تروفی هنوز نداره این بازی ...دوستان برای فعال کردن تروفی هاش باید آپدیتش کنم؟ چه قدر طول میکشه با dial up؟ اصلا تروفی داره؟![]()
مگه ميخاد بياد؟تروفی هنوز نداره این بازی ...
معلوم نیست اگر قرار باشه براش بیاد کی میاد؟آخه می خوام این بازی رو فردا پس فردا تعویض کنم اگر به زودی میاد تا عوضش نکنم
بچه ها اون کمپرس تو قسمت آیتم ها برای چی هست ؟
خط پایین زیر جون مربوط به چی هست ؟
فکر کنم منظورت همون compress هست.بچه ها اون کمپرس تو قسمت آیتم ها برای چی هست ؟
یک قرص تو Act 2 گرفتم نمیدونم برای چی هست الان اسمش یادم نیست . به چه درد میخوره ؟
وقتی تمرکز نشونه گیری کم میشه باید چی مصرف کرد ؟
خط پایین زیر جون مربوط به چی هست ؟
ممنون
GOOD LUCK
سلام .... اقا من یه سوال دارم مونده بی جواب !!! من رفتم پایتخت MGS4 بگیرم . گفت چون دستگات (یا
بازی ) ntsc فقط (فقط) میشه رو HDTV بازی کنی وگرنه اجرا نمیشه !!! و یه جای دیگه گفت بازی pal (یا دستگاه) HDTV نمیخواد ... میخواستم بدونم این حرفا درسته یا نه ؟؟؟
اگه من بازی pal رو بگیرم میشه رو دستگام بازی کنم (NTSC) ؟؟؟
اگه من بازی pal رو بگیرم میشه انلاین بازی کنم ؟؟؟
خیر از جوونیت ببینی یه جواب کهمل میخوام ...![]()
دوستان من اون اهنگ بازی که تو اول مرحله shado hers فکر میکنم بود اگه اسمش درست گفته باشم همون مرحله ای که برف میومد اولش یه اهنگی بود که یه خواننده زن میخوند سبکشم فکر کنم opera بود ایا اونو میشه از جایی دانلود کرد اگر میشه کسی لینکش داره بزاره
[LEFT]http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=473169&postcount=39[/LEFT]
سلام .... اقا من یه سوال دارم مونده بی جواب !!! من رفتم پایتخت MGS4 بگیرم . گفت چون دستگات (یا
بازی ) ntsc فقط (فقط) میشه رو HDTV بازی کنی وگرنه اجرا نمیشه !!! و یه جای دیگه گفت بازی pal (یا دستگاه) HDTV نمیخواد ... میخواستم بدونم این حرفا درسته یا نه ؟؟؟
اگه من بازی pal رو بگیرم میشه رو دستگام بازی کنم (NTSC) ؟؟؟
اگه من بازی pal رو بگیرم میشه انلاین بازی کنم ؟؟؟
خیر از جوونیت ببینی یه جواب کهمل میخوام ...