Masoud Gamer
کاربر سایت
دوستان من mgs 1 رو گرفتم بازی کنم در مرحله ی اولش که برفی هست تو alaska گیر کردم شما می دونین باید چیکار کنم ؟
اصلا هر چی شما میگی
من فقط یه سوال داشتم،فران جیگر برادر نیومی بود؟چطوری به نینجا تبدیل شد؟کی کشتش
شد سه تا ببخشید
درستهفرانك جيگر كسي بود كه وقتي نايومي در بچگي يتيم ميشه اونو به سرپرستي خودش ميگيره
در واقعه ي zanzibar land كه فك كنم شماره 2 metal gear بود سري اول بود توسط اسنيك كشته ميشه ولي ظاهرا توسط گروهي نينجا سايبورگ ميشه و اخر mgs1 كه سعي داشت از اسنيك محافظت كنه ليكوييد سوار metal gear REX اونو ميكشه!
یادمه یکی از دوستان به اسم Reza Razor داستان سری MGS رو بصورت کامل گذاشته بودند و اگه خواستید می تونید لینک تاپیکش رو از خودشون بگیرید .دوستان کسی میتونه داستان کامل این بازی رو به صورت فارسی بزاره.آخه من خیلی دوست دارم داستان کاملش رو بفهمم.البته همه MGS ها به جز شماره یک رو تموم کردم ولی زیاد از داستانش چیزی متوجه نشدم.:blushing:
نه علی جان منظور ایشون داستان کل سری mgs بود...صفحه ی قبل هم گفته شد:
صفحه ی 126 داستان کامل هست
صد در صد موافقم دوست عزیز .دوستان سلام
یه پیشنهادی به همه کسایی که متال گیر 4 رو بازی کردن می کنم
بر گردین به متال گیر یک و دوباره بازیش کنید ببینید که چه حال و هوایی بهتون دست میده
آقا خاطرات ما رو زنده کردی یادمه اونجا که اسنیک می رسید به دارپا یا همون دکوی اختاپوس دمو قطع می شد و دیگه نشون نمی داد چی می شهراستی توی متال یک جایکه بار اول مریل رو از کانال هوا از اون بالا می بینید اگه دوباره برگردین و از نردبون پایین بیاین و دوباره برگردین و مریل رو نگاه کنید می بینید که حرکتش رو عوض می کنه و شروع می کنه به شنا رفتن و اگه این کار رو سه بار تکرار کنید هر دفعه حرکتش رو عوض می کنه و در آخر هم با لباس زیر می بینیدش:biggrin1:
موفق و موید باشید
اقا این را که میگی ماله متال گیر4 یا 1 هست کدامش:confused:دوستان سلام
یه پیشنهادی به همه کسایی که متال گیر 4 رو بازی کردن می کنم
بر گردین به متال گیر یک و دوباره بازیش کنید ببینید که چه حال و هوایی بهتون دست میده
راستی توی متال یک جایکه بار اول مریل رو از کانال هوا از اون بالا می بینید اگه دوباره برگردین و از نردبون پایین بیاین و دوباره برگردین و مریل رو نگاه کنید می بینید که حرکتش رو عوض می کنه و شروع می کنه به شنا رفتن و اگه این کار رو سه بار تکرار کنید هر دفعه حرکتش رو عوض می کنه و در آخر هم با لباس زیر می بینیدش:biggrin1:
موفق و موید باشید
نه دوست عزیز جز آلرم محسوب نمی شهبچه ها الان که دارم رو درجه Big Boss Hard بازی می کنم چند سوال برام پیش اومده :
1-اگه کاری انجام بدم که حالت caution برقرار شه (مثل اینکه یکی رو بیهوش کنم و ازش دور شم و بعد یه مدت بهوش بیاد) زنگ خطر محسوب می شه ؟
ببین کل بازی رو میشه بدون آلرم رفت بیشتر هم از تفنگ بیهوشی می شه استفاده کرد حتی بیوتی ها رو نباید بکشی اون چهار تا بیوتی هم باید بیهوش بکنی نه اینکه بکشی البته اولش می شه با تفنگ زدشون تا موقعیکه لباس رزمشون رو در می آرن بعد اون می بایست بیهوششون کرد البته بازم می گم توی این حالت ابزارت می شه تفنگ بیهوشی ، پرتاب کردن خشاب مجله ....2-چجوری می شه اواخر act 1 تو خاورمیانه (جایی که نزدیکه هتلی که توش تیم مریل هستن) رو بدون زنگ خطر زدن رد کرد همینطور تو act 3 ریجینگ راون و act 4-تو شادو موزس crying wolf رو بدون زنگ خطر زدن کشت ؟
و همینطور چجوری می شه تو اول act 5 اونجایی که پره جکو و سربازه رو هم بدون آلارام زدن رد کرد ؟
نه حتی بیوتی ها رو هم نمی شه کشت چه برسه به فراگ!! اونها رو باید بیهوش کرد البته قبلا هم گفته ام بازم می گم مجله ی فراگ ها رو باید از دربین خرید این مجله عادی ها رو فراگ ها کار نمی کنه3-اگه frog ها رو بکشم ، کشتن محسوب می شه ؟ (آخه با تفنگ بیهوش کننده هم می شه بیهوششون کرد .)
برای خودم هم سواله!! اما فکر کنم صدای وجدان اسنیکه که یه جاهایی اگه مثلا با مسلسل 200 تا گلوله خشابش جا می گیره یه سره شلیک بکنی و هی آدم بکشی یه کلمه high combat بالای خونت ظاهر میشه و یه صدایی می گه که تو ذاتا از کشتن خوشت می آد بعد اسنیک بالا می آره فکر کنم اون یا صدا های مشابه رو می شه گفت4-voice of god که گویندگیش بر عهده ی کوجیماست و همینطور The Sorrow کجای بازی حرف زدن ؟
دوست عزیز این مورد خیلی زیاد ه نمی شه اینجا همه اش رو گفت-بازی چه موارد مخفی ای (از لحاظ ایتم های بوناس و...) داره ، لطف کنید همه ی موارد مخفیش رو بگید .
بعد از اون قضیه که نایومی می ره پایین و با اوتاکن حرف میزنه اونجاهاست فکر کنمو اینکه یکی از دوستان تو چند صفحه قبل گفتن که تو Mission Briefing ای که نایومی و سانی با هم هستند می شه با mk II رفت طبقه ی بالا و دید که سانی داره با PSP بازی می کنه ، من همین Mission Briefing رو لود کردم ولی دیدم موقعیه که سانی و نایومی دارن با هم حرف می زنن نمی شه دوربین رو به mk II انتقال داد ، همینطور در مورد دو تا مجسمه هایی که یکی تو خاورمیانه و دیگری تو اروپای شرقیه یه چیزایی گفته بودن که من نگرفتم ، لطفا اگه می شه در مورد اینها هم یه توضیح بهم بدید .
اگه بازی اورجینال نباشه هم میشه بازیش کرد ؟ اصلا می شه دانلودش کرد بعد بازیش کرد ؟MGS 1 هم از نظر من حتما بگیرید و تموم کنید ، ضمنا رو PS3 هم براحتی می تونید بازیش کنید .
آره البته یه دوربین هم سر راه پله هاست که اگه اول بری اونو ببینی اون می افته نه اونیکه توی اتاقهراستی یه نکته در مورد act 4 یادم اومد گفتم بگم :
وقتی تو اول act 4 اگه برید به اون اتاقی که تو mgs1 توش دوربین بود ، اسنیک همون مثل mgs1 می گه این دوربین امنیتیه ولی بلافاصله دوربین که قدیمی شده میوفته زمین و خورد می شه !
اونجا باهاش حرف می زنه و یهویی دارپا چیف قاط می زنه می افته بیهوش می شه یا می میره یادم نیست دقیقآقا خاطرات ما رو زنده کردی یادمه اونجا که اسنیک می رسید به دارپا یا همون دکوی اختاپوس دمو قطع می شد و دیگه نشون نمی داد چی می شه
نه دوست عزیز شما اشتباه می کنی اون کسی که افتاد یک سرباز بود مریل لباس سرباز رو پوشید و اگه دقت کرده باشی مریل که می خواد در بره یه جوری راه میره که اسنیک کف می کنه البته توی متال گیر یک رو می گم ها حتما یادتون هستش اونجایی که مریل می گه دختر خوبی باش در واقع می خواد که خودش به تنهایی بره عملیات انجام بده و بره پیش متالگیر رکس که اسنیک شاکی می شه می گه دختر خوبی باش و خودت نرومن مدتها تو کف این بودم که اون کسی اونجا افتاده زمین مریله یا جانی و بعدها هم یه جا خوندم که مریل لباس جانی رو پوشیده بوده ولی هیچ وقت باور نکردم چون تو یکی از مکالمات اسنیک و مریل که بعد اون صحنه بود اسنیک به مریل می گفت از این به بعد ختر خوبی باش و مریل هم جواب می داد از این ببعد دختر خوبی می شم
البته فقط می خواد توی این صحنه یک گریزی به متال گیر یک بزنه همین وگر نه اصلا ربطی به موضوع ندارهاول اینکه وقتی تو act 1 اسنیک اولین بار جانی رو تو هتل می بینه بهش دقیقا مثل mgs 1 می گه Rokie
نه اصلا ربطی نداره راستی یادم رفت بگم زمانیکه مریل می خواد بره لباس سرباز ها رو در بیاره و می ره دستشویی زنانه اگه بعد از اینکه در دستشویی باز شد شما در کمتر از 5 ثانیه به دستشویی آخر بری مریل فرصت اینکه لباسش رو بپوشه رو نداره خودتون امتحان کنید جالبهو دوم اینکه تو act 5 وقتی جانی به مریل می گه تو رو از زمان شادو موزس دوست داشتم ، دکمه فلش بک میاد که اگه بزنید یه عکس از مریل که تو mgs 1 دستکاری شده سانسور شده بود می بینید
البته و صد البته که نه!!!! مریل بوده و شما حتما مکالمه هایی که بین مریل و اسنیک رد و بدل میشه رو توی کدوک اصلا دنبال نکردی یه چنین چیزی به طور 100 درصد غلطهپس اون کسی که تو mgs 1 با اسنیک همکاری می کنه خود جانی بوده نه مریل...
هیچی یه صدایی می آد و ما فقط صدا رو می شنویم و بعد مریل می آد و با اسنیک رو به رو میشه و اسنیک بهش می گه روکی ....البته آخر هم هنوز بخاطر حماقت یه عده که اون صحنه رو سانسور کردن درست نمی دونم اونجا جانی و مریل چیکار کردن...
یادش به خیر ما سال 98 نسخه ژاپنیش دستمون بود ولی به سختی بازی رو بردیم اخر حدود 6 ماه طول کشید و فقط کافیه فکر کنید که چطور بدون راهنمایی می شه متال گیر یک رو برد آخر همون جایی که باید از کدوک استفاده کنی می مونیم توش وای به حال اینکه بخوایم نگاه دیوار های بی دو بکنیم ببینم که کدوم رنگش با بقیه قسمت ها فرق داره و باید اونحا رو سی 4 گذاشت ..... خیلی خیلی سخت بود همه اش رو حسی رفتیم یادش به خیر وحشناک ترین جاش هم همون جایی بود که 3 پال کی رو میزدیم و گاز خفمون می کرد فکر کنم 2.5 ماه روی اونجا گیر کرده بودیم نه ژاپنی بلد بودیم و نه نسخه انگلیسی بود توی بازار البته نسخه ژاپنیش سانسور نشده و دو دیسکه بود نه 3 دیسکه !!فکر کنم باید بگردم یه mgs 1 سه دیسکه دستکاری نشده گیر بیارم بزنم تو کارش...تا هم تجدید خاطره برام شه و هم تو دیسک سوم ببینم اون قسمت عکس گرفتن از نایومی و می لینگ چی بوده
مربوط به متال گیر یکه در ضمن یادم رفت بگم اونجایی که مریل لباس سرباز ها رو داره و می خواد بره توی دستشویی زنانه عوضش بکنه اگه بعد از اینکه در دستشویی باز می شه در کمتر از 5 ثانیه بدویی و به دستشویی آخر بری مریل فرصت نمی کنه که لباس ها ش رو کامل بپوشه یادش به خیر یاد متال گیر به خیراقا این را که میگی ماله متال گیر4 یا 1 هست کدامش:confused:
متاسفانه خودمم نمی دونم نسخه ی سه دیسکه هست یا نسخه ی دو دیسکه !سهيل جان ميدوني اين mgs1 كه تو psn واسه دانلود گذاشتن كامله يا نه؟ (منظور 3 ديسكه بودنه!)چون من اسليم دارم فك نكنم بازي هاي پلي1 رو اجرا كنه
موقع جنگیدن با Raging Raven و Crying Wolf فکر نکنم بشه مخفی کاری کرد ! (مخصوصا موقع جنگیدن با Crying Wolf که از زمین و زمان فراگ می ریزه بیرون !)ببین کل بازی رو میشه بدون آلرم رفت بیشتر هم از تفنگ بیهوشی می شه استفاده کرد حتی بیوتی ها رو نباید بکشی اون چهار تا بیوتی هم باید بیهوش بکنی نه اینکه بکشی البته اولش می شه با تفنگ زدشون تا موقعیکه لباس رزمشون رو در می آرن بعد اون می بایست بیهوششون کرد البته بازم می گم توی این حالت ابزارت می شه تفنگ بیهوشی ، پرتاب کردن خشاب مجله ....
حیف که دیر بهم گفتید چون دیشب رسیدم به جایی که باید با تیم مریل از هتل فرار می کردم و زدم یه گله فراگ رو کشتم و فکر کردم کشتن فراگها کشتن حساب نمی شه ! ولی تو آخر act دیدم kills رو زده 25 ! (که همه ی 25 نفر فراگ بودن)نه حتی بیوتی ها رو هم نمی شه کشت چه برسه به فراگ!! اونها رو باید بیهوش کرد البته قبلا هم گفته ام بازم می گم مجله ی فراگ ها رو باید از دربین خرید این مجله عادی ها رو فراگ ها کار نمی کنه
اگه بازی mgs1 کپی داشته باشید می تونید روی PS3 بازی کنید ولی احتیاج به یه دیسک بازی ارجینال PS1 برای فریب دادن PS3 دارید (البته دیسک ارجینال PS1 می تونه دمو هم باشه !)اگه بازی اورجینال نباشه هم میشه بازیش کرد ؟ اصلا می شه دانلودش کرد بعد بازیش کرد ؟
اتفاقا تمام گفتگوهای کدک رو دنبال می کردم و 5-6 مرتبه هم بازی رو تموم کردم ولی متاسفانه اونموقع (6-7 سال پیش) زبانم بخوبی الان نبود و در نتیجه خیلی از مکالمات رو نمی فهمیدم...البته و صد البته که نه!!!! مریل بوده و شما حتما مکالمه هایی که بین مریل و اسنیک رد و بدل میشه رو توی کدوک اصلا دنبال نکردی یه چنین چیزی به طور 100 درصد غلطه
نه دیگه باید یه کمی خلاقیت به خرج بدی !! من همه اش رو بدون آلرم رد کردم پس تو هم میتونی باید بیشتر با بیهوشی کار کنی تاز من از کانتینیو هم استفاده نکردم !!موقع جنگیدن با Raging Raven و Crying Wolf فکر نکنم بشه مخفی کاری کرد ! (مخصوصا موقع جنگیدن با Crying Wolf که از زمین و زمان فراگ می ریزه بیرون !)
هر جا که دلت خواست پرتش می کنی و هواس سرباز ها رو پرت می کنیراستی این خشاب که گفتید به چه دردی می خوره ؟ آخه تا حالا ازش استفاده نکردم !