Metal Gear Solid: Peace Walker

البته من تو یه فروم خارجی خوندم یه بابایی سرعت بازی را روی پیش فرض گذاشته بود و حالت umd mode را هم انتخاب کرده بود و تونسته بود گیر بازی را رد کنه روی gen d3
یه راه دیگه هم هست که save مرحله دوم بازی را بگیرید و از اونجا شروع کنید.
من الان psp پیشم نیست شب تست میکنم ;)

همونطور که خودتون میگید اونا Extra Mission هستن! یعنی مرحله های اضافه! بیشتر بدرد افزایش Rank و رفع حوصله سر رفتگی میخورن:دی
اما برای بدست آوردن C4:
اول باید قدرت تیم ـتون رو افزایش بدید. برای افزایش قدرت تیم نیاز به افراد بیشتری دارید که برای بدست آوردن آنها باید سرباز ها رو اسیر کنید.
حالا چطوری سرباز اسیر کنید:
باید با استفاده از اسلحه بیهوش کننده یا شوک اونها رو بیهوش کرده و بعد با استفاده از ابزار Fulton System برید بالا سرش و سرباز رو بفرستید هوا. ( Fulton System یه چیزی مثل چترنجات ـه که سرباز رو میبره هوا):دی
بعد که سرباز به اندازه کافی اسیر کردید باید ببینید تخصص هر کدوم تو چه بخشی ـه و هر کدوم رو تو بخش خودش قرار بدید.( با فشار دادن دکمه ی مثلث میتونید خصوصیات سرباز رو ببینید) سعی هم کنید که سرباز هاتون رو تو همه بخش ها پخش کنید. مخصوصا پزشکی چون اگه سربازی رو از دست بدید مقدار زیادی GMP رو از دست میدید.
اونوقت اونقدر باید صبر کنید و از اون Extra Missionـها رد کنید:دی تا Rank بخش Develop که Iconـش عکس آچار ـه به 10 برسه و وقتی به 10 رسید تو بخش Weapon که بمب C4 آزاد شد دستو ساختش رو بدید.
به همین سادگی، به همین خوشمزگی :دی
سلام
از کجا میشه فهمید rank این آچاره رو فهمید؟؟
من C4 رو با گذاشتن افراد روی حالت آچار تونستم باز کنم اما C4ه not use هست و باز هم ارور میده!!چجور دستور ساخت بدم؟؟

سلام
از کجا میشه فهمید rank این آچاره رو فهمید؟؟
من C4 رو با گذاشتن افراد روی حالت آچار تونستم باز کنم اما C4ه not use هست و باز هم ارور میده!!چجور دستور ساخت بدم؟؟
دیگه از اون سوالا بودا!
شما برو تو Staff بعد بیا رو Iconـه آچار که همون Developـه!سمت راست صفحه زده که Level چند ـه! باید Level این بخش رو به حدی برسونید که پیغامی برای ساخت C4 بده.( باید Level رو به بالای 10 برسونید) بعد هم باید برید تو Weapons و دستور ساخت C4 رو بدید! در ضمن شما هنوز C4 رو Unlock نکردید. فقط تو لیست ـتون دیدیدش...

آخرین ویرایش:
واقعا بازیش محشره!!! من الان ACT 2 ام و هرچی جلوتر میرم خفن تر میشه! گرافیک بازی فوق العاده عالیه! شاید باورتون نشه ولی بعضی مواقع گرافیک GOW به نصف گرافیک PW هم نمیرسه! این سبک Comic برای روایت Cut-Scene ـها هم فوق العادست! به جرئت میتونم بگم تا حالا CS ـه Comic شکلی مثل PW ندیدید که اینقدر جذاب و زیبا روایت بشه. BOSSـهای بازی هم فوق العاده هستند و دیگه خبری از اون BOSS ـهای تکراری مثل MGS 4 نیست. یه چیز خفن:
سرباز های دشمن بعضی مواقع اینقدر باهوش میشن که اونا هم مثل شما استتار میکنند تا یه جا گیرتون بندازند!!! :دی
یه چیز خفن هم هست که میذارم تو اسپویلر! :دی ( یکی از قابلیت های گیمپلی ـه بازی ـه)
میتونید تو بازی Metal Gear مورد نظر خود رو هم بسازید. در واقع یه کارگاه واسه اینکار هست و قابلیت Customize داره!
کف کردید:دی

سلام
باز هم به مشکل بر خوردم!!
توی اکت 2 بعد از اون مرحله ی هیلیکوپتره که تو جنگله و غوله(!) وقتی می خوام برم مرحله ی بعد میگه باید ی چیزی بسازم که فقط کلمه ی IDیشو فینگیلیش نوشته!!اما هر کاری می کنم چیزی به این اسم نمی بینم و ساخته نمیشه!!به روش ساخت C4 هم نتونستم بسازم چون اصلا نمی دونم چی هست و باید چیکار کنم!!
کارگر هامو روی حالت انبر دست بزارم یا چیزه دیگه؟؟اصلا این ID قضیش چیه؟؟
ممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
سلام
باز هم به مشکل بر خوردم!!
توی اکت 2 بعد از اون مرحله ی هیلیکوپتره که تو جنگله و غوله(!) وقتی می خوام برم مرحله ی بعد میگه باید ی چیزی بسازم که فقط کلمه ی IDیشو فینگیلیش نوشته!!اما هر کاری می کنم چیزی به این اسم نمی بینم و ساخته نمیشه!!به روش ساخت C4 هم نتونستم بسازم چون اصلا نمی دونم چی هست و باید چیکار کنم!!
کارگر هامو روی حالت انبر دست بزارم یا چیزه دیگه؟؟اصلا این ID قضیش چیه؟؟
ممنون میشم کمک کنید
تو همون آخرین Mission برگردید به جنگل و چند تا ناحیه جنگل رو بگردید. تو جنگل سرباز های زیادی هستند اما یکیشون هست که لباس نارنجی پوشیده. اونو بزنید و Itemـهاش رو بگردید تا ID Card رو پیدا کنید.( اکثر اوقات اون سرباز ـه پیش آبشارـه.) و بعد هم...

آخرین ویرایش:
آقا خبری از نسخه انگلیسی نشد؟ما که مردیم از بس که شما از بازی تعریف کردید.
یاد متال گیرسالید3 3 دی وی دی افتادم با این تعریف ها!

تو همون آخرین Mission برگردید به جنگل و چند تا ناحیه جنگل رو بگردید. تو جنگل سرباز های زیادی هستند اما یکیشون هست که لباس نارنجی پوشیده. اونو بزنید و Itemـهاش رو بگردید تا ID Card رو پیدا کنید.( اکثر اوقات اون سرباز ـه پیش آبشارـه.) و بعد هم...
مرحله ی هیلیکوپتره یا جنگله؟؟(ماموریت قبلیش؟)
من هر چی تو جنگل گشتم کسی این شکلی نبود!!اصلا آبشار نداره این مرحله!!
اصلا این مرحله ی آبشار که داری میگی بعد از هیلیکوپترس فک کنم!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or