Metal Gear Rising: Revengeance | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metal Gear Rising was secretly canceled before Platinum took it on | Joystiq

بازی قبل از اینکه بیوفته دست پلاتینیوم (یه سال قبل) کنسل شده بود. وقتی بازی رسید به PG، کاملا از نو ساخته شد. با موتور جدید. یعنی بازی ای که شما می بینی فقط یه سال، فقط یه سال ساختنش طول کشید. تو همین یه سال همچین HnS خوبی تحویلمون دادن. اینو از یه نفر میشنوین که با این سبک زندگی کرده. بازی یه HnS بسیار خوب (اینی که نمی گم عالی، به این خاطره که بازی دو تا مشکل. اول دوربینش، و دوم این که بازی از نظر گیم پلی اون عمقی که من از PG میخواستم و تو Bayonetta دیدم رو نداره. این به این معنی نیست که گیم پلی عمیق نیست. نه. گیم پلی بازی خیلی بیشتر از خیلی از HnS های موجود تو بازار عمیق تره.)
خود کوجیما که سری متال گیر رو خلق کرده از این بازی راضیه و به شدت به دنبال ساخت ادامه ش با همین استودیو ـه. وقتی خالق این سری راضیه، تعصب کورکورانه فن ها اصلا قابل قبول نیست. متاسفانه با توجهی که کاربران BC (و فقط BC! کافیه یه سر تو NeoGAF بزنین تا ببنین متاکریتیک چقدر بی ارزشه برای کاربران بزرگترین و حرفه ای ترین فروم گیم دنیا) دارن، فکر می کنن این بازی ضعیفه. اما اینطور نیست. نصف بیشتر مکانیک های بازی خوب معرفی نمیشن. مثلا منتقد Edge که به بازی هفت داده میاد میگه "بازی جاخالی نداره!" در حالی که داره، اما جناب منتقد ندیده بودتش! مسکل از ایشون نیست، اکه بازی خوب مکانیک هاشو معرفی می کرد الان وضعیت این نبود که خیلی ها بازی رو کلا Misunderstood کنن.

:)پس منتقد هم کم نداره ظاهرا.
دوم اینکه درسته کوجیما خالق سری متالگیر ها بوده. اما مگه یه خالق نمی شه خراب کنه چیزی رو؟
خود کوجیما باید تعریف کنه.(قضیه ماست فروش و نگفتن ترش بودن ماست اش هست)

سوم دقت به نقل قول دوستمون کنید که زحمت کشیدن گذاشتن کنید .می بینید زد ونقیض صحبت کرده. در اصل از لابه لای حرف هاش خواسته خودشو یه جورایی جدا کنه از این بازی تا از نقد ها فرار کنه .(خودشم نقاط ضعفی رو حتما قبول داشته که این نوع صحبت کرده).واز طرفی پروژه ساخت این سری رو زی نفع بوده نمیشد بیاد بگه بد بوده که. در اصل زیرکانه صحبت کرده.
وبعد اینکه وقت بیشتر میگذاشت برای این سری مگه اجباری بوده یک سال! همین نشون دهنده این هست که دنبال کیفیت نبوده . دنبال سود بوده وبس.

بازی سایت گیم اسپات 8.5 داده. این امتیاز ها امتیازیه بازی خاص نیست. اکثر بازی ها هستن که حتی امتیاز بالاتر داشتن .مثل ماس افکت 3 . این سایت حالا ملاک هم نباشه سایت های معتبر دیگه هم از این بالاتر امتیاز ندادن. بازی که 10 از 10 امتیاز میگرفته . این یک شکسته براش.

خُب بازی تموم شد . خیلی وقت بود اینقدر به چالش کشیده نشده بودم هرچند وقتی لِمِش رو گرفتم راحت شد یه جورایی البته بازم استرس داشتک نکنه سوتی بدم یکی از ضرباتش بهم بخوره :d
2تا مشکل اساسی داشت بازی . یکی دوربینش بود که اشاره شد قبلا یکی هم زیادی کوتاه بودن بازی ! به نظر من این گیم پلی روون و خوب مدت زمان بیشتری و مطلبید تا بتونی با یونیت های بیشتری مبارزه کنی و بیشتر بذت ببری از نصف کردنشون !
البته گرافیک بازی هم یه جوری بود . صورت دکتر رو که میدیدم یاد زمان PS1 میفتادم نمیدونم چرا :d
یه مشکل دیگه ای هم بود اینکه سلاح دومی که انتخاب میکردی فقط اون Pole Arm به کار میامد 2 تای دیگه واقعا به درد نمیخوردن ! در مورد Skillها هم من فقط همون X+A رو خریدم نمیدونم بقیه کارایی داشتن یا نه !
سخت ترین باس های بازی هم برای من یکی اون بود که هی تیکه تیکه میشد خیلی رو مُخ بود یکی هم همین آخریه . کلا باس فایت های خیلی خوبی داشت
آخر بازی هم کلی چیز نوشت که ظاهرا آنلاک شدن چی بودن اونا ؟! 2 تاش برای زیر 8 ساعت تموم کردن و بالای 300000 اسکور بود بقیه یادم نیست :d

یه مشکل دیگه ای هم بود اینکه سلاح دومی که انتخاب میکردی فقط اون Pole Arm به کار میامد 2 تای دیگه واقعا به درد نمیخوردن ! در مورد Skillها هم من فقط همون X+A رو خریدم نمیدونم بقیه کارایی داشتن یا نه !
من به شخصه خیلی از Pincer Blade استفاده کردم. خیلی به کار میاد، دمیج بالایی میده. Tactical Sai رو هم تازه بعد از یه بار تموم کردن کشف کردم! خوبیش اینه که با اینکه کمبو نداره (اصلا برای کمبو زدن ساخته نشد این اسلحه :دی) اما دشمن ها رو Stun میکنه :دی دست آدمو باز میکنه تو مبارزات. :دی
یه چیز جالب در مور سلاح ها، نحوه تعویض اوناست که واقعا قبلا تو هیچ بازی HnS دیگه ای نبوده :دی انتهای Chain کردن کمبو هاست این نوع تعویض :دی
راستی، بازی 7 تا HF Blade داره که نمی دونم چطوری باید آزادشون کنم :(

آخر بازی هم کلی چیز نوشت که ظاهرا آنلاک شدن چی بودن اونا ؟! 2 تاش برای زیر 8 ساعت تموم کردن و بالای 300000 اسکور بود بقیه یادم نیست :d
به سبک MGS4 به آدم Title میداد :دی

حرکاتش خشکه منظورم اینه مثل DMC رون نبود#:-s
مشکلات دیگه هم که گرافیک نسبتا ضعیف بازی بود:-s
طراحی بعضی از چهره ها واقعا تاریخ مصرف گذشته بود:-&
البته امکان داره اینا فقط توی دید بنده حقیر زیاد گنده بودن وشاید فقط نظر شخصیم باشه;;)
اما وجدانی انتظار خیلی بیشتری داشتم و یا داشتیمo:-)

دوستان بازی رو برنرمکس تهیه کردم.بازی بصورت کامل روی هارد نصب میشه ولی پیغام میده این دیسک ساپورت نمیشه
و توی بازی نمیره.بدون نصب هم امتحان کردم نشد.به نظرتون مشکل از چیه؟

شايد ريجنش با ريجن كنسول شما همخوني نداره. شايد هم ديسك معيوبه. در هر صورت بهتره به فروشنده پسش بدي دوست عزيز

من به شخصه خیلی از Pincer Blade استفاده کردم. خیلی به کار میاد، دمیج بالایی میده. Tactical Sai رو هم تازه بعد از یه بار تموم کردن کشف کردم! خوبیش اینه که با اینکه کمبو نداره (اصلا برای کمبو زدن ساخته نشد این اسلحه :biggrin1:) اما دشمن ها رو Stun میکنه :biggrin1: دست آدمو باز میکنه تو مبارزات. :biggrin1:

من کمبو دوس دارم :d اولین بار با اون 2تا چیزا که شبیه به سلاح Millena توی MK هستش بازی کردم کلا سر در نیاوردم چیه فقط حس کردم دشمن هارو میگیره میکشه :d
اون 2 تا شمشیرهم که یه ضربه میزد کلی استراحت میکرد تا بخواد ضربه بعدی روربزنه :d ازونجایی که با سرعت بالای Pole Arm حال کردم اونا دیگه رو زیاد تست نکردم

آقا یه سری اچیومنت هست میگه فلان تعداد از فلان دشمن رو During Story بکش . من 2باره دارم روی نرمال میرم از اون قسمت Chapter Select . میده اونارو ؟ چندتاش مونده !
و در آخر هم خاک بر سرشون که اچیومنتی برای Complete the Game on Normal Difficulty ندادن :d

اولا که گفتن بازی ما رو با آشغالی مثل Ninja Gaiden 3 مقایسه نکنین. بعد هم این که بازی رو کوجیما نساخته که تو کارنامه ش حساب بشه.
---

.

آره درسته خبر درست یادم نمونده بود ..
وقتی اولین نقدها منتشر شد یه چند تا 9 و بالاتر ثبت شد که دوستان سریع بازی را به کوجیما ربط دادن و شروع به ستایشش کردند ولی الان فهمیدم که بازی دیگه به کوجیما ربطی نداره !!

من کمبو دوس دارم :d اولین بار با اون 2تا چیزا که شبیه به سلاح Millena توی MK هستش بازی کردم کلا سر در نیاوردم چیه فقط حس کردم دشمن هارو میگیره میکشه :d
اون 2 تا شمشیرهم که یه ضربه میزد کلی استراحت میکرد تا بخواد ضربه بعدی روربزنه :d ازونجایی که با سرعت بالای Pole Arm حال کردم اونا دیگه رو زیاد تست نکردم

آقا یه سری اچیومنت هست میگه فلان تعداد از فلان دشمن رو During Story بکش . من 2باره دارم روی نرمال میرم از اون قسمت Chapter Select . میده اونارو ؟ چندتاش مونده !
و در آخر هم خاک بر سرشون که اچیومنتی برای Complete the Game on Normal Difficulty ندادن :d

آره با Chapter Select می توانی اون ها را بگیری اما واقعا اون ها Joke هستند یک Achievment درست حسابی داره که به نظر من واقعا کاره درستی کردن این را گذاشتن اون هم تمام کردن بازی روی Revengeance با S رنک هست.و یک مشکل خیلی بزرگ که این بازی داره ودر این Mode دیده میشه Glitch است.یعنی شما با کلی زحمت S می گیری آخرش یک دفعه رنک نهاییت را می زنه A .حالا مجبوری دوباره از اول اون Chapter را شروع کنی.

؛

بازی در کل با صرف نظر از مشکلات دوربین و سایر موارد که دوستان گفتن بدکی نیست

من نمیدونم اینا چرا هی یه چشی میکنن شخصیتا را فقط همین یکی کم بود کور بشه که اینم شد:d

من نمیدونم اینا چرا هی یه چشی میکنن شخصیتا را فقط همین یکی کم بود کور بشه که اینم شد:d

تک چشمِ فراماسنور :))

اسنیک جماعت از Snake Plissken الگو برداری شدن که ایشون تک چشم بودن;)
i2u7276xfou39tp5uhvv.jpg

Kurt Russel - Snake Plissken - Escape from New York - 1981

این رو انیمه باز ها باید بگن :دی ولی اصولاً شومشیر زن تک چشم خفن تر بیده ;;)

بچه ها بازی رو روی 97% هم میشد بازی کرد؟ مشکلی که نداره؟

به امید یه متالگیر کسی بازیش نکنه؟ اسم بازی روشه

اسم بازی هست Metal Gear Rising جز سری MGR محسوب میشه نه MGS ! و با سری Metal Gear Solid فرق داره !

اسم بازی هم برای همین عوض کردن که با سری MGS قاطی نشه!

به هر حال این تصمیمی بود که خود خالق متال گیر, کوجیما گرفت و خواست یه اسپین آف تو سبک H&S بسازه, موفق نشد, دادش به Platinum تا اونا بسازند.الانم که کاملا از بازی راضی هست و همون طور که خودش گفت MGR رو تبدیل به یه آی پی جدید برای طرفدارای H&S کرده ...

یادمه وقتی Peace Walker بازی می کردم بار سوم دیگه گریم داشت در میومد!:d

اون تیکه دکمه زنیش رو میفرمایید یا باس فایت های 40-45 دقیقه ایش رو که دیگه آدم میخواد قهر کنه بره :دی
بازی (MGR) هم اصلاً آسون نیستا /:)

بچه ها بازی رو روی 97% هم میشد بازی کرد؟ مشکلی که نداره؟

اسم بازی هست Metal Gear Rising جز سری MGR محسوب میشه نه MGS ! و با سری Metal Gear Solid فرق داره !

اسم بازی هم برای همین عوض کردن که با سری MGS قاطی نشه!

به هر حال این تصمیمی بود که خود خالق متال گیر, کوجیما گرفت و خواست یه اسپین آف تو سبک H&S بسازه, موفق نشد, دادش به Platinum تا اونا بسازند.الانم که کاملا از بازی راضی هست و همون طور که خودش گفت MGR رو تبدیل به یه آی پی جدید برای طرفدارای H&S کرده ...

عزیز من خودم بدم هم نیومده ازش . اما بعضی دوستان برا علاقه بیش از حد هست نمی دونم چیه کل کل هست .جو بازی هنوز درونشونه . چیزایی می گن که اصلا نیست! من در جواب یکی از دوستان گفتم اینو .معنی نداره که می نویسن به امید یه متالگیر بازی نکنین! به امید اسپارتاکوس بازی کنیم؟خوب اسمشو برا همین گذاشتن که طرفدارهای متالگیر رو هم داشته باشن .دیگه حالا یکی دیگه از دوستان گفته اره کوجیما اصلا نساخته! پس منو اول چیه ؟ بزرگ نوشته کوجیما با اون ارم شغال:) من به شخصه نظرم رو گفتم .حالا اجباری نداره کسی قبول کنه نظر دادم. اما یه سری دوستان همچین میان جواب بدن که تحمیل بشه نظرشون .یا حتما جوابشون درسته درسته و بگیم باشه تا امتیاز پر کنن برامون چون هم نظرشون بودیم.من نظرم رو گفتم .چیزی رو که هم ببینم درست نیست باز میگم مثل این حرف که کوجیما نساخته! یا سایت های دیگه بالای 9 دادن! کدوم سایت جهانی معتبر بالای 9 داد ه ؟ لینکش رو بزاره .البته معتبر ها مثل ای جی ان یا گیم اسپات که بشه استناد کرد. بازی بازی بدی نیست اما معمولیه .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or