Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

من تا الان اصلا هیچکدوم از نسخه های MGS رو بازی نکردم ، الان به چه ترتیبی برم داستان رو درست متوجه میشم ؟! ( بعدش میخوام 4 رو هم بازی کنم )
ببین ترتیب داستان که MGS3 بعد MGS:PW بعد MGS2 بعدم MGS4 ِ ولی به یکی دیگه ام گفتم به ترتیب عادیش بری بهتره مخصوصاً از 2 به 3 و PW چون بازی از لحاظ هایی پیشرفت کرده که اون 2 تارو بری بعد 2 رو بری یکم توو ذوق میزنه به نظر من اول 2(بخاطره همون دلیلی که گفتم) بعد 3 و PW برو که با یه شخصیت فوق العاده آشنا شی!!که بعد بری MGS4 لذت واقعیٌ ببری.....!!روایت داستانش ام انقدر عالیه که اگه به همین ترتیب بری کات سینارو با دقت ببینی راحت متوجه میشی

میشه لینکش رو بدید ؟ ممنون
یه سوال دیگه : اول بازی MGS3 تو یه صفحه می تونیم انتخاب کنیم که : تا حالا متال گیر بازی نکردیم ؛ از متال گیر 1 خوشمون اومده ؛ از متال گیر 2 خوشمون اومده ؛ از متال گیر 3 خوشمون اومده
تفاوت در انتخاب این گزینه ها چیه ؟
کسی هست بتونه داستان هر کدوم از شماره ها رو به صورت تفکیکی و کامل برامون بگه ؟
جواب منم بدید خب :(

من تا الان اصلا هیچکدوم از نسخه های MGS رو بازی نکردم ، الان به چه ترتیبی برم داستان رو درست متوجه میشم ؟! ( بعدش میخوام 4 رو هم بازی کنم )

هیچ کدومو بازی نکردی MGS1 رو حتما حتما حتما حتما بازی کن. درست هم بازی کن.

میشه لینکش رو بدید ؟ ممنون
یه سوال دیگه : اول بازی MGS3 تو یه صفحه می تونیم انتخاب کنیم که : تا حالا متال گیر بازی نکردیم ؛ از متال گیر 1 خوشمون اومده ؛ از متال گیر 2 خوشمون اومده ؛ از متال گیر 3 خوشمون اومده
تفاوت در انتخاب این گزینه ها چیه ؟
کسی هست بتونه داستان هر کدوم از شماره ها رو به صورت تفکیکی و کامل برامون بگه ؟

اگه درست یادم بیاد:

- اگه بزنی I Like MGS2 بازی رو با ماسک Raikov شروع میکنی، یه تیکه دمو اضافه همو اول بازی نشون میده.
- اگه بزنی I like MGS3 سه تا یونیفرم اضافی میگیری.

داستان بازی رو هم بگردی تو بازیسنتر مفصل بچه ها گذاشتن قدیما.

سلام منم شروع کردم به بازی کردن
فقط یادم نمیاد که اول بازی نوشته باشه که از کدوم متال گیر خوشت میومد

الانم که دارم بازی میکنم اصلا هیچ ربطی به متالگیرا نداره

اصلا فضای جدید هست تو بازی و داستان جدید

بالای تصویر هم نقشه نداره بازی رو سخت کرده

از تو جنگل هم شروع میشه ( شاید شماره 3 باشه ولی اینی که من بازی میکنم اصلا داستان 3 نیست مار و حیوان هم نداره ) یه خواهر برادر رو نجات میدم ( چیکو ) ..

الان من کدوم رو دارم بازی میکنم با بیگ باسم دارم بازی میکنم

منم دیسک 1 رو گذاشتم

من از همون شونصد سال پیش که متال گیر 1 اومده بود متال گیر ها رو دنبال کردم و همشون رو همون موقع که ریلیس میشد تموم میکردم

الان واسه من جالب بود که دارم یه نسخه جدید بازی میکنم که قبلا بازی نکردم

الان dvd 1 کدوم ورژن ها رو داره ؟ 2 چی ؟

ميشه ، بعضي هاشون نميدن، بايد با اسلحه گلوله دار نه بيهوش كن ، يه تير بزني يا به دستش يا به پا يا كلا كنارش.
2- يه گايدي خودم نوشتم از سه نسخه ، براي كامل كردن اچيومنت هاي بازي تو بخش اچيومنت ها و همچنين تروفي ها هست. ميتوني بري اونجا

هیچ کدومو بازی نکردی MGS1 رو حتما حتما حتما حتما بازی کن. درست هم بازی کن.

اگه درست یادم بیاد:

- اگه بزنی I Like MGS2 بازی رو با ماسک Raikov شروع میکنی، یه تیکه دمو اضافه همو اول بازی نشون میده.
- اگه بزنی I like MGS3 سه تا یونیفرم اضافی میگیری.

داستان بازی رو هم بگردی تو بازیسنتر مفصل بچه ها گذاشتن قدیما.
هر کاری می کنم پیداش نمی کنم
کسی لینکش رو داره؟

این c4 هم شر شده ها هرکاری میکنم پیدا نمیکنم یا تیم درستش نمیکنه
شاید ساختنش طول بکشه!

برو با foltun Recovery دشمن ها یا اسرا رو بفرست پایگاه،بعدش مشغولشون کن تو تیم R&D!اینجوری سریعتر C4 رو میسازی!

شاید ساختنش طول بکشه!

برو با foltun Recovery دشمن ها یا اسرا رو بفرست پایگاه،بعدش مشغولشون کن تو تیم R&D!اینجوری سریعتر C4 رو میسازی!

اره خیلی وقتم رو گرفت

میگم من
الان تو گیم پلی بازی دیدم که میشه همراه خودم ادم بیارم بهم کمک کنه درست دیدم ؟

چی جوری میشه این کارو کرد ؟

دوستان من الان MGS2 "پسران آزادی" رو تموم کردم و یه تعداد سوال برام پیش اومده ممنون میشم از دوستان کسی جواب این سوالات رو بده

1. کلا تمام حرفهای رز و کلنل همه اش الکی بود و این GW بود که این چیزا رو میگفت درسته ؟! پس رز اصلا جاسوس "میهن پرستان" نبوده ؟!

2.Arsenal Gear که سالم موند پس یعنی کنترل اطلاعات واقعا افتاد دست "میهن پرستان " ؟!

3. ببینید درست میگم یا نه : نسخه های "مارخور" و "صفیر صلح" داستان بیگ باس رو میگن و بعد " تسلیحات میهن پرستان " میره ادامه جریانات " پسران آزادی" رو میگه ؟

4. چه بلایی سر اون نینجائه نسخه یک اومد ؟! توی نسخه های بعدی این موضوع مشخص میشه ؟!

دوستان من الان MGS2 "پسران آزادی" رو تموم کردم و یه تعداد سوال برام پیش اومده ممنون میشم از دوستان کسی جواب این سوالات رو بده

1. کلا تمام حرفهای رز و کلنل همه اش الکی بود و این GW بود که این چیزا رو میگفت درسته ؟! پس رز اصلا جاسوس "میهن پرستان" نبوده ؟!

2.Arsenal Gear که سالم موند پس یعنی کنترل اطلاعات واقعا افتاد دست "میهن پرستان " ؟!

3. ببینید درست میگم یا نه : نسخه های "مارخور" و "صفیر صلح" داستان بیگ باس رو میگن و بعد " تسلیحات میهن پرستان " میره ادامه جریانات " پسران آزادی" رو میگه ؟

4. چه بلایی سر اون نینجائه نسخه یک اومد ؟! توی نسخه های بعدی این موضوع مشخص میشه ؟!
1-بلي- البته چيزي هست كه تا الان مشخص ـه همينه. شايد در نسخه هاي بعدي چيزاي ديگه مشخص بشه.
2-آرسنال گير مهمترين چيزش GW ـه و متال گيرهاش. ميشه گفت تقريبا اينا نابود شدن. اما تو نسخه ي 4 نشون ميده كه GW تو outer heaven هستش و سالمه. و آسلات اونو در دست داره. پس يعني بله GW و بقيه هوش مصنوعي ها در دستان ميهن پرستان است.
3-بلي.
4-Gray fox تو همون شماره ي يك ميميره (اصل شخصيت مال قبل از شماره ي يك بوده).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or