Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

دقيقا بگو كجاش؟
اگه اولش كه از اسانسور مياي بالا بايد يواشكي بري اون راهروي بالاي گيته يجا كانال هواكش هست رو زمين اونجا رو دراز بكش برو بعد ميرسي به يه سالن كه توش تانكه يه ايسانسور هست و سمت چپش يه در بزرگ كنار اون در بزرگه يه اتاقه كه خفه كن كلت اونجاست بعد سوار اسانسور شو يه طبقه هست فك كنم بي1 باشه ميري اونجا كه پر اتاق هايي كه اسلحه توشه بعد بچسب به ديوار ها با دست بزن رو ديوار كه صدا بده اونايي كه صداي پوك بودن ميدن رو با سي4 منفجر كن .......

اصلا هر چی شما میگی:دی
من فقط یه سوال داشتم،فران جیگر برادر نیومی بود؟چطوری به نینجا تبدیل شد؟کی کشتش
شد سه تا ببخشید:دی

فرانك جيگر كسي بود كه وقتي نايومي در بچگي يتيم ميشه اونو به سرپرستي خودش ميگيره
در واقعه ي zanzibar land كه فك كنم شماره 2 metal gear بود سري اول بود توسط اسنيك كشته ميشه ولي ظاهرا توسط گروهي نينجا سايبورگ ميشه و اخر mgs1 كه سعي داشت از اسنيك محافظت كنه ليكوييد سوار metal gear REX اونو ميكشه!

فرانك جيگر كسي بود كه وقتي نايومي در بچگي يتيم ميشه اونو به سرپرستي خودش ميگيره
در واقعه ي zanzibar land كه فك كنم شماره 2 metal gear بود سري اول بود توسط اسنيك كشته ميشه ولي ظاهرا توسط گروهي نينجا سايبورگ ميشه و اخر mgs1 كه سعي داشت از اسنيك محافظت كنه ليكوييد سوار metal gear REX اونو ميكشه!
درسته
فقط اینو اضافه کنم که گری فاکس یا همون فرانک جیگِر بعد اینکه پدر و مادر نایومی رو کشت اون رو به خواهر خواندگی قبول کرد و نایومی هیچ وقت این موضوع رو نفهمید...

دوستان کسی میتونه داستان کامل این بازی رو به صورت فارسی بزاره.آخه من خیلی دوست دارم داستان کاملش رو بفهمم.البته همه MGS ها به جز شماره یک رو تموم کردم ولی زیاد از داستانش چیزی متوجه نشدم.:blushing:

چاکر هر چی متال گیری هستم

دوستان سلام
یه پیشنهادی به همه کسایی که متال گیر 4 رو بازی کردن می کنم
بر گردین به متال گیر یک و دوباره بازیش کنید ببینید که چه حال و هوایی بهتون دست میده
راستی توی متال یک جایکه بار اول مریل رو از کانال هوا از اون بالا می بینید اگه دوباره برگردین و از نردبون پایین بیاین و دوباره برگردین و مریل رو نگاه کنید می بینید که حرکتش رو عوض می کنه و شروع می کنه به شنا رفتن و اگه این کار رو سه بار تکرار کنید هر دفعه حرکتش رو عوض می کنه و در آخر هم با لباس زیر می بینیدش:biggrin1:
موفق و موید باشید

بچه ها الان که دارم رو درجه Big Boss Hard بازی می کنم چند سوال برام پیش اومده :
1-اگه کاری انجام بدم که حالت caution برقرار شه (مثل اینکه یکی رو بیهوش کنم و ازش دور شم و بعد یه مدت بهوش بیاد) زنگ خطر محسوب می شه ؟
2-چجوری می شه اواخر act 1 تو خاورمیانه (جایی که نزدیکه هتلی که توش تیم مریل هستن) رو بدون زنگ خطر زدن رد کرد همینطور تو act 3 ریجینگ راون و act 4-تو شادو موزس crying wolf رو بدون زنگ خطر زدن کشت ؟
و همینطور چجوری می شه تو اول act 5 اونجایی که پره جکو و سربازه رو هم بدون آلارام زدن رد کرد ؟
3-اگه frog ها رو بکشم ، کشتن محسوب می شه ؟ (آخه با تفنگ بیهوش کننده هم می شه بیهوششون کرد .)
4-voice of god که گویندگیش بر عهده ی کوجیماست و همینطور The Sorrow کجای بازی حرف زدن ؟
5-بازی چه موارد مخفی ای (از لحاظ ایتم های بوناس و...) داره ، لطف کنید همه ی موارد مخفیش رو بگید .
و اینکه یکی از دوستان تو چند صفحه قبل گفتن که تو Mission Briefing ای که نایومی و سانی با هم هستند می شه با mk II رفت طبقه ی بالا و دید که سانی داره با PSP بازی می کنه ، من همین Mission Briefing رو لود کردم ولی دیدم موقعیه که سانی و نایومی دارن با هم حرف می زنن نمی شه دوربین رو به mk II انتقال داد ، همینطور در مورد دو تا مجسمه هایی که یکی تو خاورمیانه و دیگری تو اروپای شرقیه یه چیزایی گفته بودن که من نگرفتم ، لطفا اگه می شه در مورد اینها هم یه توضیح بهم بدید .
6-رنکینگ بیگ باس رو چجوری می شه گرفت ؟
ممنون .
دوستان کسی میتونه داستان کامل این بازی رو به صورت فارسی بزاره.آخه من خیلی دوست دارم داستان کاملش رو بفهمم.البته همه MGS ها به جز شماره یک رو تموم کردم ولی زیاد از داستانش چیزی متوجه نشدم.:blushing:
یادمه یکی از دوستان به اسم Reza Razor داستان سری MGS رو بصورت کامل گذاشته بودند و اگه خواستید می تونید لینک تاپیکش رو از خودشون بگیرید .
MGS 1 هم از نظر من حتما بگیرید و تموم کنید ، ضمنا رو PS3 هم براحتی می تونید بازیش کنید .
صفحه ی قبل هم گفته شد:
صفحه ی 126 داستان کامل هست
نه علی جان منظور ایشون داستان کل سری mgs بود...
دوستان سلام
بر گردین به متال گیر یک و دوباره بازیش کنید ببینید که چه حال و هوایی بهتون دست میده
صد در صد موافقم دوست عزیز .
خودم تو اول act 4 که ابتدا اوایل mgs1 رو بازی کردم و بعد اسنیک از خواب پرید و پس از ده سال در حالیکه اسنیک پیر شده بود و نصف صورتش هم سوخته بود دوباره وارد شادو موزس شدم و آهنگ شاهکار best is yet to come نواخته شد ، اشکم در اومد...
همینطور اونجایی که اسنیک گفت و گوش با مریل رو میاره که مریل بهش گفت از اینکه با یه قهرمان زنده مثل تو صحبت می کنم احساس افتخار می کنم...
راستی یه نکته در مورد act 4 یادم اومد گفتم بگم :
وقتی تو اول act 4 اگه برید به اون اتاقی که تو mgs1 توش دوربین بود ، اسنیک همون مثل mgs1 می گه این دوربین امنیتیه ولی بلافاصله دوربین که قدیمی شده میوفته زمین و خورد می شه !
راستی توی متال یک جایکه بار اول مریل رو از کانال هوا از اون بالا می بینید اگه دوباره برگردین و از نردبون پایین بیاین و دوباره برگردین و مریل رو نگاه کنید می بینید که حرکتش رو عوض می کنه و شروع می کنه به شنا رفتن و اگه این کار رو سه بار تکرار کنید هر دفعه حرکتش رو عوض می کنه و در آخر هم با لباس زیر می بینیدش:biggrin1:
موفق و موید باشید
آقا خاطرات ما رو زنده کردی :دی یادمه اونجا که اسنیک می رسید به دارپا یا همون دکوی اختاپوس دمو قطع می شد و دیگه نشون نمی داد چی می شه :دی
دو تا mgs 1 دیگه هم خریدم باز دمو اونجا قطع می شد بعلاوه اینکه بدن اون کسی که ل.خ.ت و بیهوش افتاده بود زمین توش شطرنجی شده بود :دی
من مدتها تو کف این بودم که اون کسی اونجا افتاده زمین مریله یا جانی و بعدها هم یه جا خوندم که مریل لباس جانی رو پوشیده بوده ولی هیچ وقت باور نکردم چون تو یکی از مکالمات اسنیک و مریل که بعد اون صحنه بود اسنیک به مریل می گفت از این به بعد ختر خوبی باش و مریل هم جواب می داد از این ببعد دختر خوبی می شم :دی
تا اینکه بالاخره mgs 4 رو بازی کردم و فهمیدم اون کسی که بیهوش افتاد بود زمین مریل بوده :دی
به دو دلیل :
اول اینکه وقتی تو act 1 اسنیک اولین بار جانی رو تو هتل می بینه بهش دقیقا مثل mgs 1 می گه Rokie
و دوم اینکه تو act 5 وقتی جانی به مریل می گه تو رو از زمان شادو موزس دوست داشتم ، دکمه فلش بک میاد که اگه بزنید یه عکس از مریل که تو mgs 1 دستکاری شده سانسور شده بود می بینید :دی
پس اون کسی که تو mgs 1 با اسنیک همکاری می کنه خود جانی بوده نه مریل...
البته آخر هم هنوز بخاطر حماقت یه عده که اون صحنه رو سانسور کردن درست نمی دونم اونجا جانی و مریل چیکار کردن...
فکر کنم باید بگردم یه mgs 1 سه دیسکه دستکاری نشده گیر بیارم بزنم تو کارش...تا هم تجدید خاطره برام شه و هم تو دیسک سوم ببینم اون قسمت عکس گرفتن از نایومی و می لینگ چی بوده :دی
(mgs 1 سه دیسکه هیچ وقت نتونستم پیدا کنم و الانم نمی دونم می تونم گیر بیارم یا نه...:()

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
موفق و موید باشید
اقا این را که میگی ماله متال گیر4 یا 1 هست کدامش:confused:

سهيل جان ميدوني اين mgs1 كه تو psn واسه دانلود گذاشتن كامله يا نه؟ (منظور 3 ديسكه بودنه!)چون من اسليم دارم فك نكنم بازي هاي پلي1 رو اجرا كنه

سلام دوستان عزیز چاکریم در کل چاکر هر چی متالگیری باز ه هستیم
بچه ها الان که دارم رو درجه Big Boss Hard بازی می کنم چند سوال برام پیش اومده :
1-اگه کاری انجام بدم که حالت caution برقرار شه (مثل اینکه یکی رو بیهوش کنم و ازش دور شم و بعد یه مدت بهوش بیاد) زنگ خطر محسوب می شه ؟
نه دوست عزیز جز آلرم محسوب نمی شه
2-چجوری می شه اواخر act 1 تو خاورمیانه (جایی که نزدیکه هتلی که توش تیم مریل هستن) رو بدون زنگ خطر زدن رد کرد همینطور تو act 3 ریجینگ راون و act 4-تو شادو موزس crying wolf رو بدون زنگ خطر زدن کشت ؟
و همینطور چجوری می شه تو اول act 5 اونجایی که پره جکو و سربازه رو هم بدون آلارام زدن رد کرد ؟
ببین کل بازی رو میشه بدون آلرم رفت بیشتر هم از تفنگ بیهوشی می شه استفاده کرد حتی بیوتی ها رو نباید بکشی اون چهار تا بیوتی هم باید بیهوش بکنی نه اینکه بکشی البته اولش می شه با تفنگ زدشون تا موقعیکه لباس رزمشون رو در می آرن بعد اون می بایست بیهوششون کرد البته بازم می گم توی این حالت ابزارت می شه تفنگ بیهوشی ، پرتاب کردن خشاب مجله ....

3-اگه frog ها رو بکشم ، کشتن محسوب می شه ؟ (آخه با تفنگ بیهوش کننده هم می شه بیهوششون کرد .)
نه حتی بیوتی ها رو هم نمی شه کشت چه برسه به فراگ!! اونها رو باید بیهوش کرد البته قبلا هم گفته ام بازم می گم مجله ی فراگ ها رو باید از دربین خرید این مجله عادی ها رو فراگ ها کار نمی کنه
4-voice of god که گویندگیش بر عهده ی کوجیماست و همینطور The Sorrow کجای بازی حرف زدن ؟
برای خودم هم سواله!! اما فکر کنم صدای وجدان اسنیکه که یه جاهایی اگه مثلا با مسلسل 200 تا گلوله خشابش جا می گیره یه سره شلیک بکنی و هی آدم بکشی یه کلمه high combat بالای خونت ظاهر میشه و یه صدایی می گه که تو ذاتا از کشتن خوشت می آد بعد اسنیک بالا می آره فکر کنم اون یا صدا های مشابه رو می شه گفت
5
-بازی چه موارد مخفی ای (از لحاظ ایتم های بوناس و...) داره ، لطف کنید همه ی موارد مخفیش رو بگید .
دوست عزیز این مورد خیلی زیاد ه نمی شه اینجا همه اش رو گفت
و اینکه یکی از دوستان تو چند صفحه قبل گفتن که تو Mission Briefing ای که نایومی و سانی با هم هستند می شه با mk II رفت طبقه ی بالا و دید که سانی داره با PSP بازی می کنه ، من همین Mission Briefing رو لود کردم ولی دیدم موقعیه که سانی و نایومی دارن با هم حرف می زنن نمی شه دوربین رو به mk II انتقال داد ، همینطور در مورد دو تا مجسمه هایی که یکی تو خاورمیانه و دیگری تو اروپای شرقیه یه چیزایی گفته بودن که من نگرفتم ، لطفا اگه می شه در مورد اینها هم یه توضیح بهم بدید .
بعد از اون قضیه که نایومی می ره پایین و با اوتاکن حرف میزنه اونجاهاست فکر کنم
دررابطه با مجسمه ها هم امتحان کن دیگه زمانیکه سه بار بیشتر حالت مجسمه به خودت می گیری توی خاور میانه اون موقع یه عضوی از مجسمه کنده می شه یه امتحانی کن می فهمی ولی توی اروپا من فقط گفتم که یک حالت مجسمه هم اونجا می تونی به خودت بگیری زمانیکه رسیستنس رو تعقیق می کنه و توی پارک میره

MGS 1 هم از نظر من حتما بگیرید و تموم کنید ، ضمنا رو PS3 هم براحتی می تونید بازیش کنید .
اگه بازی اورجینال نباشه هم میشه بازیش کرد ؟ اصلا می شه دانلودش کرد بعد بازیش کرد ؟

راستی یه نکته در مورد act 4 یادم اومد گفتم بگم :
وقتی تو اول act 4 اگه برید به اون اتاقی که تو mgs1 توش دوربین بود ، اسنیک همون مثل mgs1 می گه این دوربین امنیتیه ولی بلافاصله دوربین که قدیمی شده میوفته زمین و خورد می شه !
آره البته یه دوربین هم سر راه پله هاست که اگه اول بری اونو ببینی اون می افته نه اونیکه توی اتاقه
آقا خاطرات ما رو زنده کردی :دی یادمه اونجا که اسنیک می رسید به دارپا یا همون دکوی اختاپوس دمو قطع می شد و دیگه نشون نمی داد چی می شه :دی
اونجا باهاش حرف می زنه و یهویی دارپا چیف قاط می زنه می افته بیهوش می شه یا می میره یادم نیست دقیق

من مدتها تو کف این بودم که اون کسی اونجا افتاده زمین مریله یا جانی و بعدها هم یه جا خوندم که مریل لباس جانی رو پوشیده بوده ولی هیچ وقت باور نکردم چون تو یکی از مکالمات اسنیک و مریل که بعد اون صحنه بود اسنیک به مریل می گفت از این به بعد ختر خوبی باش و مریل هم جواب می داد از این ببعد دختر خوبی می شم :دی
نه دوست عزیز شما اشتباه می کنی اون کسی که افتاد یک سرباز بود مریل لباس سرباز رو پوشید و اگه دقت کرده باشی مریل که می خواد در بره یه جوری راه میره که اسنیک کف می کنه البته توی متال گیر یک رو می گم ها حتما یادتون هستش اونجایی که مریل می گه دختر خوبی باش در واقع می خواد که خودش به تنهایی بره عملیات انجام بده و بره پیش متالگیر رکس که اسنیک شاکی می شه می گه دختر خوبی باش و خودت نرو
به دو دلیل :
اول اینکه وقتی تو act 1 اسنیک اولین بار جانی رو تو هتل می بینه بهش دقیقا مثل mgs 1 می گه Rokie
البته فقط می خواد توی این صحنه یک گریزی به متال گیر یک بزنه همین وگر نه اصلا ربطی به موضوع نداره
و دوم اینکه تو act 5 وقتی جانی به مریل می گه تو رو از زمان شادو موزس دوست داشتم ، دکمه فلش بک میاد که اگه بزنید یه عکس از مریل که تو mgs 1 دستکاری شده سانسور شده بود می بینید :دی
نه اصلا ربطی نداره راستی یادم رفت بگم زمانیکه مریل می خواد بره لباس سرباز ها رو در بیاره و می ره دستشویی زنانه اگه بعد از اینکه در دستشویی باز شد شما در کمتر از 5 ثانیه به دستشویی آخر بری مریل فرصت اینکه لباسش رو بپوشه رو نداره خودتون امتحان کنید جالبه
پس اون کسی که تو mgs 1 با اسنیک همکاری می کنه خود جانی بوده نه مریل...
البته و صد البته که نه!!!! مریل بوده و شما حتما مکالمه هایی که بین مریل و اسنیک رد و بدل میشه رو توی کدوک اصلا دنبال نکردی یه چنین چیزی به طور 100 درصد غلطه
البته آخر هم هنوز بخاطر حماقت یه عده که اون صحنه رو سانسور کردن درست نمی دونم اونجا جانی و مریل چیکار کردن...
هیچی یه صدایی می آد و ما فقط صدا رو می شنویم و بعد مریل می آد و با اسنیک رو به رو میشه و اسنیک بهش می گه روکی ....
فکر کنم باید بگردم یه mgs 1 سه دیسکه دستکاری نشده گیر بیارم بزنم تو کارش...تا هم تجدید خاطره برام شه و هم تو دیسک سوم ببینم اون قسمت عکس گرفتن از نایومی و می لینگ چی بوده :دی
یادش به خیر ما سال 98 نسخه ژاپنیش دستمون بود ولی به سختی بازی رو بردیم اخر حدود 6 ماه طول کشید و فقط کافیه فکر کنید که چطور بدون راهنمایی می شه متال گیر یک رو برد آخر همون جایی که باید از کدوک استفاده کنی می مونیم توش وای به حال اینکه بخوایم نگاه دیوار های بی دو بکنیم ببینم که کدوم رنگش با بقیه قسمت ها فرق داره و باید اونحا رو سی 4 گذاشت ..... خیلی خیلی سخت بود همه اش رو حسی رفتیم یادش به خیر وحشناک ترین جاش هم همون جایی بود که 3 پال کی رو میزدیم و گاز خفمون می کرد فکر کنم 2.5 ماه روی اونجا گیر کرده بودیم نه ژاپنی بلد بودیم و نه نسخه انگلیسی بود توی بازار البته نسخه ژاپنیش سانسور نشده و دو دیسکه بود نه 3 دیسکه !!

موفق و موید باشید

و خدا کوجیما را خلق کرد!

اقا این را که میگی ماله متال گیر4 یا 1 هست کدامش:confused:
مربوط به متال گیر یکه در ضمن یادم رفت بگم اونجایی که مریل لباس سرباز ها رو داره و می خواد بره توی دستشویی زنانه عوضش بکنه اگه بعد از اینکه در دستشویی باز می شه در کمتر از 5 ثانیه بدویی و به دستشویی آخر بری مریل فرصت نمی کنه که لباس ها ش رو کامل بپوشه یادش به خیر یاد متال گیر به خیر

سهيل جان ميدوني اين mgs1 كه تو psn واسه دانلود گذاشتن كامله يا نه؟ (منظور 3 ديسكه بودنه!)چون من اسليم دارم فك نكنم بازي هاي پلي1 رو اجرا كنه
متاسفانه خودمم نمی دونم نسخه ی سه دیسکه هست یا نسخه ی دو دیسکه !
اما می دونم برای PS3 اومده و رو اسلیم هم اجرا می شه...
اینم لینک تاپیکی که می تونید اطلاعات بیشتری در این مورد ببینید :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26351
ببین کل بازی رو میشه بدون آلرم رفت بیشتر هم از تفنگ بیهوشی می شه استفاده کرد حتی بیوتی ها رو نباید بکشی اون چهار تا بیوتی هم باید بیهوش بکنی نه اینکه بکشی البته اولش می شه با تفنگ زدشون تا موقعیکه لباس رزمشون رو در می آرن بعد اون می بایست بیهوششون کرد البته بازم می گم توی این حالت ابزارت می شه تفنگ بیهوشی ، پرتاب کردن خشاب مجله ....
موقع جنگیدن با Raging Raven و Crying Wolf فکر نکنم بشه مخفی کاری کرد ! :دی (مخصوصا موقع جنگیدن با Crying Wolf که از زمین و زمان فراگ می ریزه بیرون !)
راستی این خشاب که گفتید به چه دردی می خوره ؟ آخه تا حالا ازش استفاده نکردم !
نه حتی بیوتی ها رو هم نمی شه کشت چه برسه به فراگ!! اونها رو باید بیهوش کرد البته قبلا هم گفته ام بازم می گم مجله ی فراگ ها رو باید از دربین خرید این مجله عادی ها رو فراگ ها کار نمی کنه
حیف که دیر بهم گفتید چون دیشب رسیدم به جایی که باید با تیم مریل از هتل فرار می کردم و زدم یه گله فراگ رو کشتم و فکر کردم کشتن فراگها کشتن حساب نمی شه ! ولی تو آخر act دیدم kills رو زده 25 ! (که همه ی 25 نفر فراگ بودن)
اگه بازی اورجینال نباشه هم میشه بازیش کرد ؟ اصلا می شه دانلودش کرد بعد بازیش کرد ؟
اگه بازی mgs1 کپی داشته باشید می تونید روی PS3 بازی کنید ولی احتیاج به یه دیسک بازی ارجینال PS1 برای فریب دادن PS3 دارید (البته دیسک ارجینال PS1 می تونه دمو هم باشه !)
برای اطلاعات بیشتر در مورد این روش هم می تونید به این تاپیک برید...
از psn هم می تونید دانلود کنید که اینجوری باید از یکی که بازی رو داره و می خواد share کنه بازی رو بگیرید.
(که بنظر من دانلود کردنش از psn بهتره)
البته و صد البته که نه!!!! مریل بوده و شما حتما مکالمه هایی که بین مریل و اسنیک رد و بدل میشه رو توی کدوک اصلا دنبال نکردی یه چنین چیزی به طور 100 درصد غلطه
اتفاقا تمام گفتگوهای کدک رو دنبال می کردم و 5-6 مرتبه هم بازی رو تموم کردم ولی متاسفانه اونموقع (6-7 سال پیش) زبانم بخوبی الان نبود و در نتیجه خیلی از مکالمات رو نمی فهمیدم...

چاکر هر چی متال گیری هستم

موقع جنگیدن با Raging Raven و Crying Wolf فکر نکنم بشه مخفی کاری کرد ! :دی (مخصوصا موقع جنگیدن با Crying Wolf که از زمین و زمان فراگ می ریزه بیرون !)
نه دیگه باید یه کمی خلاقیت به خرج بدی !! من همه اش رو بدون آلرم رد کردم پس تو هم میتونی باید بیشتر با بیهوشی کار کنی تاز من از کانتینیو هم استفاده نکردم !!
برای مثال اگه موقع جنگیدن با Crying Wolf فراگ ها رو بی هوش بکنی اونوقت اونها هم آلرم نمی دن و خود Crying Wolf سخت تر پیدات می کنه و در ضمن اگه فراگ ها رو بیهوش بکنی تعدادشون از اونیکه هست بیشتر نمی شه اما وقتی می کشیشون جایگزین براشون می آد باورت نمی شه زمانیکه بیهوششون می کنی بازی خیلی ساده تره تا اینکه بکشیشون!!

راستی این خشاب که گفتید به چه دردی می خوره ؟ آخه تا حالا ازش استفاده نکردم !
هر جا که دلت خواست پرتش می کنی و هواس سرباز ها رو پرت می کنی
از هر کدوم از ابزار که کارایشو بلد نیستی بگو تا برات کاراییش رو بگم
موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or