Metal Gear Solid V روی PS4 1080P و در Xbox One 720p تائید شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
mgsvgz_ss_demo_001-670x376.jpg

قبلا اعلام شده است که هر دو نسخه نسل بعد روی 60fps اجرا میشوند و همچنین هر دو نسخه نسل قبل روی 720p و 30fps اجرا خواهند شد اما نکته اصلی در مورد کنسولهای نسل بعد است آنجایی که کیفیت بازی جدید کوجیما در Xbox One روی 720p است اما روی PS4 دارای کیفیت 1080p میباشد.

با توجه به توئیت دیروز هیدئو کوجیما که وعده داده بود تصاویر مقایسه ای را در این رابطه منتشر کند:
خب اغلب از من در مورد تفاوتهای نرخ فریم و رزولوشن بسته به مدل سخت افزار سوال میکردند که احساس مختصر و اندکی در من به وجود می آورد.اما من گوش میکردم "بنابراین من قصد دارم فردا اونو منتشر کنم(میخندد)

در اقدامی عجیب از کوجیما او کیفیت هر 4 کنسول را نشان داد:
PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

منبع

Last edited by a moderator:
یا چشمای من مشکل داره یا تصاویر!
کیفیت این تصاویر که همه از دم یکیه که یا اختلاف خیلی کمه بین دوتا نسل !!فقط تو کنسولای نسل جدید وضوح بالاتر باعث شده جزییات تصویر بیشتر به چشم بییاد حالا با ارفاق نورپردازیم بهتره.
از طرفی کیفیت بازی اصلا در حد اون دمویی که برای اولین بار روی پی سی نمایش دادند به نظر نمی رسه!
البته به زور یه بازی رو نزدیک 60 فریم نگه داشتن این عواقبم داره.بازم درود به شرف این کوجیما که رک و راست مییاد حقیقتو نشون میده.
نسل جدید!!:|

آخرین ویرایش:
XONEمیتونه با کنسول های نسل قبل رقابت خوبی داشته باشه :دی

در اقدامی عجیب که تا حالا از کوجیما سر نزده بود او کیفیت هر 4 کنسول را نشان داد:

کوجیما که اصلاً مولتی پلتفرم کار نکرده که بخواد اقدام جدیدی باشه، اما نشون میده که کوجیما کارش درسته فقط لازمه تفاوت ها رو ببینید و به بقیه شرکت های یاد داد که صدافت بهترین چیزی، کدوم یکی از این IP هایی که ادعای شاخ بودنش میشه تا حالا این کارو کردن ؟!، فقط بلدن با یه نمایش قدرتمند اولیه FAKE ادعا کنن اما بعد از لو رفتن و ریلیز بازی مشخص میشه چقدر کیفیت بازی روی چندین کنسول مزخرف بوده !! اونم بخاطر پول !!

حالا بگید کوجیما داره سرتون شیره میماله من حاضرم بخاطر خلق این موتور 50 دلار همینجوری جیرینگی بریزم تو جیبشون :دی

بحث هایی که الان اینجا انجام میشه::|:d
الان تو موج چندمیم؟
این که با پست قبلی شروع شده
این همون کسی نبود که میگفت قدرت دو کنسول برابره
کجان اون یک عده که قایم شدن
و ...
فکر کنم واقعا دیگه ارزش بحث کردن نداشته باشه مخصوصا این بازی که اکثرمون روی نسل بعد با توجه به محتویات کم انجامش نمیدیم و نسخه نسل قبلیو میخریم.عکس ها هم به نظر من تفاوت خیلی زیادی ندارن که بگیم مثلا اگر روی Xbox 360 بازی کنیم خیلی کیفیت بدی داره و به نظر من نسخه نسل قبل هم واقعا خوب کار شده

آخرین ویرایش:
الان یه سوالی که واسه من مطرحه اینه که اگه مایکروسافت اون ارتقا ها و به در و دیوار کوبیدن هارو انجام نمیداد الان اختلاف در چه حد بود؟ :-/

اصلا resolution به جهنم!
IQ و تکنیکهای lightning , texture و ... اختلاف فاحشی دارند!

آخرین ویرایش:
بازی کاملا نسخه ی نسل هفتم هست.
اصلا در حد نسل بعد نیست که حالا 720p باشه یا 1080.

نمي دونم چرا ولي من تفاوت فاحشي بين نسخه هاي نسل قبل با نسل حاضر نمي بينم والا من در بعضي از تصوير ها اصلا متوجه نشدم كدومشون براي اين نسله

توی این تصاویر هیچ چیزی مشخص نیست ! فقط تو نسل جدید تصاویر یکم شفاف تر بنظر میرسن ! همین.
کلا همیچین اختلاف بزرگی نداره..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or