Metal Gear Solid HD Collection بر روی 2 دی وی دی برای 360

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Refill

کاربر سایت
metalgear4.jpg

کونامی تایید کرد Metal Gear Solid HD Collection برای xbox360 عرضه می شود و روی 2 دیسک برای 360 و یک بلوری برای ps3 که شامل سه بازی Sons of Liberty, Snake Eater, Peace Walker است

این کالکشن در ماه نوامبر برای 360 و ps3 عرضه می شود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh
در مورد MGS4 :
ولی مثلا امکان نداره با توجه به اصلی ترین نکته ی منفیه MGS4 یعنی کات سین های خواب آور و گیم پلی نه چندان طولانی و به خصوص تایید کالکشن واسه 360 یه سری از کات سینای بی مورد مثلا Reminder هاش حذف بشن و بشه بازیو رو 2 تا دیسک جمع و جور کرد ؟;)
اگه قرار باشه این اتفاق میمون(!) بیفته به احتمال زیادم با انجین جدید{Fox } دوباره سازی میشه چون اصولا هیچ عقل سلیمی یه بازیـه 2008 ـو واسه 2011 عرضه نمی کنه به خصوص رو 360 که اخیرا توقعشون از گرافیک سر به فلک کشیده :d
پس عرضش واسه 360 نه تنها به نظرم دور از انتظار نیست بلکه خیلیم محتمله !از اون جایی هم که کوجی(!) TGS ـو نسبت به E3 بیشتر تحویل می گیره !باید منتظر TGS باشیم:d هر چند خودم 9 بار بازی رو خوردم(تموم کردم:d).

در مورد MGS4 :
ولی مثلا امکان نداره با توجه به اصلی ترین نکته ی منفیه MGS4 یعنی کات سین های خواب آور و گیم پلی نه چندان طولانی و به خصوص تایید کالکشن واسه 360 یه سری از کات سینای بی مورد مثلا Reminder هاش حذف بشن و بشه بازیو رو 2 تا دیسک جمع و جور کرد ؟;)
اگه قرار باشه این اتفاق میمون(!) بیفته به احتمال زیادم با انجین جدید{Fox } دوباره سازی میشه چون اصولا هیچ عقل سلیمی یه بازیـه 2008 ـو واسه 2011 عرضه نمی کنه به خصوص رو 360 که اخیرا توقعشون از گرافیک سر به فلک کشیده :d
پس عرضش واسه 360 نه تنها به نظرم دور از انتظار نیست بلکه خیلیم محتمله !از اون جایی هم که کوجی(!) TGS ـو نسبت به E3 بیشتر تحویل می گیره !باید منتظر TGS باشیم:d هر چند خودم 9 بار بازی رو خوردم(تموم کردم:d).

عمرا !!!!!!!!!!!!!!!!!:d

افراد کم تحمل،بازی های احساسی رو بازی نمیکنند.میرن سراغ بازی های کم عمق که داستانش نیاز به فکر کردن و روشن گری نداره.مثل سری MW.
محبوبیت MGS به کاتسین های طولانیشه.
به خاطر این نیست که 10 دقیقه بچه ی 5 ساله بازیش کنه،تا میبینه یه کاتسین اومده میگه بزار تا این تیکش رد میشه برم w30 و برگردم.MGS اسباب بازی نیست.فسفر زیاد لازم داره.کسی میخواد از گیم پلی MGS 4 لذت ببره میره رو The BOSS Extreme تموم میکنه

افراد کم تحمل،بازی های احساسی رو بازی نمیکنند.میرن سراغ بازی های کم عمق که داستانش نیاز به فکر کردن و روشن گری نداره.مثل سری MW.
محبوبیت MGS به کاتسین های طولانیشه.
به خاطر این نیست که 10 دقیقه بچه ی 5 ساله بازیش کنه،تا میبینه یه کاتسین اومده میگه بزار تا این تیکش رد میشه برم w30 و برگردم.MGS اسباب بازی نیست.فسفر زیاد لازم داره.کسی میخواد از گیم پلی MGS 4 لذت ببره میره رو The BOSS Extreme تموم میکنه
رسالت یه بازی در وهله ی اول گیم پلی ـه ارضا کننده ست بعد کات سین هاش , مشکل MGS4 هم این بود که شخص بازی کننده حسرت می خورد ای کاش گیم پلی یکم بیشتر می بود تا لذتی که از دریافت محتوای اصلیـه بازی یعنی داستانه عمیقـه بازی می بره یکمم در قالب بطن گیم پلی باشه , بر خلافـه MGS های قبلی که هر دو فاکتورو ارایه دادن !

در ضمن این مورد رو اکثر منتقدای بزرگ اشاره کردن , همین طور خود کوجیما تو GDC هم غیر مستقیم به این موضوع اشاره کرده بود : {با ماشین بزرگ بازی سازی (PS3 ) خواستم بازی ای که سال ها دنبال ساختش بودم رو بسازم....تصویر Snake که در حالـه سقوطه... خنده ی حضار...کوجیما:واسه همین کات سین هاش اینقدر طولانی بودن!...کوجیما:الآن باید می خندیدید! }.

هنر MGS2 هم که متمایزش کرد با بقیه ی سری همین بود که هیچ وقت کوجیما برای بروز نبوغش تو داستان سرایی از سر و ته گیم پلی نزد و نشون داد که صنعت گیم اصالتش تو اینه که اول مخاطبو تا می تونه غرق کنه تو گیم پلی که با شخصیت مجازی ارتباط برقرار کنه بعد کات سیناشو به خورد ـه مخاطب بده اگه قضیه بر عکس بشه هم مخاطب چیزی از داستانو از دست نداده ولی تاثیر این کجا و آن کجا ! اون وقت اسم ـه اون اثرو دیگه بازی نمی ذارن !

این کاملا نظرت شخصیته ! چون اگر اینجور بود خیلی از سایت های بزرگ مثل gamespot به بازی 10 نمی دادن !
سبک بازی به این شکله ! این نیست که هر کاری دلت خواست تو بازی بکنی !!!!! در ضمن 17-18 ساعت گیم پلی کمه برای بازی سوم شخص مخفی اکشن ؟!؟!؟!؟

این کاملا نظرت شخصیته ! چون اگر اینجور بود خیلی از سایت های بزرگ مثل gamespot به بازی 10 نمی دادن !
سبک بازی به این شکله ! این نیست که هر کاری دلت خواست تو بازی بکنی !!!!! در ضمن 17-18 ساعت گیم پلی کمه برای بازی سوم شخص مخفی اکشن ؟!؟!؟!؟
شما اصولا نقدای معتبر رو متنشو می خونید ؟! یا فقط امتیازشو می بینید ؟
بعله GameSpot امتیاز کامل داد به بازی... ولی یه بار ـه دیگه زحمت بکش متنـه نقدشم بخون ببین Kevin VanOrd درباره ی نظر شخصیم(!) چی گفته ؟!
در ضمن حرف خود کوجیما رو تو GDC انکار میکنی؟!؟؟

متال گیر 4 که عمرا روی 360 نمیاد اما به فرض محال هم بخواد بیاد نهایت تو 3 تا dvd جا میدن .همین فاینال 13 که پارسال اومد نسخه ps3 نزدیک 42 گیگ بود در صورتیکه نسخه 360 را روی 3 تا dvd دادند .

در مورد MGS4 :
ولی مثلا امکان نداره با توجه به اصلی ترین نکته ی منفیه MGS4 یعنی کات سین های خواب آور و گیم پلی نه چندان طولانی

در مورد گیم پلی موافقم ...

ولی در مورد کات سین ها نه....کات سین های به اون قشنگی با کیفیت فوق العاده.. حالا موندم چه طوری 9 بار تموم کردی؟:d

در مورد MGS4 :
رایدن:اسنیک اینجا باید دیسک دو رو بزاری تو بازی
اسنیک:خره ما الان رو دی وی دی بلو ری هستیم دیسک 2 نمیخواد
رایدن:پیری دچارت کرده بدبخت الان رو X360 هستیم یالا دیسک 2 رو کن

• Like
Reactions: SHePArd
دوستان حق دادن نظر شخصی رو دارند پوریا جون.هر کسی بر اساس خلقیات خودش،میبینه آیا بازی باهاش سازگاری داشته یا نه.
برخی از دوستان به گرافیک و فیزیک بازی اهمیت میدند.میگند بازی هر چقدر به واقعیت از لحاظ های مختلف به فرض Face Capturing که در MGS 4 از لحاظ صحبت کردن،در زبان انگلیسیش وجود نداشت(گرچه حالات چشم ها و رسوندن منظور از طریق Face خیلی خوب کار شده بود)،نزدیک تر باشه اون بازی براشون ارزش بیشتری پیدا میکنه.
بعضی دوستان به گیم پلی بازی توجه میکنند.مثلا یک بازی مثل GTA 4 رو صد البته به بازی ای مثل MGS 4 (با اینکه المان هاشون کلا فرق میکنه) ترجیح میدن.چون MGS 4 گیم پلی خیلی محدود تری داره.کاور گیریش مخصوص Stealth کردنه،سوار ماشین یا موتور جز یک قسمت اون هم در بخش Single Player نمیشه.فضاش خیلی کوچک تره و...
بعضی دوستان میگن هر چقدر بازی از لحاظ صدا حماسی تر و جدید تر باشه،اون بازی قشنگ تره برامون.فرضا یه بازی با آهنگ های تکراری که بار ها در فیلمش شنیده شده،مثل Force Unleashed رو مسلما بهش میگن یک بازی کاملا بیخود و چرت.چون اون جوی که باید در این بازی توش باشن بهشون داده نمیشه،جو فیلمش بهشون داده میشه که خب از لحاظ داستانی خیلی نزدیک به هم نیست.
برخی دیگه از دوستان میگند بازی باید داستان کامل و گیرایی داشته باشه تا طرف بهش حس ادامه ی بازی داده بشه.شخصا سر بازی هایی که از لحاظ داستانی،گیرایی خاصی ندارن و پیچیدگی داستانشون خیلی محدود و سطحیه(فرضا-نظر شخصی- کرایسیس،گرچه سطحی نیست ولی دارای پیچیدگی خیلی خاصی هم نیست) رو حس ادامه دادنش رو ندارم.

من دارم میگم MGS ها،روی داستانشون تکیه زدند نه روی گیم پلی.همیشه هم همینطور بوده.حالا گیم پلی برتر در نسخه های قبل(که البته نظر ایشون هست نه من)،دلیل بر گیرا نبودن بازی ای که روی داستان داره جلو میره و نه روی گیم پلی،نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or