Metal Gear Rising: Revengeance | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره پس از کش و قوس فراوان این نسخه از سری Metal Gear برای PC نیز تایید شد.
چندی پیش این بازی برای کنسولهای X360 و PS3 نیز عرضه شده بود و با متای 83 و 80 نسبتا موفق ظاهر شد.
هنوز عکس یا تریلری از نسخه PC منتشر نشده,بازی توسط PG ساخته میشود.
عکسهای نسخه کنسولی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Konami[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Platinum Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox360,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]خیزش سایبورگ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]متال گیر با طعمی متفاوت[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم پیشنهادی :

91628264270613969459.jpg

لیست اچیومنتهای منتشر شده استیم :

99773285954654729985.jpg

Last edited by a moderator:
با نهایت احترام به طرفدارن این بازی

حقیقت خیلی با بازی حال نکردم .بازی خوبیه سر گرم کنندس و حتما تمومش میکنم اما اخه چطور ممکنه هرچی جلو دستاتو پاته مثل پنیر قطعه قطعه میشه بعد دشمنارو هرچی ضربه میزنی اخ نمیگن :d

با نهایت احترام به طرفدارن این بازی

حقیقت خیلی با بازی حال نکردم .بازی خوبیه سر گرم کنندس و حتما تمومش میکنم اما اخه چطور ممکنه هرچی جلو دستاتو پاته مثل پنیر قطعه قطعه میشه بعد دشمنارو هرچی ضربه میزنی اخ نمیگن :d
نکته خیلی جالبی گفتی :دی سربازا از دیوار صاف هم سخت ترن ولی بازم دو ضربه بهشون بزنی یک طرف بدنشون یا کل بدنشون آبی میشه و میتونی با Blade Mode بزنی به شونصد قطعه مختلف تقسیمش کنی :دی

یک نکته ای هم هیچ کدوم اشاره نکردید اینه که دشمنان ما به عبارتی ربات هستند تا انسان. وقتی اونها رو نصف می کنید ببینید. تماما سایبورگ هستند و فقط مغز اونهاست که به عبارتی انسان مونده :d
برای همین مقاومتشون بیشتره ... زره هم فراموش نشه!
البته این اقراق ها برای بازی های ژاپنی طبیعیه و اینم در نظر بگیرید اگر دشمنا با دو ضربه نصف می شدند و محیط با 10 ضربه، بازی از مزه میفتاد!

بازی را امروز تمام کردم گیم پلی خاصی داشت در عین حال سریع موسیقی بازی هم عالی کار شده بود ! داستان هم در سطح متوسط بود همین که سایه ای از داستان سری MGS توش بود راضی کننده بود البته بعضی از مکالمه هاش واقعا مسخره و کلیشه ای بود مخصوصا مکالمه با هر باس قبل مبارزه !

همون اوایل بازی که یه غول تشن از تو آب درمیاد . 2-3تا پاهاشو داغون کردم 2تا دیگه مونده یه خورده میزنه . این باسه کله مبارک رو میاره جلو بعد یه کلید میگه بزن ولی معلوم نیس به چه زبونی نوشته شده :D .
تو این کلید زنی هاش اصلاََ معلوم نیست چی نوشته

تو این کلید زنی هاش اصلاََ معلوم نیست چی نوشته
کلید خاصی نمیخواد که. صحنه آهسته میشه یعنی Shift رو بگیر و برو روی Blade Mode، بقیه کلید زنی ها هم که یا کلید چپ و راست هستند، یا X و Space
کلید دیگه ای نداره که معلوم نباشه چی نوشته! :d

کلید خاصی نمیخواد که. صحنه آهسته میشه یعنی Shift رو بگیر و برو روی Blade Mode، بقیه کلید زنی ها هم که یا کلید چپ و راست هستند، یا X و Space
کلید دیگه ای نداره که معلوم نباشه چی نوشته! :d

اون صحنه آهسته رو که کاری ندارم . یه چیز دیگه میزنه . یه چیزی وسط صفحه زو زو میکنه نمیدونم چه کلیدیه

Metal Gear Rising

سلام
غول آخر این بازی رو جونشو تا 0 میرسونم بعد یجا منو میگیره میندازه زمین صحنه واسه چند لحظه آهسته میشه نمیدونم چیکار کنم
اگه کسی بلده راهنمایی کنه
مرسی

یه سری توضیحات میخواستم کسی میتونه کمکم کنه؟
1. این سیستم FUEL چیه و کارش و استفاده اش چیه دقیقا؟
2. جایی هست که داستان بازی رو کامل توضیح داده باشه و از سیر تا پیاز رو نوشته باشه؟ یادمه قدیما واسه MGS ها تو همین انجمن خودمون هم بود.
3. چرا با گرافیک 8 و i7 ، روی های بازی لگ پیدا میکنه؟ در حالی که cod:ghosts و batman:orgin راحت با اخرین تنظیمات میتونستم بازی کنم؟؟

تازه کپتر اول رو تموم کردم ولی در کل از کوجیما انتظار یه اثر بهتر و بی نظیر تری رو داشتم . اون داستان های فوق العاده mgs کجا و این کجا. فیزیک ماشین ها و بقیه ابجکت ها هم یکم بده و صدا گذاری هم یکم قدیمی به نظر میرسه...

تازه کپتر اول رو تموم کردم ولی در کل از کوجیما انتظار یه اثر بهتر و بی نظیر تری رو داشتم . اون داستان های فوق العاده mgs کجا و این کجا. فیزیک ماشین ها و بقیه ابجکت ها هم یکم بده و صدا گذاری هم یکم قدیمی به نظر میرسه...
کوجیما توی این نسخه کوچکترین دخالتی رو نداشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or