Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

بچه ها هر کی میگه mGS4 آسونه و هوش مصنوعیش پایینه ، اگه مرده روی Big Boss Hard Level بازی کنه ، اونوقت میفهمین که بازی چقدر سخته . تو این حالت تکون نمیشه بخوری سریع میفهمن .
در ضمن یه سوال توی level های پایین تر دشمن بوی سیگار رو حس میکنه یا نه ؟

دوستان بالاخره منم یکم از بازی رو انجام دادم ولی نمیدونم چرا هنوز بهم حال نداده :confused: بازی رو چطور باید انجام داد ؟ بصورت اکشن و یا مخفی کاری؟ دشمنا یه خورده خنگن ( با درجه یکی به آخر دارم بازی میکنم standard) . یه خورده بهم دلداری بدین:(

دوستان بالاخره منم یکم از بازی رو انجام دادم ولی نمیدونم چرا هنوز بهم حال نداده :confused: بازی رو چطور باید انجام داد ؟ بصورت اکشن و یا مخفی کاری؟ دشمنا یه خورده خنگن ( با درجه یکی به آخر دارم بازی میکنم standard) . یه خورده بهم دلداری بدین:(
شما روی درجه ی آخرش بازی کن ببین چه می کنن این PMC ها
تا سرتو میاری بیرون می زننت .
میگم این I POD چه حای میده .آهنگ اول بازی Mgs 1 رو گوش دادم اشکم در اومد.

اصلا چیزه عجیبی نیست که خوشت نیومده ، کلا اگه کسی تا حالا و مخصوصا از شماره 1 سری MGS رو بازی نکرده احتمالش هست که از بازی خوشش نیاد ..

اولا که اصل MGS مخفی کاری هست و باید تا جایی که میشه حوصله داشته باشی و مخفیانه مراحل رو بری جلو و حتی الامکان حتی یک نفر رو هم نکشی !!

کسایی که بازیهای اکتیو و شلوغ پلوغ و به قول معروف Beat 'Em Up دوست دارن اکثرا از MGS خوششون نمیاد .
کلا سری MGS خیلی سلیقه ای هست ، یا خوشت نمیاد یا اگه بیاد خیلی شدید خوشت میاد .

ضمن اینکه یه مورد دیگه هم هست ، افرادی که از ابتدای این نسل با 360 شروع کردن و جدیدا PS3 گرفتن ، به صورت ناخودآگاه یه زمینه و فکر منفی نسبت به PS3 و بازیهاش توشون هست ...
واسه همین خیلی سخت میتونن از یه بازی انحصاری PS3 خوششون بیاد و ازش لذت ببرن ( حتی اگه اون بازی واقعا بازی خیلی خوبی باشه )

مثلا خود شما بر اساس همین قضیه با اینکه PS3 گرفتی از همون روز اول دنبال ایرادات و اشکالات این کنسول مثل خرابی لنز یا ... بودی ، با اینکه خودت مشکلی نداشتی ولی انگار میخواستی که داشته باشی !
امیدوارم حرف منو بد برداشت نکنی ... ولی این موضوع همونطور که گفتم ناخوآگاه و کاملا غیر عمدی هست .

اصلا چیزه عجیبی نیست که خوشت نیومده ، کلا اگه کسی تا حالا و مخصوصا از شماره 1 سری MGS رو بازی نکرده احتمالش هست که از بازی خوشش نیاد ..

اولا که اصل MGS مخفی کاری هست و باید تا جایی که میشه حوصله داشته باشی و مخفیانه مراحل رو بری جلو و حتی الامکان حتی یک نفر رو هم نکشی !!

کسایی که بازیهای اکتیو و شلوغ پلوغ و به قول معروف Beat 'Em Up دوست دارن اکثرا از MGS خوششون نمیاد .
کلا سری MGS خیلی سلیقه ای هست ، یا خوشت نمیاد یا اگه بیاد خیلی شدید خوشت میاد .

ضمن اینکه یه مورد دیگه هم هست ، افرادی که از ابتدای این نسل با 360 شروع کردن و جدیدا PS3 گرفتن ، به صورت ناخودآگاه یه زمینه و فکر منفی نسبت به PS3 و بازیهاش توشون هست ...
واسه همین خیلی سخت میتونن از یه بازی انحصاری PS3 خوششون بیاد و ازش لذت ببرن ( حتی اگه اون بازی واقعا بازی خیلی خوبی باشه )

مثلا خود شما بر اساس همین قضیه با اینکه PS3 گرفتی از همون روز اول دنبال ایرادات و اشکالات این کنسول مثل خرابی لنز یا ... بودی ، با اینکه خودت مشکلی نداشتی ولی انگار میخواستی که داشته باشی !
امیدوارم حرف منو بد برداشت نکنی ... ولی این موضوع همونطور که گفتم ناخوآگاه و کاملا غیر عمدی هست .
نیما جان اگه منظورتون مقایسه بین کنسولها و یا جانبداری احساسی از یه مارک و کنسوله هستش باید بگم من اصلا توی این مسائل کاملا بی طرف هستم و این نوع افکار و برخوردها رو در حد سن وسال و شان خودم نمیدونم . من اگه از ps3 انتقادی کردم فقط بخاطر این بوده که از این کنسول توقع زیادی داشته و دارم و مطمئنا سونی رو بعنوان بهترین و محبوبترین تولید کننده وسایل الکترونیکی میدونم .
البته من میخواستم جریاناتی که راجع به لنز این کنسول هستش رو کامل بررسی کنم که فکر کنم کاملا منطقی باشه چون بیشترین بحثهای خرابی این کنسول حول و حوش لنزش میگرده .
در مورد (یا ... )هم راستش من انتظار نداشتم در اولین بازی مشکل تاخیر در لود آبجکتها و همچنین فریز کنسول رو ببینم چون ps3 رو قویتر و خوش ساخت تر از اینها میدیدم . هر چند که مسائل جانبی رو در این اشکالات موثر میدونن .
اتفاقا من بازیهای تاکتیکال رو خیلی دوست دارم و اینکه با10 دقیقه بازی متال گیر هنوز باهاش نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم طبیعیه و ممکنه با بیشتر بازی کردن بهتر بتونم درکش کنم . چون 80 تومن بابتش پول دادم و به زور هم شده باید قبولش کنم ( شوخی کردم نریزین سرم):biggrin1:.
در کل من بهیچ وجه اهل جانبداری بی منطق و دور از واقعیت از هیچ چیزی نیستم مخصوصا اینکه سودی بحالم هم نداشته باشه .

این نظر من هست: ( اگر کسی هنوز بازی رو بازی نکرده و دوست نداره که هیچ چیزی از بازی بدونِ، بهتر هست که نخونه ! )
بازی اولاش ( مخصوصاً 2 ساعت اول ) زیاد جالب نیست ولی کم کم ( مخصوصاً از Act 2 ) بازی خیلی جذاب و جالب میشه. من خودم هم به شخصِ از اولایل بازی خوشم نیومد زیاد.

همونطور که نیما هم گفت اگر میخوای بازی قشنگ بشه باید Stealth بری. ( من خودم با وارد کردن اکشن به بازی مخالفم، اونم در این حد )

AI بازی به نظر من هم یه Bug هایی داره یه جاهایی ولی اینکه کلاً بد هست رو اصلاً قبول ندارم. ( Bug هایی که من دیدم: یک دفعه پشت دیوار بودم ولی دیدنم ! ( یعنی سربازها اونور دیوار بودن ) و یک دفعه هم جلوی سربازِ بودم دقیقاً ولی ندید منو ! ) یک چیزِ دیگه هم که هست ( البته ربطی به AI نداره ) اینِ که وقتی داریم به یک سرباز تیر میزنیم، اون هر 10 ثانیه یک رگبار میزنه ! که نمیدونم مشکل از تفنگشون هست یا .... !

بازی همونطوری هست که فکرش رو میکردم. ( حتی شاید هم بهتر ) فعلاً هم Act 2 هستم. :دی

نیما جان اگه منظورتون مقایسه بین کنسولها و یا جانبداری احساسی از یه مارک و کنسوله هستش باید بگم من اصلا توی این مسائل کاملا بی طرف هستم و این نوع افکار و برخوردها رو در حد سن وسال و شان خودم نمیدونم . من اگه از ps3 انتقادی کردم فقط بخاطر این بوده که از این کنسول توقع زیادی داشته و دارم و مطمئنا سونی رو بعنوان بهترین و محبوبترین تولید کننده وسایل الکترونیکی میدونم .
البته من میخواستم جریاناتی که راجع به لنز این کنسول هستش رو کامل بررسی کنم که فکر کنم کاملا منطقی باشه چون بیشترین بحثهای خرابی این کنسول حول و حوش لنزش میگرده .
در مورد (یا ... )هم راستش من انتظار نداشتم در اولین بازی مشکل تاخیر در لود آبجکتها و همچنین فریز کنسول رو ببینم چون ps3 رو قویتر و خوش ساخت تر از اینها میدیدم . هر چند که مسائل جانبی رو در این اشکالات موثر میدونن .
اتفاقا من بازیهای تاکتیکال رو خیلی دوست دارم و اینکه با10 دقیقه بازی متال گیر هنوز باهاش نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم طبیعیه و ممکنه با بیشتر بازی کردن بهتر بتونم درکش کنم . چون 80 تومن بابتش پول دادم و به زور هم شده باید قبولش کنم ( شوخی کردم نریزین سرم):biggrin1:.
در کل من بهیچ وجه اهل جانبداری بی منطق و دور از واقعیت از هیچ چیزی نیستم مخصوصا اینکه سودی بحالم هم نداشته باشه .

من که چند بار گفتم این موضوع عمدی نیست و ناخودآگاهه ، حتی گفتم بد برداشت نکن ... ولی شما دقیقا همونطور برداشت کردی که نباید میکردی !!!

این چیزیه که حتی منطقی ترین آدم ها هم ممکنه روشون تاثیر بزاره و اصلا بحث فنبوی بازی یا هر چیز دیگه ای نیست .

ضمن اینکه پیشنهاد میکنم فکر نکنی که PS3 الان قراره شق القمر کنه یا از فضا اومده و قدرت خارق العاده ای داره !
اصلا از این خبرا نیست ... البته بعضی ها فکر میکنن چون مثلا بازی اورجینال میخرن و قیمت بازیهاش 10 - 20 برابر بیشتر از بازیهای کپی 360 ه به همون نسبت هم باید بازیه بهتری باشه ! ( واقعا این حرف زده شده و میشه توسط دوستان )
در حالیکه اگه 360 هم کپی خور نشده بود الان باید برای هر بازیش 80 - 90 تومن پول میدادیم !

به هر حال امیدوارم از MGS 4 خوشت بیاد ... سعی کن حالا که PS3 خریدی لااقل ازش تا جایی که جا داره لذت ببری .

به نظر من هر کی این بازی رو بازی کنه تازه میفهمه بین 360 و PS3 چقدر فاصله هست! و این اولین بازی Exclusive PS3 نیست که ترکونده و آخریش نخواهد بود تازه اولشه هنوز Titleهای زیادی مونده تا بیاد بیرون اونوقته که فاصله خیلی شدید تر میشه...

آخرین ویرایش:
من از قسمت "Extra" بازی یه Octocam قرمز دانلود کردم یه جورایی باحاله! حتما دانلود کنین! با یدونه آهنگ فعلا چیزه خاصی Upload نکردن...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or