Metal Gear Solid HD Collection بر روی 2 دی وی دی برای 360

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Refill

کاربر سایت
metalgear4.jpg

کونامی تایید کرد Metal Gear Solid HD Collection برای xbox360 عرضه می شود و روی 2 دیسک برای 360 و یک بلوری برای ps3 که شامل سه بازی Sons of Liberty, Snake Eater, Peace Walker است

این کالکشن در ماه نوامبر برای 360 و ps3 عرضه می شود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh
میخواین گرشاسب رو هم روش بریزن کامل شه؟!:dخب کالکشنه متال گیره دیگه قرار بوده دیگه چی توش باشه؟:d
------
این MGS4 بالاخره تایید میشه من امید دارم:d
الان تو واقعاً نفهمیدی منظورم رو؟!!!!:dمیخواستم توش یه لاک پشتهای نینجا هم باشه:d:-j
MGS 1 برادر من MGS 1 هم وطن من!:d

• Like
Reactions: SHePArd
در مورد MGS4 :
ولی مثلا امکان نداره با توجه به اصلی ترین نکته ی منفیه MGS4 یعنی کات سین های خواب آور و گیم پلی نه چندان طولانی و به خصوص تایید کالکشن واسه 360 یه سری از کات سینای بی مورد مثلا Reminder هاش حذف بشن و بشه بازیو رو 2 تا دیسک جمع و جور کرد ؟;)
اگه قرار باشه این اتفاق میمون(!) بیفته به احتمال زیادم با انجین جدید{Fox } دوباره سازی میشه چون اصولا هیچ عقل سلیمی یه بازیـه 2008 ـو واسه 2011 عرضه نمی کنه به خصوص رو 360 که اخیرا توقعشون از گرافیک سر به فلک کشیده :d
پس عرضش واسه 360 نه تنها به نظرم دور از انتظار نیست بلکه خیلیم محتمله !از اون جایی هم که کوجی(!) TGS ـو نسبت به E3 بیشتر تحویل می گیره !باید منتظر TGS باشیم:d هر چند خودم 9 بار بازی رو خوردم(تموم کردم:d).

داداش چیز دیگه ای حذف کنم خدمتتون اگه اون ها رو حذف کنن دیگه چیزی از بازی نمی مونه هر کی از این بازی خوشش اومده واسه داستانش بود حالا کات سنس های داستانش رو حذف کنن دیگه چی می مونه؟؟؟نه داداش بازی خراب میشه

رایدن:اسنیک اینجا باید دیسک دو رو بزاری تو بازی
اسنیک:خره ما الان رو دی وی دی بلو ری هستیم دیسک 2 نمیخواد
رایدن:پیری دچارت کرده بدبخت الان رو X360 هستیم یالا دیسک 2 رو کن
اتاکان می نوشتی بهتر بود یه جا برعکس شما تو MGS4میکوبش به XBOX تو مرحله برفه بود:d

بابا بزارین ملت به ارزوشون برسن بازی کنن چی از ما کم میشه چرا حسادت ما ایرانیا چرا اینجوریم واسه همین هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم

شرط میبندم خیلی ها از این بازی خوششون نمیاد ولی برای این که کم نیارن الکی میگن عجب بازیی بودا حالا هیچی هم از بازی نفهمیدنا

یعنی واقعا جای نداره یه دونه محکم بزنم تو سره kojima نمی دونم چه فکری کرده که Mgs 1 نزاشته
از وقتی این خبر رو خودنم همین جوری بهش فحش میدم
شما ببینید twin snake رو nintendo جوری انحصاری می کنه که 100 سال بعد هم خوابشو نمیبینی اه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or