Metal Gear Solid: Peace Walker

مرحله ی هیلیکوپتره یا جنگله؟؟(ماموریت قبلیش؟)
من هر چی تو جنگل گشتم کسی این شکلی نبود!!اصلا آبشار نداره این مرحله!!
اصلا این مرحله ی آبشار که داری میگی بعد از هیلیکوپترس فک کنم!!
کلا تو اون Mission چندتا منطقه هست که باید بگردی. شما هرجا یه سرباز با لباس نارنجی دیدی بزن دهنشو سرویس کن :دی

سلام!
چند تا سوال

بازی چند تا act داره؟
موسیقی های بازی مثل نسخه های قبل عالین؟
چقد طول کشید تا بازی رو تموم کنید (درجه سختی هم بگید)

ممنون!

سلام!
چند تا سوال

بازی چند تا act داره؟
موسیقی های بازی مثل نسخه های قبل عالین؟
چقد طول کشید تا بازی رو تموم کنید (درجه سختی هم بگید)

ممنون!
اگه اشتباه نکنم 4 تا!
کلا سری MGS با آهنگ و داستان ـش معروف شده! این نسخه که دیگه ترکونده! :دی
14 الی 15 ساعت! نسخه ژاپنی معلوم نیست درجه سختی کجاست ولی فکر کنم رو Normal ـه! :دی

اوففففففففففففففففففف
عجب غولی بود!!دهنمو سرویس کرد تا کشتمش:biggrin1:
این همه بازی کردیم تازه نصف بازیو رفتم؟:mad:این الان انقد سخته دیگه آخرش می خواد چی بشه؟؟:biggrin1:اگه دیدم دیگه داره خیلی سخت و صولانی میشه مجبودم پاکش کنم:biggrin1:

خب بالاخره تمومش کردم :دی واقعا یکی از بهترین بازی های PSP و یکی از بهترین بازی های عمرم بود. پایان فوق العاده زیبا و دراماتیک همراه با موسیقی متن فوق العاده بازی رو واسه همیشه تو ذهنمون ماندگار میکنه! چیز زیادی از بازی نمیگم فقط اینو بگم که پایان بازی مثل بقیه MGS ـها Cut-scene زیاد داشت :دی

سلام
بلاخره منم فک کنم دارم بازی رو تموم می کنم:biggrin1:
ولی به ی مشکل باز برخوردم و هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:biggrin1:(مخصوصا آقا علیرضا:biggrin1:)
مشکل من:
بعد از اون غوله که میومد وسط ی سحرای بزرگی و آخرم می پوکیدو قطعات منفجر شدش می خورد به در و در باز می شذ گیر کردم.من تمامی آسانسور ها و راه ها رو میرم ولی آخرش به ی قدمی goal که می رسم ی دری هست که میگه بالا بزن و بعد هم مثل GOW پشت سر هم دکمه ی بالا رو بزن!!اما هر کاری می کنم نمی تونه در رو بلند کنه و شوت میشه عقب!!:biggrin1:فکر کنم باید دو نفره بازی کنیم تا رد شه!!درسته؟؟اگه هست ممنون میشم بگید راهی هم هست بشه ی نفری ردش کرد.
راستی با توجه به این که من این مرحله هستم چقدر دیگه بازی تمومه؟؟

سلام
بلاخره منم فک کنم دارم بازی رو تموم می کنم:biggrin1:
ولی به ی مشکل باز برخوردم و هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:biggrin1:(مخصوصا آقا علیرضا:biggrin1:)
مشکل من:
بعد از اون غوله که میومد وسط ی سحرای بزرگی و آخرم می پوکیدو قطعات منفجر شدش می خورد به در و در باز می شذ گیر کردم.من تمامی آسانسور ها و راه ها رو میرم ولی آخرش به ی قدمی goal که می رسم ی دری هست که میگه بالا بزن و بعد هم مثل GOW پشت سر هم دکمه ی بالا رو بزن!!اما هر کاری می کنم نمی تونه در رو بلند کنه و شوت میشه عقب!!:biggrin1:فکر کنم باید دو نفره بازی کنیم تا رد شه!!درسته؟؟اگه هست ممنون میشم بگید راهی هم هست بشه ی نفری ردش کرد.
راستی با توجه به این که من این مرحله هستم چقدر دیگه بازی تمومه؟؟
نه اتفاقا یک نفره باید در رو باز کنی. باید خیلی خیلی تند دکمه ی بالا رو بزنی. میتونی PSP رو بذاری رو میز و تند تند دکمه ی بالا رو بزنی تا در رو باز کنه! :دی
نترس بالاخره تموم میشه :دی

حالا چرا دو ماه تاخیر بین این دوتا :( کات سنس ها هم که میگید همه انگلیشه دیگه چرا تاخیر؟
الان دقیقا چه چیزایی تو بازی ژاپونیه؟
همه چیز غیر از منوی صفحه ی اول و کات سنس ها:biggrin1:
یعنی دیالوگ ها-option بازی و هر چیز دیگه ای که فک کنی!!:biggrin1:

سفیرصلح، جدیدترین قسمت از مجموعه بازی‌های متال‌گیرسالید، ساخته‌ی هیدئو کوجیما، کارگردان مشهور بازی‌های رایانه‌ای هفته‌ی گذشته بطور اختصاصی در کشور ژاپن منتشر شد. حدس می‌زنید سفیرصلح که استودیو بازی‌سازی کوجیماپروداکشن و کمپانی کونامی حسابی روی آن حساب باز کرده بودند در هفته‌ی نخست چند نسخه فروخته است؟ کمتر از 500 هزار نسخه در عرض یک هفته.
اگر بخواهیم دقیق‌تر باشیم سفیرصلح که در گروه بازی‌های درجه یک کنسول دستی PSP قرار می‌گیرد در عرض یک هفته 425000 نسخه فروخت تا تقریبا زیر پاهای دراگون‌کوئست‌مانسترزجوکر2 با 624000 نسخه فروش برای کنسول دستی نینتندو DS له شود.
همه‌ی این موارد نشان از علاقه‌ی شدید ژاپنی‌ها به دراگون‌کوئست و کنسول دستی نینتندو DS دارد و اینکه شاید در آینده کوجیما و بازی‌هایش حتا در سرزمین مادری خریداری نداشته باشند.
شاید بد نباشید که بدانید کوجیما اخیرا از عرضه‌ی نسخه‌ی کامل و بدون سانسور سفیرصلح در منطقه‌ی اروپا و آمریکای شمالی طی تابستان سال جاری میلادی خبر داده است. این در حالی است که نسخه‌ی ژاپنی سفیرصلح اصلاح و یکی از فصل‌های بازی حذف شده است.
سازنده‌ی مجموعه بازی‌های متال‌گیرسالید و رییس استودیو بازی‌سازی کوجیما پروداکش با ارسال پیامی در وب‌سایت توئیتر خود اذعان داشت وی و همکارانش در تیم تولید مجبور به حذف فصلی از سفیرصلح شدند که برای مجموعه بازی‌های متال‌گیرسالید بسیار لازم و ضروری است. وی هدف از این کار را کسب مجوز لازم از سازمان نظارتی CERO جهت انتشار بازی در کشور ژاپن عنوان کرده است. پس از انجام اصلاحات لازم و حذف فصل مذبور سفیرصلح درجه‌ی سنی C یا 15 سال را برای انتشار در ژاپن کسب کرده.
بازی سفیرصلح هفته‌ی گذشته در کشور ژاپن منتشر شد و در تاریخ هجدهم ژوئن در اختیار علاقه‌مندان سایر نقاط جهان قرار خواهد گرفت.
به‌نقل از VG247
منبع : DBaziNews.com

خدا رو شکر صبر کردم نسخه انگلیسی بیاد..............:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or