Multi Platform Metal Gear Solid Δ Snake Eater

سازنده
Konami
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

top_logo.png

Developer: KDE, Virtuos
Publisher: Konami
Genre: Tactical Espionage Action
Platforms: PlayStation 5 / Xbox Series X|S / Microsoft Windows
Release Date: 2024

Xbox - Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast [RKNhGrXYiHg - 1066x600 - 46m40s].jpg

پس از مدت‌ها انتظار در نهایت بازسازی یکی از تحسین شده‌ترین عناوین نسل شش توسط کونامی معرفی شد؛ این بار با پسوند دلتا که به معنای تولدی دوباره برای این سری محسوب می‌شود.
بازی توسط استدیو داخلی کونامی به همراه استدیو سنگاپوری Virtuos به عنوان استدیو پشتیبان در دست ساخت قرار دارد.

ss_02.jpg ss_09.jpg

یوجی کارکادو کارگردان خلاق The Phantom Pain به عنوان کارگردان این عنوان معرفی شده است و بر پروسه ساخت بازی نظارت دارد.
David Hyter به عنوان صداگذار اسنیک باز‌می‌گردد؛ نقشی که Kiefer Sutherland در Ground Zero و The Phantom Pain عهده‌دار آن بود.

ss_12.jpg ss_17.jpg

زخم‌هایی که اسنیک در طول بازی برمی‌دارد به صورت دائم بر روی بدن او باقی خواهد ماند.
این دائمی بودن اثرات دنیای اطراف بر روی اسنیک برای لباس وی نیز صدق می‌کند، برگ درختان، گل و لای باتلاق‌ها و جای گلوله اثری دائمی بر روی پوشش وی خواهد داشت.

ss_mt_01.jpg ss_mt_02.jpg

دوربین سوم شخص بازی حالتی شبیه فانتوم پین دارد. سازندگان همچنین برای بازیکنان قدیمی دوربین Legacy Style را در نظر گرفته‌اند. آن‌ها پا را از این هم فراتر گذاشته و فیلتر رنگی متعلق به عنوان اصلی را هم برای این اثر بازسازی کرده‌اند که بازیکنان به راحتی می‌توانند در بخش تنظیمات آن را تغییر دهند.
کونامی تأیید کرده است هیدئو کوجیما (خالق سری متال گیر) و یوجی شینکاوا (کانسپ آرتیست سری) هیچ نقشی در ساخت این بازسازی ندارند، با این حال سازندگان تمام تلاش خود را برای وفادار ماندن به عنوان اصلی به کار خواهند گرفت.

ss_mt_04.jpg ss_mt_03.jpg

آخرین ویرایش:
من برای MGS4 خودم رو 7-6 سال تونستم حفظ کنم که اسپویل داستانی نشم تا بتونم بازی رو تجربه کنم.
نسل 8 شروع شده بود که من PS3 خریدم و اولین بازی هم ایشون بود که دوبار پشت هم تموم کردم.

بعدها هم که RPCS3 جون گرفت و به قدری پایدار شد که میشد روش بازی کرد هم یکی دو بار دیگه تموم کردم .
فایلهای بازی رو تا همین یکی دو سال پیش که کونامی مسترکالکشن رو معرفی کرد روی هاردم بود.
دوتا نسخه ازش داشتم ، یکی خود بازی و یکی هم کالکشن کامل روی PS3 که هر دو رو پاک کردم چون دیگه مطمئن شدم که اونها هم ریمستر میشن.

برای من به خاطر این بدبختی که کشیدم تا تونستم بازیش کنم یکی از جذابترین تجربه های این مجموعه بود.

همونطور که دوستان گفتن MGS4 ریمیک نمیخواد ، همون ریمستر و بهبود چندتا ویژگی کفایت میکنه.
مطمئنا تو کالکشن ریمستر بعدی MGS4 رو هم میبینیم.
=============

دلتا هم مثل اینکه تو فروش خیلی خوب کار کرده ، تو یوتوب که میاد تو اکسپلورم خیلی تحویل گرفتن خدا رو شکر.
این جاپای کونامی رو برای ادامه دادن مجموعه محکمتر میکنه.

دقیقن منم میخاستم بگم MGS4 هنوزم که هنوز خیلی حرف داره برای گفتن در زمینه گرافیک، حقیقتن فضا و اتمسفر بازی چیز عجیب و غزیبیه هنوزم که هنوز همچین فضای سرد سبزی رو توی هیج بازی ندیدم! اونم روی PS3 که زمان خودش حکم B2 رو داشت برامون از لحاظ قیافه و گرافیک چیز عجیب و غریبی بود! یادش بخیر..

Game network>:D< آخ آخ من هنوز یادمه چه آهنگ هایی رو کدوم تریلر ها میذاشت. اون موقع این کانال برای من تنها راه دیدن بازی ها و تریلرها و کاتسین ها بود. یادش بخیر واقعا

آخ آخ عجب کانالی بود یادش بخیر، من رایدن MGS4 رو اونجا دیدم و حقیقتن پشمی برام نموند! چقدر شبکه خفنی بود! یه شبکه دیگه بود اونم هرچی فک میکنم اسمش یادم نمیاد، اون زمان همه چیز لذت بیشتر داشت چون مثل الان در این حد همه چی در دسترس نبود و لوس نمیشد! من دی وی دی های E3 اون سالی که اولین تریلر سینمایی MGS4 رو نشون دادن خریدم، بازم یادش بخیر :دی چقدر لذت داشت!
بازم میگم افسوس که کوجیما رفت و یک بازی با محوریت باس در جنگ سرد نداریم

اینم اون تریلری که گفتم:

دقیقن منم میخاستم بگم MGS4 هنوزم که هنوز خیلی حرف داره برای گفتن در زمینه گرافیک، حقیقتن فضا و اتمسفر بازی چیز عجیب و غزیبیه هنوزم که هنوز همچین فضای سرد سبزی رو توی هیج بازی ندیدم! اونم روی PS3 که زمان خودش حکم B2 رو داشت برامون از لحاظ قیافه و گرافیک چیز عجیب و غریبی بود! یادش بخیر..

آخ آخ عجب کانالی بود یادش بخیر، من رایدن MGS4 رو اونجا دیدم و حقیقتن پشمی برام نموند! چقدر شبکه خفنی بود! یه شبکه دیگه بود اونم هرچی فک میکنم اسمش یادم نمیاد، اون زمان همه چیز لذت بیشتر داشت چون مثل الان در این حد همه چی در دسترس نبود و لوس نمیشد! من دی وی دی های E3 اون سالی که اولین تریلر سینمایی MGS4 رو نشون دادن خریدم، بازم یادش بخیر :دی چقدر لذت داشت!

اینم اون تریلری که گفتم:

احتمالا Game one رو‌ میگی امید. آره باید منتظر مجله های بازی رایانه یا بازی نما میموندیم تو سی دیش چهارتا تریلر ببنیم :D این تریلر هم تا جایی که یادم میاد تریلر معرفی بازی بود(البته یه تریلر دیگه بود که اسنیک با سم فیشر مبارزه میکرد یادم نمیاد برای این بود یا نسخه سوم🤔) چقدر این لعنتی خوب بلده هایپ کنه در کل. الان یاد اون اپنینگ عجیب و خفن MGS4 افتادم امید که میتونستی کانال ها رو عوض کنی. چی ساخته بود اون زمان هنوز فکر میکنم بهش پشمام میریزه.

ترکوندن بشکه ها که خیلی ساله که اسپیدارنر ها ازش استفاده میکنن.
ولی روشهای دیگه هم هست.
اگه همون اول باسفایت مخفیانه بری پشتش ، با ترکیب یکی دو بار Stun Grenade و سیگار جان به جان آفرین تسلیم میکنه.
یک دقیقه هم نمیشه.
چون اول باسفایت همیشه مکانش مشخصه و هر سری از اونجا شروع میکنه.
=========

من اولین باری که بازی کردمش کم کم یک روز درگیرش بودم تا بفهمم اصلا باید چیکار کنم :D
شنیدم که برای باس End چون پیر هست و در حال مرگه ، اگر ساعت دستگاه کنسول دستکاری کنید و جلو بدید و وقتی وارد بازی شوید ، باس End مرده !!!

• Like
Reactions: m.d.makan
من اولین باری که بازی کردمش کم کم یک روز درگیرش بودم تا بفهمم اصلا باید چیکار کنم :D
اون قسمت میکروفون قشنگ منو دیوانه کرد.
۶ سالم بود.
اما همون موقع چنان جادویی بازی داشت که تا مدت ها عاشق گیمینگ شدم.

اون قسمت میکروفون قشنگ منو دیوانه کرد.
۶ سالم بود.
اما همون موقع چنان جادویی بازی داشت که تا مدت ها عاشق گیمینگ شدم.

کوجیما یک بازی با باس در جنگ جهانی اونم با سبک داستان سرایی ۳ میساخت قشنگ میترکوند.
من به کونامی بیشتر اعتماد دارم که روی رایزینگ ۲ کار کنند تا شخصیت های گذشته... واقعا اثر انگشت کوجیما سرتاسر بازی هایی که میسازه هست. یک چیزی مثل RE ها این هرکسی بتونه بسازه‌.

احتمالا Game one رو‌ میگی امید. آره باید منتظر مجله های بازی رایانه یا بازی نما میموندیم تو سی دیش چهارتا تریلر ببنیم :D این تریلر هم تا جایی که یادم میاد تریلر معرفی بازی بود(البته یه تریلر دیگه بود که اسنیک با سم فیشر مبارزه میکرد یادم نمیاد برای این بود یا نسخه سوم🤔) چقدر این لعنتی خوب بلده هایپ کنه در کل. الان یاد اون اپنینگ عجیب و خفن MGS4 افتادم امید که میتونستی کانال ها رو عوض کنی. چی ساخته بود اون زمان هنوز فکر میکنم بهش پشمام میریزه.
باورنکردنی قسمت ماجرا اینجاست MGS4 فقط در سه یا چهار سال ساخته شده. برای بازی با اون حجم وسیع کانتنت باورنکردنیه. خیلی از بازی های الان ۵ تا اکت خیلی طولانی رو ندارند. با اینقدر دشمن جدید و لول دیزاین های کوناگون....
هر گوشه بازی پر رمز و راز بود.

آخرین ویرایش:
باورنکردنی قسمت ماجرا اینجاست MGS4 فقط در سه یا چهار سال ساخته شده. برای بازی با اون حجم وسیع کانتنت باورنکردنیه. خیلی از بازی های الان ۵ تا اکت خیلی طولانی رو ندارند. با اینقدر دشمن جدید و لول دیزاین های کوناگون....
هر گوشه بازی پر رمز و راز بود.
برای اون سالها این مدت 3یا4 سال خیلی زیاد بود.
مثلا GTA IV هم تو همین حدود ساخت شد.
دیگه حساب کن ببین کوجیما چه خرجی روی دست کونامی گذاشته.
من یادمه تا مدتها میگفتن یکی از پرخرج ترین بازیهای روی PS3 یا حتی کل نسل هفتم بوده.

بازی رو تموم کردم همه تروفیاش رو گرفتم جز تروفی اصلی که تموم کردن بازی روی درجه فاکس هاند هست! چالش اصلی بازی همینه واقعا :دی

بازی رو باید روی درجه سختی اکستریم با شرایط زیر تموم کنی :

• Play time: 5 hours of less
  • Continues: 0
  • Alert Phase: 0
  • Humans killed: 0
  • Serious injuries: 20 or less
  • Total damage taken: 5 LIFE bars or less
  • LIFE Medicine used: 0
  • Special items used: No

با سلام و درود به همه عاشقان MGS
نظر شخصی:

من تمام متالگر ها رو بازی کردم
موقع ps1 متالگر بازی خیلی خفنی بود (دسته شک دار رو برای این طراحی کردن اگه اشتباه نکنم)
بعد که متالگر 2 و 3 اومد برای ps2
متالگر 4 برای ps3
متالگر 5 برای ps4
اگر اجازه می دادند 5 کامل کنه و تا انتها می ساخت الان بدون هیچ شکی جنگ بهترین نسخه بین 3 و 5 بود
کلا بازی های متالگر تو یه لیگه دیگست

امیدوارم کوجیما برگرده و این مجمعه طلائی دست بگیره

با سلام و درود به همه عاشقان MGS
نظر شخصی:

من تمام متالگر ها رو بازی کردم
موقع ps1 متالگر بازی خیلی خفنی بود (دسته شک دار رو برای این طراحی کردن اگه اشتباه نکنم)
بعد که متالگر 2 و 3 اومد برای ps2
متالگر 4 برای ps3
متالگر 5 برای ps4
اگر اجازه می دادند 5 کامل کنه و تا انتها می ساخت الان بدون هیچ شکی جنگ بهترین نسخه بین 3 و 5 بود
کلا بازی های متالگر تو یه لیگه دیگست

امیدوارم کوجیما برگرده و این مجمعه طلائی دست بگیره
V یک پتانسیل از دست رفتست.
اگه کونامی میتونست کوجیما رو یکسال دیگه هم تحمل کنه الان V حتما بین سه تای اول لیست هممون بود.

بازی رو تموم کردم همه تروفیاش رو گرفتم جز تروفی اصلی که تموم کردن بازی روی درجه فاکس هاند هست! چالش اصلی بازی همینه واقعا :دی

بازی رو باید روی درجه سختی اکستریم با شرایط زیر تموم کنی :

• Play time: 5 hours of less
  • Continues: 0
  • Alert Phase: 0
  • Humans killed: 0
  • Serious injuries: 20 or less
  • Total damage taken: 5 LIFE bars or less
  • LIFE Medicine used: 0
  • Special items used: No
کاملا شدنی هست
ایتم at camo کار رو خیلی راحت میکنه مخصوصا اون قسمت اخر بازی با کموی اسپایدر خیلی جوابه
چالشش فقط باسها هستن مخصوصا pain و fury
من برای pain از کمویی استفاده کردم که اسموک رو بی نهایت میکنه و از اسموک استفاده میکردم برای وقتی روش پر از زنبور میشد,از شات گان هم میتونی استفاده کنی , سختیش فقط هدشات کردن با mk22 هست اونم بخاطر گان پلی بازی و مخصوصا ایرون سایت mk22
fury هم از اسنایپی که از pain بدست اوردم استفاده کردم ,گان رو با دی پد سمت راست سریع ریلود میکردم,اگه سریع باشی همون اول کار دو تا خط استامیناش رو خالی میکنی
volgin رو هم با cqc ,هر وقت زمینش میزدم با دکمه مثلث روی ولگین میپریدم و استامیناش کم میشد
فقط حواست باید به مهمات mk22 باشه که اونم سعی کن دشمنها رو لوت کنی
خوبیش اینه که محدودیت سیو نداره

آخرین ویرایش:
V یک پتانسیل از دست رفتست.
اگه کونامی میتونست کوجیما رو یکسال دیگه هم تحمل کنه الان V حتما بین سه تای اول لیست هممون بود.
چرا از دست رفته؟
انصافا بهتر از اون راه نداشت مخصوصا گیم پلی.
خود من اولین بار که بازی رو استارت زدم بعد پرولوگ بازی که از حالت خطی درومد تو ذوقم خورد.
بعدا که با جهان باز بودن بازی کنار اومدم تبدیل شد به یکی از بهترین بازیهای عمرم.
داستان بازی یه خورده مشکل داشت ولی کلیت بازی شاهکار بود.

واسه خود من بهترین متالگر ۴ هست ولی v بازی بهتریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or