Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

دوست عزیز شما الان داری به شعور طرفداران بیشمار این سری بزرگ توهین میکنی.سری متال گیر جزو بزرگ ترین سری های کل تاریخ بازیهای کامپیوتری محسوب میشه و کوجیما جزو بزرگترین بازیساز های کل تاریخ!اونوقت باید امثال COD و BF و.... جزو بازیهای بزرگ محسوب بشن؟؟!!گذشته از نظر شخصی،حرف منتقد های IGN،Gamespot و... غیره رو که قبول دارید!
بهتره کارشناسها و استادهای بازیسنتر قبل از این که سایت رو با نظرات گوهربارشون مملوء نکردند یه تحقیقی بکنند که به همچین سری بزرگی افتضاح و بی معنی نگن!:d

قرار نیست همه چون گفتن بازی عالیه و مشکلی نداره پس منم بیام بگم اره بقیه درست میگن و بازی خوبه....

من بازی را تهیه کردم نصب کردم و ساعتها نشستم بازی کردم و دیدم از نظر من اون چیزی نبوده که همه میگفتن و فکرشو میکردم... حالا میخواد گیم اسپات گفته باشه یا هر کسی دیگه....

در ضمن هر کسی ازاده که نظر شخصیشو بگه و اگر یکی بیاد بگه بازی خوب نبوده شما اینقدر باید جنبشو داشته باشید که بگید اره نظرات ازاده و کسی هم نمیخواد چیزی را تحمیل کنه....

ولی اینطور که پیداست شما حاضر به شنیدن یک نظر منفی راجب بازی نیستید و چون فکر میکنید اقای کوجیما پسرخاله یا اقوامتون هست اینقدر راجبش غیرتی میشید وگرنه بهتر بود با یک دید و طرز فکر منطقی برخورد کنید....

بهتر بود اینطور میگفتید که بازی برا همون 10 سال پیش که اومد شاهکار شد و امتیازات و ظرفداران بی شمار بازی هم برا همان سال هست و نه سال 2012... دوباره تکرار میکنم اگر این بازی در همان سالی که عرضه شده بود با همین سیستم گرافیک گیم پلی و ... مطمئنا منم با شما موافق بودم ولی وقتی قرار بر این باشه که الان اسمشو بزاریم شاهکار متاسفانه خیلی دیگه دیر شده....

چقدر این بازی متال گیر مسخره و بی معنی بود....

معذرت میخوام که اینو میگم ولی اقای کوجیما با این سه نسخه ای که داد رسما گند زد به صنعت بازیهای ماموریتی و سوم شخص...

هر سه نسخه را تا اواسط بازی کردم ولی اصلا هیچ حسی از یک بازی عالی و جانانه بهم دست نداد.... گرافیک ابتدایی ماموریتهای ابتدایی... باس های تخیلی و بی معنی....

در یک کلام اینو بگم که افتضاح بود.... همون بهتر که انحصاری ps3 باقی بمونه....

42635817599203675965.jpg

كل حرفات يه طرف اون قسمتي هم كه بلد كردم يه طرف !!!!! يعني كل مشكل تو سرمنشا اش همين هست و بس=)):))

بعدم با حرف هايي كه تو پست هات ميزني حاضرم شرط ببندم بازي رو حتي از نزديك هم نديدي !!!!

آخرین ویرایش:
42635817599203675965.jpg

كل حرفات يه طرف اون قسمتي هم كه بلد كردم يه طرف !!!!! يعني كل مشكل تو سرمنشا اش همين هست و بس=)):))

بعدم با حرف هايي كه تو پست هات ميزني حاضرم شرط ببندم بازي رو حتي از نزديك هم نديدي !!!!

دوست عزیز هر وقت ماها یاد گرفتیم به جای غیرتی بازی و تعصب بیخودی انتقاد پذیر باشیم اون وقت میتونیم اسممون رو بزاریم یک هوادار واقعی....

تا زمانی که همچین طرفداران تعصبی و غیرتی این بازی داره اقای کوجیما باید به حال خودش تاسف بخوره....

در ضمن لازم نیست راجب بازی کردن دروغی بگم چون از همون اول بازی مشخصه که این بازی تولید دهه اول قرن 21 هست و نه به سبک بازیهای پیشرفته امروزی....

در در اخر اینو بگم با تیکه انداختن و شکلک در اوردن نمیتونید نظر کسی رو عوض کنید و نظرات خودتون رو بهش تحمیل کنید....وسلام

چقدر این بازی متال گیر مسخره و بی معنی بود....

معذرت میخوام که اینو میگم ولی اقای کوجیما با این سه نسخه ای که داد رسما گند زد به صنعت بازیهای ماموریتی و سوم شخص...

هر سه نسخه را تا اواسط بازی کردم ولی اصلا هیچ حسی از یک بازی عالی و جانانه بهم دست نداد.... گرافیک ابتدایی ماموریتهای ابتدایی... باس های تخیلی و بی معنی....

در یک کلام اینو بگم که افتضاح بود.... همون بهتر که انحصاری ps3 باقی بمونه....
دوست عزیز نظر هز کسی محترم هست ولی به صرف اینکه شما از سبک یه بازی خوشت نیاد نمیتونی بگی اون بازی مزخرفه در حقیقت شما از اون بازی خوشت نیومده
متال گیر یکی از ای پی های جاویدان صنعت گیم هست شما نمیتونی هر چی از دهنت درمیاد بگی
این توهین به فن های این بازی هست بعدشم لزومی نداری هر کس از هر سبکی خوشش نیومد بیاد کلا از بالا تا پایین رو زیر سوال ببره

نمونه بارز این قضیه بسیار زیاده مثلا خود من کسانی رو میشناسن که از بازی فاینال فانتزی نفرت دارن و اصلا بازی نمیکنن ولی این دلیلی بر بد بودن اون بازی نیست چون مثلا این عنوان در سبک خودش بهترینه و همین ادامه اش که الان به 13 رسیده هاکی از خوب بودنشه

البته یه چیزم بگم شما با توجه به اینکه الان بعد از ساله داری این عناوین رو بازی میکنی شاید به دلت نشسته اگر زمام عرضه بازی میکردی میدید این ای پی خودش نوعی نقلاب توی صنعت گیم بوده
خودم به شخصه تو زمینه هوش مصنوعی چیزایی تو همین نسخه های قدیمی دیدم که الان هم تو خیلی از بازیها پیدا نمیشه

آخرین ویرایش:
دوست عزیز نظر هز کسی محترم هست ولی به صرف اینکه شما از سبک یه بازی خوشت نیاد نمیتونی بگی اون بازی مزخرفه در حقیقت شما از اون بازی خوشت نیومده
متال گیر یکی از ای پی های جاویدان صنعت گیم هست شما نمیتونی هر چی از دهنت درمیاد بگی
این توهین به فن های این بازی هست بعدشم لزومی نداری هر کس از هر سبکی خوشش نیومد بیاد کلا از بالا تا پایین رو زیر سوال ببره

نمونه بارز این قضیه بسیار زیاده مثلا خود من کسانی رو میشناسن که از بازی فاینال فانتزی نفرت دارن و اصلا بازی میکنن ولی این دلیلی بر بد بودن اون بازی نیست چون مثلا این عنوان در سبک خودش بهترینه و همین ادامه اش که الان به 13 رسیده هاکی از خوب بودنشه

البته یه چیزم بگم شما با توجه به اینکه الان بعد از ساله داری این عناوین رو بازی میکنی شاید به دلت نشسته اگر زمام عرضه بازی میکردی میدید این ای پی خودش نوعی نقلاب توی صنعت گیم بوده
خودم به شخصه تو زمینه هوش مصنوعی چیزایی تو همین نسخه های قدیمی دیدم که الان هم تو خیلی از بازیها پیدا نمیشه

یک سوال از شما دارم: شما برای من اینو روشن کن فرق انتقاد با توهین به شعور دیگران چیه؟

دوست عزیز من همه حرفام نظر شخصیه خودم بوده... در تعجبم که چرا شماها همگی فکر میکنید که هر کی نظر شخصیشو بگه یعنی اینکه به شما برخورده و بهتون توهین شده؟ مگه از خودتون شک هستید که به انتقاد از یک بازی میگید توهین به شعور دیگران؟

بله منم در پست قبلی تاکیید کردم که بازی برای اون زمان عالی بوده و شکی هم توش نیست ولی این نظرو من به نسبت سبک بازیهای امروز دادم ولی دوستان مثل اینکه برداشت اشتباهی از حرفای من کردند....

خوب در اینکه بازی برای سال انتشار خودش عالی بوده شکی نیست ولی خوب دوستان قبول کنند که الان سال 2012 هست و با معیارهای فعلی نمیشه بگیم این نسخه که فقط HD شده شاهکار به حساب میاد !

یک سوال از شما دارم: شما برای من اینو روشن کن فرق انتقاد با توهین به شعور دیگران چیه؟

دوست عزیز من همه حرفام نظر شخصیه خودم بوده... در تعجبم که چرا شماها همگی فکر میکنید که هر کی نظر شخصیشو بگه یعنی اینکه به شما برخورده و بهتون توهین شده؟ مگه از خودتون شک هستید که به انتقاد از یک بازی میگید توهین به شعور دیگران؟

بله منم در پست قبلی تاکیید کردم که بازی برای اون زمان عالی بوده و شکی هم توش نیست ولی این نظرو من به نسبت سبک بازیهای امروز دادم ولی دوستان مثل اینکه برداشت اشتباهی از حرفای من کردند....

دوست عزیز حرف شما درسته منم بعضی از بازی ها بوده که امتیازات بالایی گرفته و طرفدارای دو آتیشه داشته امتحان کردم به دلم ننشست #:-s.هرکی از یه آهنگ خوشش میاد وحی منزله که بقیه هم حتما باید خوششون بیاد؟
سلیقه ها فرق داره مثلا بازی رزیدنت اویل 5 از نظر فن های بازی بازی چرتی بود اما از نظر بعضی ها خیلی قشنگ . هرکس از یه دیدی بازی رو می بینه و می پسنده شما با این سری بازی حال نکردی مشکلی نیست
نظرتو اومدی گفتی اما همیشه یادت باشه نمی تونی به هر بازی هرجا بگی چرت ! بگو من خوشم نیومد وقتی می گی چرته و شروع به ایراد گرفتن می کنی اون موقع دوستان و طرفداران بازی برای دفاع از بازی جلوت موضع می گیرن این یه چیز روشنه . متال گیرو نباید واسه خاطر گرافیکش الان مقایسه کنی با بازی های روز باید به چشم یه خاطره شیرین و یاداوری داستان زیبا و پر مفهومش بازی کرد اشتباه خیلی از دوستان اینه که از اول انتظار های عجیبی دارن از بازی . بازی متال گیر 2 در زمان خودش افکتهایی رو آورده بود که دهن همه برا یه مدت باز مونده بود یا متال گیر 3 تو ps2 که همه مونده بودن این بازی چطور داره تو سخت افزار ps2 اجرا می شه !
بازی متال گیر تو همه زمینه ها امتیازات بالایی رو گرفته و به چشم یه خاطره باید بش نیگا کرد مثل ریمک سایلنت هیل که اومده پس اول تکلیف خودتونو با انتظاراتتون مشخص کنید .;) دوست عزیز این بازی برا طرفداراش همیشه شاهکار هست و باقی می مونه برا باره n ام هم بازی کنن باز یه لبخندی می زنن و یه حالی به عمه کوجیما می دن که چی ساخته اون موقع !!! مشکل رو کسانی دارن که تو سال 2012 می رن سراغ این بازی با هیچ پیش زمینه ایی و میان می گن این کجاش شاهکاره ؟ چون خودشونم نمی دونن قرار بوده با چی طرف بشن زود دلسرد می شن بیشترین مشکل رو اونا دارن چون معنی ریمک رو درک نکردن بدرستی

آخرین ویرایش:
سره اینکه هرکی یه سلیقه ای واسه خودش داره اصلاً بحثی نیست ولی برادره من شما با ادبیات بدی وارد شدی!شما اولین پستی که دادی رو یه نیگا کن چجوری حمله کردی به بازی:مسخره!گند!افتضاح!اینا توهینه دیگه....خب اینجوری 100% به طرفدارایه بازی بر میخوره دیگه شما اگه همون اول اومده بودی اینجوری(که این پایین اوردم)انتقاد میکردی مطمئن باش کسی چیزی نمیگفت
....من بازی را تهیه کردم نصب کردم و ساعتها نشستم بازی کردم و دیدم از نظر من اون چیزی نبوده که همه میگفتن و فکرشو میکردم...

قرار نیست همه چون گفتن بازی عالیه و مشکلی نداره پس منم بیام بگم اره بقیه درست میگن و بازی خوبه....

من بازی را تهیه کردم نصب کردم و ساعتها نشستم بازی کردم و دیدم از نظر من اون چیزی نبوده که همه میگفتن و فکرشو میکردم... حالا میخواد گیم اسپات گفته باشه یا هر کسی دیگه....

در ضمن هر کسی ازاده که نظر شخصیشو بگه و اگر یکی بیاد بگه بازی خوب نبوده شما اینقدر باید جنبشو داشته باشید که بگید اره نظرات ازاده و کسی هم نمیخواد چیزی را تحمیل کنه....

ولی اینطور که پیداست شما حاضر به شنیدن یک نظر منفی راجب بازی نیستید و چون فکر میکنید اقای کوجیما پسرخاله یا اقوامتون هست اینقدر راجبش غیرتی میشید وگرنه بهتر بود با یک دید و طرز فکر منطقی برخورد کنید....

بهتر بود اینطور میگفتید که بازی برا همون 10 سال پیش که اومد شاهکار شد و امتیازات و ظرفداران بی شمار بازی هم برا همان سال هست و نه سال 2012... دوباره تکرار میکنم اگر این بازی در همان سالی که عرضه شده بود با همین سیستم گرافیک گیم پلی و ... مطمئنا منم با شما موافق بودم ولی وقتی قرار بر این باشه که الان اسمشو بزاریم شاهکار متاسفانه خیلی دیگه دیر شده....
یعنی‌ اون همه جزئیات رو تو mgs۳ نگرخیدی؟ چه ۱۰ سال پیش، چه الان چه ۱۰۰ سال بعد. شاید از کمبود عنصر ذوق رنج میبری.

من به شخصه بعد از بازی کردن نسخه دوم و سوم این بازی میتونم بگم که یکی از بهترین بازی های عمرم رو انجام دادم وحسرت تک تک روزهایی رو میخورم که تا به الان نتونسته بودم این بازی رو انجام بدم

بازی با اینکه برای چند سال پیش هست ولی انقدر نحوه روایت داستان و گیم پلی نسخه سوم من رو جذب کرد که نگو ! مخصوصا با اون موزیک متن محشرش
تازه فهمیدم کوجیما کیه !! :D
درنهایت میتونم بگم mgs3 جزو شاهکار های صنعت گیم بوده و هست

این peace walker رو تازه شروع کردم اولش خیلی درگیرم نکرد مخصوصا اینکه دموهاش رندر نیست و همه اش کومیک شده که به نظرم یکم از جذابیت کارگرفته ولی بازم فکرکنم ارزش داشته باشه مخصوصا اینکه فهمیدم the boss زنده است !

این peace walker رو تازه شروع کردم اولش خیلی درگیرم نکرد مخصوصا اینکه دموهاش رندر نیست و همه اش کومیک شده که به نظرم یکم از جذابیت کارگرفته ولی بازم فکرکنم ارزش داشته باشه مخصوصا اینکه فهمیدم the boss زنده است !

ای بابا یعنی چی دموهاش رندر نیست !؟ یعنی بعد از پایان ماموریت دمو نشون نمیده و با عکس و نوشته داستان رو روایت می کنه !؟
تمام علاقه ی من به mgs فقط به داستانش و نحوه ی روایتش در نسخه ی سوم بازیه هنوز peace walker رو شروع نکردم اگر اینطوری باشه که گفتی بیخیالش می شم !

خوب امروز قسمت شد MGS 3 رو تموم کردم ، با اینکه در برخی مراحل با گیم پلی بازی نتونستم کنار بیام اما از نظر داستانی بهترین بازی عمرم رو تجربه کردم ! در کل نمرات من به بخش های مختلف این نسخه به این شکله :

داستان : 10/10
نحوه روایت داستان : 10/10
موسیقی و صداگزاری : 9.5/10
گرافیک : 9/10 ( با توجه به سال انتشار)
باس فایت های بازی : 9/10
هوش مصنوعی 8.5/10
گیم پلی : 7/10
ارزش تکرار : 7/10

میانگین : 8.75/10

گیرا ترین و بهترین داستان رو این سریه متال گیر داره
واقعا کوجیما فرا زمینی فکر میکنه و همیشه از زمان خودش جلوتره
به همه دوستان توصیه میکنم این کالکشن رو