Fenris Wolf
کاربر سایت
یه دقیقه Harry Gregson Williams - Old Snake تو نت سرچ کن هزارتا لینک می یاد .
اون قبرستونه همون قبرستونه آخر MGS3 هست نه محیط مبارزه با باس .
ایول نمیدونستم.چرا میزنی حالا
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
یه دقیقه Harry Gregson Williams - Old Snake تو نت سرچ کن هزارتا لینک می یاد .
اون قبرستونه همون قبرستونه آخر MGS3 هست نه محیط مبارزه با باس .
چند روز پیش حوس کردم دوباره MGS4 بزنم! امروز رسیدم به Shadow Moses ... اینجا هم یک آهنگی پخش میشد به نام The Best is Yet to Come، این آهنگ خداست! خیلی قشنگه حتما دانلود کنید و گوش بدیدش!
Download The Best is Yet Come mp3
البته این نسخه ی کاملشه،اونی که توی بازی پخش میشه از 1:17 این آهنگ شروع میشه تا آخر!
متال گیر رو آدم از سر عشق به حضرت سولید اسنیک بازی میکنه تروفی کیلویی چندهدوستان كسي ادعا نكنه mgs4 پلاتر اينجاست:d
متال گیر رو آدم از سر عشق به حضرت سولید اسنیک بازی میکنه تروفی کیلویی چنده
یا رایدن :d
البته منم اینجا عاشق رایدنم! اصلا دلیل اصلی چندین باره بازی کردن MGS4 (اون زمان که تروفی نداشت،الانم که اصلا حسش نیست برای تروفی بازی کنم! سخته! خود بازی بیشتر میچسبه :d )همین صحنات حضور رایدن میباشند! :dتو هم که همه ی شخصیت های منفور رو دوست داری :d رایدن توو سری متال گیر منفور ترین شخصیته :d البته من خودم دوستش دارم>:d
من اولین باری که متال گیر4 رو بازی کردم نسخه دوم رو هنوز نرفته بودم اون اوایل نمیدونستم رایدن مرده یا زنه:dیا رایدن :d
البته منم اینجا عاشق رایدنم! اصلا دلیل اصلی چندین باره بازی کردن MGS4 (اون زمان که تروفی نداشت،الانم که اصلا حسش نیست برای تروفی بازی کنم! سخته! خود بازی بیشتر میچسبه :d )همین صحنات حضور رایدن میباشند! :d
راستی فکر نکنم رایدن از Akiba منفور تر باشه :d
بابت تجدید خاطره ممنون ! فوق العاده بود . برای دوستانی که mgs 1 رو مخصوصا این قسمت رو قبل از mgs 4 بازی کردن ، پخش شدن این موزیک در حین کنترل سالید اسنیک فوق العاده نوستالژیک و احساس بر انگیزه ! لازم شد دوباره برم سراغ ارشیوم !!چند روز پیش حوس کردم دوباره MGS4 بزنم! امروز رسیدم به Shadow Moses ... اینجا هم یک آهنگی پخش میشد به نام The Best is Yet to Come، این آهنگ خداست! خیلی قشنگه حتما دانلود کنید و گوش بدیدش!
Download The Best is Yet Come mp3
البته این نسخه ی کاملشه،اونی که توی بازی پخش میشه از 1:17 این آهنگ شروع میشه تا آخر!
متال گیر رو آدم از سر عشق به حضرت سولید اسنیک بازی میکنه تروفی کیلویی چنده