Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

سلام بر دوستان

من هم امروز این بازی رو خریدم و کمی هم بازی کردم.. بازی بسیار خوبب بود گرافیکشم عالی بود..

فقط یکمی گیم پلی بازی گنگ هست.. فکر کنم باید زیاد تمرین بکنم تا یک چیزی بیاد دستم..

به نظر من اگر این بازی رو اول شخص می ساختن خیلی بهتر میشد.. یکمی حرکات کند هست و گیر داره .. مخصوصا وقتی که پشتک میزنه ، مکس میکنه..

هدف گیری هم میتونستن بهتر درست کنند .. مثلا دوربین رویه شانه قرار بگیره نه پشت سر..!

نه بازی به همین سوم شخصیش حال میداد
تنها مشکلی که داشت به نظرم این بود که خیلی زود تموم شد:biggrin1: یعنی هرچقدر این بازی هم ادامه داشت آدم ازش سیر نمیشد.
کلا
گیم پلی-گرافیک-صداگزاری-داستان - هوش مصنوعی و ... عالی بود

راستی اون چیزایی که آخر کار میده بستگی به این داره که تو بازی چیکار کنی یعنی یک چیزایی تو مایه های تروفی. مثلا یکیش اینه که بدون آلرت بازی رو تا آخر بری تا لباس الطایر باز بشه اون آخر کار هم فکر کنم عکس الطایر باز بشه.
یا یکی دیگش فکر کنم اینه که 50 تا تیر و ... از بدن دشمنا بکشی بیرون تا اون آخر کر عکس مورچه باز بشه
من فکر کنم گاو و تمساح و یوزپلنگ و عقاب و یکچیز دیگه رو باز کردم فقط یادمه که 5 تا بودند

من دارم الان اون درجه سختی که تازه وا شده رو میرم چقدر سخته ......نمیشه بدون الرت رفت خیلی راستی چرا به من اون اسلحه رو نداد که به ادمها شلیک میکنیم دیونه میشند فقط یه کلت معمولی داد؟؟

من دارم الان اون درجه سختی که تازه وا شده رو میرم چقدر سخته ......نمیشه بدون الرت رفت خیلی راستی چرا به من اون اسلحه رو نداد که به ادمها شلیک میکنیم دیونه میشند فقط یه کلت معمولی داد؟؟
شما اشتباه کردی بازی کردی
یعنی وقتی که بازی را یکبار تمام میکنید بعد درباره لود کنید و درجه بازی را انتخاب کن و درباره از اول بازی کن و تمامه اصلاحاتت و جون وغیره است :love:
به همین اسانی و به همین خوشمزگی:biggrin1:

اون كه شما ميگي اسلحه نيست يه نوع فشنگه كه فقط واسه tranquilizing gun و mossin ميشه خريد (از دربين)
و البته مطمئن نيستم ولي فكر كنم براي باز شدن اون فشنگها بايد تمام اعضاي B&B رو در فاز دوم مبارزه با tranq gun بيهوش كني (نكشي)

akiba جان راجع به emblem assassin اشتباه نكن، شما بايد 50 نفر رو با چاقو بكشي و كمتر از 25 بار alert داشته باشي تا اين emblem رو بهتون بده (در مورد مورچه هم درستش يه جور ديگس)

یه سوال تخصصی...
من دارم آپدیت 1.31 رو دانلود میکنم:eek:ازصبح تا الان تازه 30 در صد هم نشده...
من دارم sharing دانلود میکنم همون بیت تورنت mgo اگه خاموش کنم میشه ادامه داد؟
چون تا الان سه چهار باری قطع شده ولی ادامه داده از همون در صد...
ممنون

آقا من این ویدیو ها رو پیدا نکردم!
اگه بگی کجاست ممنون میشم!
اقا شما یکمی بیشتر بکشیت پیدا میکردیت
بفرما:love:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=607049&postcount=1344
-----------------
یه سوال تخصصی...
من دارم آپدیت 1.31 رو دانلود میکنم:eek:ازصبح تا الان تازه 30 در صد هم نشده...
من دارم sharing دانلود میکنم همون بیت تورنت mgo اگه خاموش کنم میشه ادامه داد؟
چون تا الان سه چهار باری قطع شده ولی ادامه داده از همون در صد...
ممنون
شما هم برید داخله این تاپیک جواب سوالت را میگیرید:biggrin1:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13585&page=22

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or