HACKBOTER
کاربر سایت
دوست عزیز شما الان داری به شعور طرفداران بیشمار این سری بزرگ توهین میکنی.سری متال گیر جزو بزرگ ترین سری های کل تاریخ بازیهای کامپیوتری محسوب میشه و کوجیما جزو بزرگترین بازیساز های کل تاریخ!اونوقت باید امثال COD و BF و.... جزو بازیهای بزرگ محسوب بشن؟؟!!گذشته از نظر شخصی،حرف منتقد های IGN،Gamespot و... غیره رو که قبول دارید!
بهتره کارشناسها و استادهای بازیسنتر قبل از این که سایت رو با نظرات گوهربارشون مملوء نکردند یه تحقیقی بکنند که به همچین سری بزرگی افتضاح و بی معنی نگن!:d
قرار نیست همه چون گفتن بازی عالیه و مشکلی نداره پس منم بیام بگم اره بقیه درست میگن و بازی خوبه....
من بازی را تهیه کردم نصب کردم و ساعتها نشستم بازی کردم و دیدم از نظر من اون چیزی نبوده که همه میگفتن و فکرشو میکردم... حالا میخواد گیم اسپات گفته باشه یا هر کسی دیگه....
در ضمن هر کسی ازاده که نظر شخصیشو بگه و اگر یکی بیاد بگه بازی خوب نبوده شما اینقدر باید جنبشو داشته باشید که بگید اره نظرات ازاده و کسی هم نمیخواد چیزی را تحمیل کنه....
ولی اینطور که پیداست شما حاضر به شنیدن یک نظر منفی راجب بازی نیستید و چون فکر میکنید اقای کوجیما پسرخاله یا اقوامتون هست اینقدر راجبش غیرتی میشید وگرنه بهتر بود با یک دید و طرز فکر منطقی برخورد کنید....
بهتر بود اینطور میگفتید که بازی برا همون 10 سال پیش که اومد شاهکار شد و امتیازات و ظرفداران بی شمار بازی هم برا همان سال هست و نه سال 2012... دوباره تکرار میکنم اگر این بازی در همان سالی که عرضه شده بود با همین سیستم گرافیک گیم پلی و ... مطمئنا منم با شما موافق بودم ولی وقتی قرار بر این باشه که الان اسمشو بزاریم شاهکار متاسفانه خیلی دیگه دیر شده....

.هرکی از یه آهنگ خوشش میاد وحی منزله که بقیه هم حتما باید خوششون بیاد؟
دوست عزیز این بازی برا طرفداراش همیشه شاهکار هست و باقی می مونه برا باره n ام هم بازی کنن باز یه لبخندی می زنن و یه حالی به عمه کوجیما می دن که چی ساخته اون موقع !!! مشکل رو کسانی دارن که تو سال 2012 می رن سراغ این بازی با هیچ پیش زمینه ایی و میان می گن این کجاش شاهکاره ؟ چون خودشونم نمی دونن قرار بوده با چی طرف بشن زود دلسرد می شن بیشترین مشکل رو اونا دارن چون معنی ریمک رو درک نکردن بدرستی