Metal Gear Solid HD Collection بر روی 2 دی وی دی برای 360

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Refill

کاربر سایت
metalgear4.jpg

کونامی تایید کرد Metal Gear Solid HD Collection برای xbox360 عرضه می شود و روی 2 دیسک برای 360 و یک بلوری برای ps3 که شامل سه بازی Sons of Liberty, Snake Eater, Peace Walker است

این کالکشن در ماه نوامبر برای 360 و ps3 عرضه می شود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh
واقعا با این کاراشون که پولکی بازی درمیارن ابهت سونی رو MGS رو میارن پایین:( یعنی چی که باید برای 360 بیاد )x
احیانا خبر دارید شما که شماره دوم این بازی روی XBOX هم اومده ؟

اگر ناظمای محترم دوباره الکی انگ نظرات تخیلی نمیزنن:
این عکسی که برای خبر گذاشتین چه ربطی به متال گیر کالکشن داره؟( به جز hd بودن mgs4)

اگر برای pc هم میدادن خوب بود.

این همه چیز از حالت عمرا درومد!اولش که Rising,بعد گفتن که فقط Rising و کالکشن و نسخه های بعدی و \ٌ برای 360 عمرا بیاد.که کالکشن و PW تایید شد.دیگه بعیید می دونم که MGS4 و MGS5 خارج از دسترس باشه.
E3 كه خبري نشد و محتمل ترين كنفرانس مي تونه TGS باشه ! البته نكته اي هم كه هست اينايي كه الان تاييد شدن 2 ـش كه انحصاري نبوده 3 هم واسه 3DS مياد 1 هم كه فك كنم انحصاري نبوده فقط PW اين وسط تك بود :d ولي نكته اي كه هست اينه كه هيچ كدوم اينا شخصيت اصليش ساليد اسنيك نيست كه اين يكم مشكوكه :d

من برا MGS4 رفتم PS3 خريدم :d
براي PW هم يه PSP اونم كپي نخور! اريج:d
با اينكه يه جورايي فنه 360 هستم ولي اصلا دوست ندارم اين بازي بياد رو 360 .
مثه رفتن هيلو يا گيرز رو PS3 ميمونه ، هرچيزي جايي داره آقا:d
.
از اونجا كه ما قسم خورديم MGS اريج بخريم (از نون شب ميزنيم) كوجيما ميخواد مارو بدبخت كنه.
یه حسی بهم میگه MGS4 تایید میشه تو TGS
به حستون بفرمايد بازي با اون حجم رو چندتا دي وي دي؟ 8 تا؟
---
میخواین گرشاسب رو هم روش بریزن کامل شه؟!:dخب کالکشنه متال گیره دیگه قرار بوده دیگه چی توش باشه؟:d
متال گير 1 جانم ، از همه مهمتره. جاي PW بدبخت ، اونو ميزاشت ،‌چي ميشد؟

--
شما فرض كن يكي براي اولين باره ميخواد با دنياي MGS آشنا بشه ، اونوقت نصفه نيمه؟ از وسطه ماجرا؟ خُ به نظر من كه زده ميشه اوني كه براي اولين بار بازي ميكنه.
پيس واكر اين كالكشن اضافس!جاش متال گير 1

واقعا با این کاراشون که پولکی بازی درمیارن ابهت سونی رو MGS رو میارن پایین:( یعنی چی که باید برای 360 بیاد )x
360 در خواب بیند MGS4 دانه! البته کیفیت بازی تو ps3 یک چیز دیگه است اونم این بازی
what are you people ? 8 ?

از الان میتونم نظرات بعد ریلیز بازی رو حدس بزنم ...
"چقدر بازی codec داره ! "
"هوش مصنوعی درحد هویج ! "
96.44 درصد هم بخاطر خسته شدن از دیدن میان پرده ها اصلا سر درنمیارن داستان بازی چی بوده ...
درکل فقط میتونه برای تجدید خاطره ی طرفدارای قدیمی مناسب باشه .

آخرین ویرایش:
متال گير 1 جانم ، از همه مهمتره. جاي PW بدبخت ، اونو ميزاشت ،‌چي ميشد؟
MGS1 مال PSOne هست و دیگه از یه HD شدن و AA بیشتر نیاز به تغییرات داره :دی.
بعدشم یه حسی میگه MGS1 قراره اتفاقات خاصی براش بیوفته ...

ولي نكته اي كه هست اينه كه هيچ كدوم اينا شخصيت اصليش ساليد اسنيك نيست كه اين يكم مشكوكه
چرا داستان ميسازي؟ :d
الان مثلا اون قضيه ي " ساليد اسنيك رو 360 نمياد " ـه؟
عمه ي من قسمته Tanker ـه MGS2 رو بازي ميكنه پس؟ :d

چرا ندید بدید بازی در میارین mgs3 واسه 3ds هم میاد واسه 360 هم اومد mgs2هم که xbox اومده بود یعنی یه pw میخواد ابهت سونی رو ازبین ببره :-/
(این جای me که از ماکندین و من هنوز دارم میسوزم:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or