بلهیکی تست کنه ببینه بعد از این آپدیت هم باید 40 تا امبلم رو بگیریم تا یکی از آهنگا رو بهمون بده.!
یه همچین تروفیی برای این بازی بزرگ میتونه مناسب باشه ، ولی نه وقتی که بازی مال چند سال پیش هست و بعضی از طرفدارا ممکنه تالان بالای 10 یا 20 بار بازی رو تا آخر رفته باشند ،که ممکنه دیگه دلشون نخواد یا وقتشو نداشته باشند که 10 یا 20 بار دیگه تا آخر بازی برن.( ولی فکر کنم با زیر 10 بار هم بشه همشو گرفت ، فکر نکنم امبلمایی که با هم تضاد دارند اینقدر زیاد باشند که بالای 10 دور بازی بخواد)بله
ظاهرا باید برید
سایت ps3trophies.org راهنما رو نوشتند.
البته هنوز تکمیل نشده اما یه سرچ تو گوگل بزنید میبینید:
metal gear solid 4 trophy guide
رو تو گوگل بزنید همون اولین دومین نتیجه ها میارتش
درسته حق با شماست.یه همچین تروفیی برای این بازی بزرگ میتونه مناسب باشه ، ولی نه وقتی که بازی مال چند سال پیش هست و بعضی از طرفدارا ممکنه تالان بالای 10 یا 20 بار بازی رو تا آخر رفته باشند ،که ممکنه دیگه دلشون نخواد یا وقتشو نداشته باشند که 10 یا 20 بار دیگه تا آخر بازی برن.( ولی فکر کنم با زیر 10 بار هم بشه همشو گرفت ، فکر نکنم امبلمایی که با هم تضاد دارند اینقدر زیاد باشند که بالای 10 دور بازی بخواد)
ولی بازم میگم اگر هنگام انتشار بازی یه همچین تروفی هایی براش میزاشتن خیلی هم مناسب بود.
میگیریمش نگران نباش نشد نداره:d
فکر کنم به خاطر تروفی ها مشکل ایجاد کنه !دوستان عزیز سلام
اگه آپدیت کنیم سیوهای بازی دیگه کار نمیکنه و مجبوریم از اول بازی رو بریم یا نه سیوهای قبلی هم کار میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر کنم به خاطر تروفی ها مشکل ایجاد کنه !
دوستان عزیز سلام
اگه آپدیت کنیم سیوهای بازی دیگه کار نمیکنه و مجبوریم از اول بازی رو بریم یا نه سیوهای قبلی هم کار میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید