بازی رو دیدم. گرافیکش اون طورها هم که می گین نیست. دیگه تعریف زیادی هم حدی داره. وقتی که به دیوار یا سنگرها یه کم نزدیک میشی اونجا گرافیکشو می بینید که دیوار مثل کاغذه. ولی در کل بازی خوبیه! ولی در اندازه ی تبلیغاتش نبود. یه موقع هم فکر نکنید دارم فن بازی می کنم.
اتفاقا ایندفعه بچه ها خیلی متمدنانه:biggrin1: برخورد کردن و منطقی جواب دادندرود
تحمل شنیدن 4 کلمه حرف که با افکارتون هم سو نیست رو ندارید!. مگه چی گفت بیچاره. همه با چوب چُماق واستادید تا یکی بگه "بالا چشش ابرو ـه" بریزید سرش.
واقعا که یه سور به ج ا زدید :biggrin1:.
یه همچین باگی رو جدی توی بازی دیدی؟آخه مسئله با گرافیک حل نمی شه. یه باگ خفن دیدم: با اسنیک رفتم تو بدن یکی از حریف ها.
شما واقعا همت والایی داری که بازی رو روی THE BOSS EXTREME تموم کردی . :cheesygriاخیش بالاخره باهزار بدبختی من این بازی رو حالت THE BOSS EXTREME (very hard) b به پایان رسوندم من فقط یه نصفه روز وقت پای boss اخر بازی گرذاشتم !!!!! رو این حالت بازی شدیدا" سخت میشه (صد رحمت به بازی های دیگه)!!! و یه سوالی که دارم اینکه چرا من که این همه برای این بازی وقت گذاشتم چرا وقتی رو این حالت بازی رو به پایان میرسونم چرا چیزی ازاد نمیشه :confused: کسی میدونه ؟ شاید تو بخش انلانش میشه چیزهایی رایگان خرید کرد که من متاسفانه ADSL ندارم یعنی منطقه مون ساپورت نمیکنه![]()
شما زیاد سخت نگیر ، دیگه اگه بخوان روی تمام جزئیات کامل کار کنن ، اونم بازی نسبتا طولانی و حجیمی مثل متال گیر اونوقت که هر 10 سال یه بار هم نمیتونن شماره جدید بدن . ایشالله دیگه فکر کنم روی کنسول های نسل هشتم همه چی مثل وافعیت بشه ، یعنی موتور بازی عین دموهای فعلی باشه .بازی رو دیدم. گرافیکش اون طورها هم که می گین نیست. دیگه تعریف زیادی هم حدی داره. وقتی که به دیوار یا سنگرها یه کم نزدیک میشی اونجا گرافیکشو می بینید که دیوار مثل کاغذه. ولی در کل بازی خوبیه! ولی در اندازه ی تبلیغاتش نبود. یه موقع هم فکر نکنید دارم فن بازی می کنم.
اخیش بالاخره باهزار بدبختی من این بازی رو حالت THE BOSS EXTREME (very hard) b به پایان رسوندم من فقط یه نصفه روز وقت پای boss اخر بازی گرذاشتم !!!!! رو این حالت بازی شدیدا" سخت میشه (صد رحمت به بازی های دیگه)!!! و یه سوالی که دارم اینکه چرا من که این همه برای این بازی وقت گذاشتم چرا وقتی رو این حالت بازی رو به پایان میرسونم چرا چیزی ازاد نمیشه :confused: کسی میدونه ؟ شاید تو بخش انلانش میشه چیزهایی رایگان خرید کرد که من متاسفانه ADSL ندارم یعنی منطقه مون ساپورت نمیکنه![]()
شما واقعا همت والایی داری که بازی رو روی THE BOSS EXTREME تموم کردی . :cheesygri
ما که روی Big Boss Hard موندیم [/QUOTE/]
بابا چه فایده فعلا":biggrin1: که کلی وقت گذاشتم این بازی رو روی این حالت به پایان رسوندم هیچی به هیچی یعنی چیزی ازاد نشد که نشدپس اینطور که دوستان میگن 2 برابر این زمانی که بابت این گذاشتم باید بزارم که کارهایی که گفته انجام بدم
![]()
البته تمام کردن بازی با " بدون کشتن کسی، استفاده کردن از Item های Recovery ، مردن و Continue زدن، Alarm زدن، و تموم کردن بازی زير 5 ساعت " 100 برابر از THE BOSS EXTREME سخترهشما واقعا همت والایی داری که بازی رو روی THE BOSS EXTREME تموم کردی . :cheesygri
ما که روی Big Boss Hard موندیم [/QUOTE/]
بابا چه فایده فعلا":biggrin1: که کلی وقت گذاشتم این بازی رو روی این حالت به پایان رسوندم هیچی به هیچی یعنی چیزی ازاد نشد که نشدپس اینطور که دوستان میگن 2 برابر این زمانی که بابت این گذاشتم باید بزارم که کارهایی که گفته انجام بدم
![]()
.
آخهش اخرش برایم اوردن از کویت
خب من سوال داشتم :confused:
اول اینکه این فیلم ها که وقتی بازی را شروع میکنیم اینها چی هستند چون وقتی ضربدر میزنم فیلمشعوض میشه جریانش چی هست؟:confused:
اونهایی که دانلود میشه داخله منو:confused: اینها چی هست برای دانلود؟
میشه توصیح بدهید برای من ممنونم میشم:biggrin1:
اون قسمت که snake برمیگرده به ....... بود دیگه:biggrin1:
وقتی میرسه به ....... درحالی که آهنگ آخر ...... روهم پخش میکرد من کسی هم خونه نبود 5دیقه ی تمام بیاد گذشته و روزایی که ....... بازی میکردم گریه ای کردم عجیب .حس عجیبی بود آقا عجیب
چه کرد این کوجیما با احساسات ما!
(جاهای خالی روهم با معلومات خودتون پر کنید!)
از اسپویلر استفاده کنین