Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

با این تعریفای شما به خصوص آقا نیما که معمولا" سعی میکنه جو گیر نشه ! بازی عالی از آب در اومده . که حتما امروز یا فردا بازی میگیرم . نمیتونم از خوشحالی جلوی خودما بگیرم واینا نگم :
بازی از gamespot ، نمره 10 تمام گرفته الکی نیست که:cheesygri ،

2gtdhjc.jpg

کجایند آنان که ps3 را مسخره میکردند کجاین آنان که در امضاهاشان بازی متال گیر را با layer مقایسه میکردند و منتظر دادن نمره پایین به این بازی بودند . ها کجایند .

I LOVE PLAYSTATION 3

آخرین ویرایش:
پس شما هنوز بازی نکرده بودی اونجوری نظر میدادی!;) خوب شد که بازی کردی و فهمیدی که دیدن همچین گرافیکی روی 360 غیر ممکنه چون این گرافیک فقط با Hardware ps3 سازگاره و واسه همین kojima این کنسول رو انتخاب کرد و اگه روی360 بود کلا افت فریم میشد! چون گرافیکش در حال حاضر هیولاست!! و فعلا بازی در حد و اندازش نیست مگر اینکه FFXIII بتونه از این بهتر بشه! میتونیم امیدوار باشیم...
به نظز من بازی رو چه زودتر چه دیرتر تمومش کنین ارزشش رو داره که 7 8 باره دیگه تمومش کنین چون خیلی وسیع و زیباست با کلی Unlockable Content! پس فقط بازیش کنید بیخیال چیزای دیگه...
خوش باشین;)

باز که جوگیر شدید ! درسته من بازی نکرده بودم ولی حتی یدونه تریلر و ویدئو هم از MGS 4 وجود نداشت که من ندیده باشم ...

من کاملا میدونستم که گرافیک بالایی داره ، ولی وقتی بازی کردم یه حس دیگه ای بهم داد و کلا خیلی چشمم رو بیشتر از قبل گرفت .

اما باز هم دلیل نمیشه که ، من هنوز هم میگم که این بازی اگه به همون اندازه که روی نسخه PS3 کار شده روی 360 هم کار بشه ، میتونه برای 360 هم بیاد با همین کیفیت . و به هیچ وجه این مذخرفات رو قبول ندارم که فلان بازی فقط روی فلان کنسول اجرا میشه ! نه در مورد PS3 و نه در مورد 360 ...

تنها مشکلش بر روی 360 اینه که این بازی 30 گیگابایت حجم داره ، ولی میتونه روی چند تا دیسک عرضه بشه ، مثل Lost Odyssey که فکر میکنم روی 4 تا DVD9 بود .

خو منم امروز اين MGS رو بازی کردم .همه چيز عالی بودش.گرافيک و گيم پلی خيره کننده.
همه جا صحبت از گرافيک اين بازی هست ولی بد نيست از صدا گذاری و موسيقی بازی هم صحبت بشه که فوق العاده هستش از همه نظر.صدای محيط به خوبی مشخص هستش .صدای تفنگ ها خيلی طبيعی کار شده.موسیقی هم که اوجشه

اخیش بالاخره باهزار بدبختی من این بازی رو حالت THE BOSS EXTREME (very hard) b به پایان رسوندم من فقط یه نصفه روز وقت پای boss اخر بازی گرذاشتم !!!!! رو این حالت بازی شدیدا" سخت میشه (صد رحمت به بازی های دیگه)!!! و یه سوالی که دارم اینکه چرا من که این همه برای این بازی وقت گذاشتم چرا وقتی رو این حالت بازی رو به پایان میرسونم چرا چیزی ازاد نمیشه :confused: کسی میدونه ؟ شاید تو بخش انلانش میشه چیزهایی رایگان خرید کرد که من متاسفانه ADSL ندارم یعنی منطقه مون ساپورت نمیکنه :(

آخرین ویرایش:
اخیش بالاخره باهزار بدبختی من این بازی رو حالت THE BOSS EXTREME (very hard) b به پایان رسوندم من فقط یه نصفه روز وقت پای boss اخر بازی گرذاشتم !!!!! رو این حالت بازی شدیدا" سخت میشه (صد رحمت به بازی های دیگه)!!! و یه سوالی که دارم اینکه چرا من که این همه برای این بازی وقت گذاشتم چرا وقتی رو این حالت بازی رو به پایان میرسونم چرا چیزی ازاد نمیشه :confused: کسی میدونه ؟ شاید تو بخش انلانش میشه چیزهایی رایگان خرید کرد که من متاسفانه ADSL ندارم یعنی منطقه مون ساپورت نمیکنه :(
شما برو به لینک زیر, اونجا تمام Emblem ها, secret weapon, Item و Unlock ها و طریقه ی بدست آوردن شون رو نوشته :
http://www.wikicheats.com/index.php/Metal_Gear_Solid_4:_Guns_of_the_Patriots_-_PS3/Secrets

خو منم امروز اين MGS رو بازی کردم .همه چيز عالی بودش.گرافيک و گيم پلی خيره کننده.
همه جا صحبت از گرافيک اين بازی هست ولی بد نيست از صدا گذاری و موسيقی بازی هم صحبت بشه که فوق العاده هستش از همه نظر.صدای محيط به خوبی مشخص هستش .صدای تفنگ ها خيلی طبيعی کار شده.موسیقی هم که اوجشه
میلاد جون در همین تاپیک و تاپیک مخصوص امتیازش بنده از صداگذاری و موسیخی ـش تقدیر و ستایش رو به عمل اوردم :دی.
انصافا کمتر بازی هست که این چنین گیم پلی خوشایندی داشته باشه! اعتیاد اورده واقعا. از همون ثانیه اول خودش رو نشون میده و جائی برای خودنمائی واسه گرافیک و ... نمیگذاره، در مورد من که اینطور بود :دی.
برای بار چندُم میگم سیستم لرزاننده این بازی تا الان همه عنوانها رو در تمام پلتفروها جا گذاشته :دی.

بازی رو دیدم. گرافیکش اون طورها هم که می گین نیست. دیگه تعریف زیادی هم حدی داره. وقتی که به دیوار یا سنگرها یه کم نزدیک میشی اونجا گرافیکشو می بینید که دیوار مثل کاغذه. ولی در کل بازی خوبیه! ولی در اندازه ی تبلیغاتش نبود. یه موقع هم فکر نکنید دارم فن بازی می کنم.

بازی رو دیدم. گرافیکش اون طورها هم که می گین نیست. دیگه تعریف زیادی هم حدی داره. وقتی که به دیوار یا سنگرها یه کم نزدیک میشی اونجا گرافیکشو می بینید که دیوار مثل کاغذه. ولی در کل بازی خوبیه! ولی در اندازه ی تبلیغاتش نبود. یه موقع هم فکر نکنید دارم فن بازی می کنم.
به این میگن ایراد بنی اسرائیلی توقع داری سوراخ دیوار رو هم برات طراحی کنن بازی که از چندین مرجع معتبر امتیاز کامل گرفته به نظر شما احتیاج نداره که ایا در حد تبلیغاتش بوده یانه؟;)

نمی دونم کی گفته که سری MGS به خاطر گرافیک معروف شده که هی میان از گرافیک صبحت می کنن ؟!!!

آخرین ویرایش:
هیچی دیگه. تا میاییم یه انتقاد می کنیم فن های متال گیر می ریزن رو سرمون. همینطوری که هیچ جایی هیچ کس نمی تونه انتقاد کنه. یه مقدار انتقاد رو بپذیرین هیچی از متال گیر کم نمی شه. آخه مسئله با گرافیک حل نمی شه. یه باگ خفن دیدم: با اسنیک رفتم تو بدن یکی از حریف ها. اینم لابد قبول نمی کنید یا باور نمی کنید. دیگه میل خودتون...

هیچی دیگه. تا میاییم یه انتقاد می کنیم فن های متال گیر می ریزن رو سرمون. همینطوری که هیچ جایی هیچ کس نمی تونه انتقاد کنه. یه مقدار انتقاد رو بپذیرین هیچی از متال گیر کم نمی شه. آخه مسئله با گرافیک حل نمی شه. یه باگ خفن دیدم: با اسنیک رفتم تو بدن یکی از حریف ها. اینم لابد قبول نمی کنید یا باور نمی کنید. دیگه میل خودتون...
نیگا کن دوست عزیز MGS بازی ای نیست که بخواد بخاطر گرافیک طرفدار پیدا کنه یا جذابیتش در گرافیک باشه (که البته نسخه چهارم واقعا فوق العاده س _همون طور که اکثر سایت ها و مجلات این رو تایید می کنن) خوب هر کس سلیقه ای داره ولی دلیل نمی شه بگید در حد تبلیغاتش نبوده ! حتی فراتر از تبلیغات هم بوده و همه ی طرفدارهای این بازی رو کاملا ارضا کرده !
البته این یه چیز طبیعی هست که کسی که تاحالا این سری رو بازی نکرده و فقط به واسطه ی چهارتا تریلر با این بازی آشنا شده و به داستان که مهمترین رکن بازی هست واقف نیست, انتظاراتش برآورده نشده باشه ! (ولی سوال اینه که شما از MGS 4 چه انتظاری داشتی که بهش نرسیدی؟!!!!!)

سلام
منم MGS 4 رو بازی کردم و همه چیش عالی بود و از همه عالی تر صداگذاری و موسیقی بازی.
این I POD توی بازی هم خیلی جالب بود و واقعا آهنگ های نابی توش داشت به خصوص اون آهنگ اول بازی MGS 1 که یه چند لحظه ای اشکمو دراورد.
یه سوالم داشت:
توی بخش Extras حتما یباید به اینترنت وصل شد و Extras های Offline نداره.
مرسی

ها؟؟؟

سلام...آقا من gta iv ntsc/uc با متال گیر عوض میکنم حالا یا واسه همیشه یا واسه یه مدت که هر دو طرف بازی کیم و تمو بکیم بدشم هرکی بازیشو پس بگره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or