dark monk
کاربر سایت
سفیرصلح، جدیدترین قسمت از مجموعه بازیهای متالگیرسالید، ساختهی هیدئو کوجیما، کارگردان مشهور بازیهای رایانهای هفتهی گذشته بطور اختصاصی در کشور ژاپن منتشر شد. حدس میزنید سفیرصلح که استودیو بازیسازی کوجیماپروداکشن و کمپانی کونامی حسابی روی آن حساب باز کرده بودند در هفتهی نخست چند نسخه فروخته است؟ کمتر از 500 هزار نسخه در عرض یک هفته.
اگر بخواهیم دقیقتر باشیم سفیرصلح که در گروه بازیهای درجه یک کنسول دستی PSP قرار میگیرد در عرض یک هفته 425000 نسخه فروخت تا تقریبا زیر پاهای دراگونکوئستمانسترزجوکر2 با 624000 نسخه فروش برای کنسول دستی نینتندو DS له شود.
همهی این موارد نشان از علاقهی شدید ژاپنیها به دراگونکوئست و کنسول دستی نینتندو DS دارد و اینکه شاید در آینده کوجیما و بازیهایش حتا در سرزمین مادری خریداری نداشته باشند.
شاید بد نباشید که بدانید کوجیما اخیرا از عرضهی نسخهی کامل و بدون سانسور سفیرصلح در منطقهی اروپا و آمریکای شمالی طی تابستان سال جاری میلادی خبر داده است. این در حالی است که نسخهی ژاپنی سفیرصلح اصلاح و یکی از فصلهای بازی حذف شده است.
سازندهی مجموعه بازیهای متالگیرسالید و رییس استودیو بازیسازی کوجیما پروداکش با ارسال پیامی در وبسایت توئیتر خود اذعان داشت وی و همکارانش در تیم تولید مجبور به حذف فصلی از سفیرصلح شدند که برای مجموعه بازیهای متالگیرسالید بسیار لازم و ضروری است. وی هدف از این کار را کسب مجوز لازم از سازمان نظارتی CERO جهت انتشار بازی در کشور ژاپن عنوان کرده است. پس از انجام اصلاحات لازم و حذف فصل مذبور سفیرصلح درجهی سنی C یا 15 سال را برای انتشار در ژاپن کسب کرده.
بازی سفیرصلح هفتهی گذشته در کشور ژاپن منتشر شد و در تاریخ هجدهم ژوئن در اختیار علاقهمندان سایر نقاط جهان قرار خواهد گرفت.
بهنقل از VG247
منبع : DBaziNews.com
خدا رو شکر صبر کردم نسخه انگلیسی بیاد..............:cheesygri
بابا این جاپونیام شاس مزنن بازی به این شاخی رو میذارن میرن ds بازی میکنن من گفتم حتما این بازی مقام اول فروشو تو بازی های psp میگره حیف

مثل من که تازه آخرای بازی فهمیدم سخته:biggrin1