Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

بهترین تاییدی بود که امسال شنیدم ولی خیلی ناگهانی بود :دی
امیدوارم سونی نذاره این برگ برنده از چنگش دربیاد و انحصاری PS3 یا PS4 یا هردو باشه :دی
از بیگ باس هم به شدت استقبال میشه :دی
چه جالب

این ها هم که فقط بلدن MGS5 بسازن خدا میدونه آیا اسنیک تو این شماره عصا زیر بغلش هست یا روی ویلچر نشسته...
222r08mgc9b1zs88qpaq.jpg

یعنی خوشم میاد در انجام وظیفه لحظه ای سهل انگاری نمی کنید. واقعا پشت کارتون تحسین برانگیزه.

• Like
Reactions: POOYA1989
غافلگیر شدم!!!یا به قول خارج رفته ها سوپریز شدم او. مای گاد!!!امیدوارم انحصاری نباشه که همه بتونن شاهکار جدید کوجیمارو تجربه کنن

به به عجب خبر نابی ! :دی
انحصاری که عمراً نیست از همین الان روی هر چی بخوایین شرط میبندم :دی
عجب عکس حماسی ـی انداخته استاد :دی

بسیار عالی حالی بردیم با این خبر ولی من دوست دارم مولتی پلتفرم باشه که بروبچ ایکس باکس سوار هم حال کنن با این وضع کپی خور نشدن ps3 اگه رو ایکس باکس بیاد راحت بازیش میکنیم

انصافاً انحصاری بودنش پرستیژ داره!:d حالا چه این وَری چه اون وَری!:d
بعداً از انحصار در بیاد ( کما فی السابق به استثنای MGS4 ) بحثش جداست ...
من که امیدوارم انحصاری باشه این آخر نسلی!:|

به نظر من لانچ تايتل نسل بعد PS خواهد بود .
كاراي استاد هميشه عجيب غريبه ، يادمه سر MGS:R تو سايتش 100تا چاقو در حال قاچ كردن هندوانه و غيره گذاشته بود :))

من عاشق MGS هستم (البته فن نیستم) و اصلا فن بوی هیچ چیزی نیستم ولی به نظر من یک نفر مثل کوجیما نباید این قدر روی یک عنوان بچرخه. واقعا دیگه شورشو درآورده. خداییش بر سراغ یه فرنچایز دیگه (اصلا باز هم انحصاری سونی) ولی دیگه MGS رو ول کنه. میدونم بازی عالیه، هیچ نقصی نداره ولی بعد از انتشار MGS 4 قول داد دیگه دست از سر این سری برداره!
خداییش این استعداد رو از بین داره میبره. من نگران MGS هستم که به این شاهکار رو به افول بره. در هر صورت امیدوارم باز هم یک شاهکار باشه و بعد از این یکی مغز کوچیما رو بشوره دیگه نره سراغ متال گیر.
البته اگه هم بخواد MGS 6 بسازه که فکر نکنم من بتونم بازی کنم چون احتملا بعمر من قد نمیده (با این خوض قولی های هیدئو)

Holy Crap :d
قبول دارم داستان MGS4 توی سری بهترین نیست و مقابل نسخه سوم بخصوص کم میاره اما دربو داغون ؟!!!

حالا درب و داغون که نه ! (این حرفو از سر ناراحتی زدم ! :d) ، بنظرم داستان بازی نسبت به نسخه های پیشین نتونست اون انتظاراتی که ازش میرفت رو برآورده کنه !
اما در کل خوب بود ! :d

WOOOOOOOOOOOOW !!!
عجب خبر غافلگیرکننده ای بود !!! البته از یه ماه قبل توی تبلیغ این شماره عکس یه علامت تعجب رو گذاشته بودن و یه عده هم به شوخی گفته بودن MGS5 هست ولی تقریبآ همه فکر میکنن یه خبری مربوط به Rising باشه ! :دی
جدآ دلم تنگ شده بود برای یه نسخه اصلی MGS ! یعنی میشه از این به بعد توی هر نمایشگاه یه تریلر 10،15 دقیقه ای بدن ؟! :((

این موتور گرافیکی جدیدی که ساخته برای این نسل هست و حتما یک بازی براش تو این نسل عرضه میکنه که هیچ بعید نیست همین MGS5 باشه
البته حداقل باید یک فاصله یک ساله با MGS R داشته باشه و در خوش بینانه ترین صورت ممکن میره برای 2013
البته شاید هم برای PSV باشه..!

من با اون اقایی که گفت داستان درب و داغون موافقم ، اخه این نانو ماشین چی بود به زور تو حلق داستان و Universe بازی شد؟لابد the end و Sorrow هم 50 سال پیش نانو ماشین تو خلقشون کرده بودن؟ اصلا وقتی این بخش supernatural بازی برای همه پذیرفته شده است نیازی به توضیح بیشتر نیست اخه.یا مثلا تو متالگیر 2 خیلی قشنگ راجع به ومپ توضیح دادن انصافا هم تاثیر گزار بود بعد تو قسمت 4 اونارو زیر پا گذاشتن و میگن نانو ماشین.یا مثلا اون twist مسخره که Ocelot تحت فرمان لیکوئید نبود دیگه اخرش بود که چی؟ نشون داد که AI به روح اعتقاد داره :)) .اخر بازی رو هم که دیگه نگین .اخه من نمیدونم چرا کوجیما به حرف بقیه گوش داد و نذاشت اون اخری که همه منتظرش بودن رو ببینیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or