Multi Platform Metal Gear Solid Δ Snake Eater

سازنده
Konami
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

top_logo.png

Developer: KDE, Virtuos
Publisher: Konami
Genre: Tactical Espionage Action
Platforms: PlayStation 5 / Xbox Series X|S / Microsoft Windows
Release Date: 2024

Xbox - Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast [RKNhGrXYiHg - 1066x600 - 46m40s].jpg

پس از مدت‌ها انتظار در نهایت بازسازی یکی از تحسین شده‌ترین عناوین نسل شش توسط کونامی معرفی شد؛ این بار با پسوند دلتا که به معنای تولدی دوباره برای این سری محسوب می‌شود.
بازی توسط استدیو داخلی کونامی به همراه استدیو سنگاپوری Virtuos به عنوان استدیو پشتیبان در دست ساخت قرار دارد.

ss_02.jpg ss_09.jpg

یوجی کارکادو کارگردان خلاق The Phantom Pain به عنوان کارگردان این عنوان معرفی شده است و بر پروسه ساخت بازی نظارت دارد.
David Hyter به عنوان صداگذار اسنیک باز‌می‌گردد؛ نقشی که Kiefer Sutherland در Ground Zero و The Phantom Pain عهده‌دار آن بود.

ss_12.jpg ss_17.jpg

زخم‌هایی که اسنیک در طول بازی برمی‌دارد به صورت دائم بر روی بدن او باقی خواهد ماند.
این دائمی بودن اثرات دنیای اطراف بر روی اسنیک برای لباس وی نیز صدق می‌کند، برگ درختان، گل و لای باتلاق‌ها و جای گلوله اثری دائمی بر روی پوشش وی خواهد داشت.

ss_mt_01.jpg ss_mt_02.jpg

دوربین سوم شخص بازی حالتی شبیه فانتوم پین دارد. سازندگان همچنین برای بازیکنان قدیمی دوربین Legacy Style را در نظر گرفته‌اند. آن‌ها پا را از این هم فراتر گذاشته و فیلتر رنگی متعلق به عنوان اصلی را هم برای این اثر بازسازی کرده‌اند که بازیکنان به راحتی می‌توانند در بخش تنظیمات آن را تغییر دهند.
کونامی تأیید کرده است هیدئو کوجیما (خالق سری متال گیر) و یوجی شینکاوا (کانسپ آرتیست سری) هیچ نقشی در ساخت این بازسازی ندارند، با این حال سازندگان تمام تلاش خود را برای وفادار ماندن به عنوان اصلی به کار خواهند گرفت.

ss_mt_04.jpg ss_mt_03.jpg

آخرین ویرایش:
نظر شخصیم بعد 3 4 ساعت تجربه این بازی اینه که mgs 3 زمان خودش تا الان برای من قطعا جزو 3 تا بازی تاپ زندگیم بود جوری که من موزیک معروفشو بعد دو دهه هنوز گوش میدم ولی متاسفانه این ریمیک جذبم نکرد.گیم پلیش در زمان حاظر دیگه برام جذاب نیست.
حالا من این ریمیک را نرفتم ولی این مشکلی که میگی من با gears of war reloaded داشتم بازی دیگه مثل زمان 360 حال نمیده بهم تازه اون که ریمیک هم نیست یجور ریمستره گرافیکشم برای ۲۰۲۵ جالب نیست و گیم پلی هم قدیمی میزنه

حالا من این ریمیک را نرفتم ولی این مشکلی که میگی من با gears of war reloaded داشتم بازی دیگه مثل زمان 360 حال نمیده بهم تازه اون که ریمیک هم نیست یجور ریمستره گرافیکشم برای ۲۰۲۵ جالب نیست و گیم پلی هم قدیمی میزنه
دقیقا بعد metal gear منم gears reloaded رو نصب کردم اونم بعد نیم ساعت پاک کردم سر همین گیم پلی قدیمی.واقعا گیم زده نشدم.من حتی با یه بازی 2 بعدی مثل ninja gaiden واقعا لذت میبرم ولی یه سری گیم پلی ها به قول شما و یکی از دوستان تاریخ مصرفشون میگذره.

دقیقا بعد metal gear منم gears reloaded رو نصب کردم اونم بعد نیم ساعت پاک کردم سر همین گیم پلی قدیمی.واقعا گیم زده نشدم.من حتی با یه بازی 2 بعدی مثل ninja gaiden واقعا لذت میبرم ولی یه سری گیم پلی ها به قول شما و یکی از دوستان تاریخ مصرفشون میگذره.
گیرز ۱ چند سال پیش یک نسخه ازش برای پی‌سی اومد . من رفتم و تمومش کردم . انتظار خاصی ازش نداشتم .

ولی خب از دد اسپیس ریمیک و این بازی که نام ریمیک یدک می کشند انتظارم بیشتر بود . دد اسپیس اشتراکی تمامش کردم . اینم اگر مشکلی پیش نیاد تمامه ولی خب کونامی هر چقدر در سایلنت هیل ۲ ریمیک قوی کار کرده بود. برای این بازی کم کاری کرده

اگر ویدئو های گیم پلی بازی می دیدی ، باید می فهمیدی که با چی رو به رو هستی .

چرا Ocelot صدای گربه درمیاره
The ocelot is a medium-sized spotted wild cat

تا میاد بازی حالت جدی بگیره ، یک صحنه کمدی می بینم
تازه این بازی جدی ترین بازی کوجیما هست.
ما هم این کوجیما بازی ها رو دوست داریم.

اصلا به اندازه MGS4 یا مثلا MGS2 یا همین DS ترین ها همه چیز عجیب و غریب نیست.
---
دیروز یک فکت واقعا پشم افکن در مورد داستان بازی فهمیدم واقعا گرخیدم.
لعنتی چی کوجیما نوشته بعد این همه سال داستان بازی رو میشه تفسیر کرد.

اینکه اسلات آخر بازی جاسوس امریکا بوده رو میدونستم ولی اینکه توی کل بازی هدفش گیر انداختن جاسوس چین یعنی Eva بوده رو خبر نداشتم.
توی کل بازی بخاطر Eva هویتش رو فاش نمیکنه، حتی اتفاقی چشم اسنیک رو کور میکنه وگرنه بزرگترین حامی ما توی بازی یکجورایی خودشه.
Eva ایی که توی کل بازی یار ماست دشمن هست و اسلات که دشمن نهایی بازی هم هست بزرگترین دوست ماست.
خیلی جالبه.:دی

یه نکته جالب و جذاب در مورد پوستر ها
اگر با مود Legacy بازی کنید، اون پوستر ها به همون شکلی هستن که در بازی اصلی بودن. ولی اگر با مود جدید(New Style) بازی کنید، همون مدل ها با عکس جدیدشون یعنی 20 سال بعد جایگزین شدن.
در واقع کونامی از همه مدل ها خواسته بوده که عکس جدید بفرستن براش.

View attachment mgsb.mp4
- YouTube

بازی کرکر خنده . چرا Ocelot صدای گربه درمیاره !!!!! =))
کوجیما ذهن مریضی داشته

تا میاد بازی حالت جدی بگیره ، یک صحنه کمدی می بینم

چند ساعتی از بازی رفتم

باس های pain و Fear و End کشتم

چند تا مونده ؟؟
در پاسخ به بخشی از سوال شمل میشه از راهنمایی این دوستمون استفاده کنید. بیشتر البته تمرکز روی زمان هست تا تعداد باس ها.
حدود ۸ الی ۹ ساعت

Screenshot_20250830_124928_Gallery.jpg
IMG_20250830_123810_435.jpg IMG_20250830_123818_965.jpg
داره میگه از سید به حاجی نخود کیشمیش هارو بریزین.
فیگور هم فیگورای قدیم ،من سالها قبل این فیگورو گرفتم هر بار نگاه میکنم یه جزییاته خفن و یه چیز جدید ازش پیدا میکنم ،از کبودی زیر چشم ونوم اسنیک تا رنگ رفتگی زانو و .....
IMG_20250830_123825_950.jpg
حتی به خراش و کثیفی دست مکانیکی هم توجه کردن و به بهترین شکل پیاده شده .اسکارفا ،گتر پا . واقعا هنگ میکنه ادم .واقعا بی نقص در اوردن کارو.

آخرین ویرایش:
گرافیک و صداگذاری و جزئیات عالیه

در پاسخ به بخشی از سوال شمل میشه از راهنمایی این دوستمون استفاده کنید. بیشتر البته تمرکز روی زمان هست تا تعداد باس ها.
اون تایم خالص هست ، اگر سریع بری .

ماشالله بازی اول کات سین بوده بعد تبدیل به گیم شده . تا میای حرکت کنی ، کات سین بعدی میاد

• Like
Reactions: mobile1199
یه نیم ساعتی بازی کردم نمیدونم چرا اصلا جذبم نکرد به نظرم گرافیکش خیلی در حد گرافیک های امروزی نیست حداقل انتظار داشتم در حدل لست 2 باشه ولی گیم پلی بازی هم به روز نشده همونجوری خشک و قدیمی تیر اندازی کمدی برای اولین بار یه بازی از این سری اصلا جذبم نکرد

یه نیم ساعتی بازی کردم نمیدونم چرا اصلا جذبم نکرد به نظرم گرافیکش خیلی در حد گرافیک های امروزی نیست حداقل انتظار داشتم در حدل لست 2 باشه ولی گیم پلی بازی هم به روز نشده همونجوری خشک و قدیمی تیر اندازی کمدی برای اولین بار یه بازی از این سری اصلا جذبم نکرد
والا لست دو یکی از خفن ترین گرافیک ها رو داره .

انتظارات باید پایین آورد ولی خب گرافیکش خوبه . بافت محیط جنگلی و پوشش های گیاهی خوب درآوردن

• Like
Reactions: db07 and mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or