Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

عزیز دل من منظورم از نظرات سرخوشانه اینه که فکر کنی متالگیر دو رو پی اس وان اومده
افتاد؟
بلهههههههههههههههههههههههههههههه.
دوستان من بهتون توصیه میکنم اول داستان mg1 و mg2 و mgs1 رو بخونید بعد شماره های بعدی رو بازی کنید چون که اینطوری مزش بدجور پریده.

بلهههههههههههههههههههههههههههههه.
دوستان من بهتون توصیه میکنم اول داستان mg1 و mg2 و mgs1 رو بخونید بعد شماره های بعدی رو بازی کنید چون که اینطوری مزش بدجور پریده.

ما دو بار باید داستان متال گیر یک رو بخونیم:-/

دوستان من بهتون توصیه میکنم اول داستان mg1 و mg2 و mgs1 رو بخونید

دوستان من بهتون توصیه میکنم اول داستان mg1 و mg2 و mgs1 رو بخونید
كمي توجه كنيد بد نيس MG با MGS فرق داره !

--
کسی لینکی داره برای داستان بازی ها به ترتیب (فارسی)؟
تو ويكي پديا هست ، سرچ كن بعد صفحه رو فارسي كن. تو MGS3 بازي هاي MG1 و MG2 نيست؟ تو نسخه ي PS3 ريجن 1 داره جفتشون رو.

دوستان من تو پیس والکر یه جاش موندم در یکی از مرحله هاش C4 نیاز هستش و وارد مرحله نمیشه..چی کا باید بنم تا C4 بیارم نیست اصلا...؟
بايد تيم R&D به يه درجه اي برسه كه بتوني C4 رو بسازي ، بعد كه اونو ساختي تو اون مرحله بايد انتخابش كني ، فعلا يه چندتا extra ops برو و افراد بيشتري رو فولتون كن تا تيمت قوي تر بشه

كممك من همون اول متالگير 2 گير كردم (چپتر 1)‌ بعد از اينكه اوزنه كه روسي حرف ميزنه رو شكست ميدم نميدونم كجابايد برم همجاي كشتي رو گشتم

كممك من همون اول متالگير 2 گير كردم (چپتر 1)‌ بعد از اينكه اوزنه كه روسي حرف ميزنه رو شكست ميدم نميدونم كجابايد برم همجاي كشتي رو گشتم

باید مسیر رو برگردی و بری به اون قسمتی که یه دره و مین گذاری شده با استفاده از اسلحه ی جدیدت باید اونا رو از کار بندازی
برای رسیدن به اونجا باید مسیر و برگردی و بری به اون سالنی که وقتی وارد میشی بالای چند تا پله هستی پایین پله ها (روبرو) هم یه قفسه هست که پر از مجله ست سمت چپشم یه میزه با نوشیدنی
وقتی رسیدی اینجا باید بری سمت چپ واز پله ها پایین بری و وارد درب بشی

آخرین ویرایش:
هر جایی‌ گیر کردید زنگ بزنین فرمانده (بعضی‌ موقعها باقی‌ افراد) هدف بعدی رو به طور کامل با جای که باید برید توضیح میده بهتون. (تو هر ۳ شماره جواب میده)

سلام من یه جا گیر کردم تو شماره 2

اونجا که با رایدن هستیم تقریبا اول بازی از اون پله زرد ها که رد می شیم میریم توی یک در و بعد از بالا یک دشمن رو نگاه می کنیم اون پایین هم یک مجله افتاده اونجا باید چه کار کرد؟

سلام من یه جا گیر کردم تو شماره 2
شما بايد بري Strut C بعدش هم بمب هارو فريز كني ، كه تو هر استرات يه بمب هست اين كارو بكن شما
تو PW سر Cocoon موندم!تیر ومهمات کم میارم!
شما supply marker رو بردار تير كم آوردي اونو بكار تا برات بفرستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or