شایعه Metal Gear Rising 2 در دست ساخت؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی یک تیزر برای بازی های PlayStation 4 در غرفه سونی در Taipei Game Show، به نظر می رسد نشانه هایی از ساخت Metal Gear Rising 2 به نمایش در آمده باشد.

MGR2-Teased-TpGS.jpg

در زمان 2:46:39 استریم، بعد از نمایش بازی The Order: 1886، عدد 2 با فونت لوگوی بازی Metal Gear Rising به نمایش در می آید و به سرعت محو می شود.

هنوز هیچ اطلاعات رسمی از سوی کونامی منتشر نشده است.

منبع

آخرین ویرایش:
بیخیال. غیب گو هم شدی؟ از کجا میدونی من بازی نکردم؟
توی فکت صادر کردن همتا نداری

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

خب من بگم بهترین شوتر چی از تو کم میشه؟:d از نظر من ونکوییش متفاوت ترین شوتر بود. خب من الان باید بگم مثلا gears of war?نخیر همین بازی هست:d

یکی از پرسرعترین H&S هایی که تو همرم بازی کرده بودم. یعنی به قدری این بازی آدرنالین مبرد بالا که بیا ببین :دی فقط باید بلد بودی چطوری از گیم پلی بازی با سرعت بالا استفاده کنی تا هیچ وقت ازش خسته نشی :دی فقط امیدوارم تنها ایراد نسخه اول که کم بودن زمان بازی بود رو درست کنن.

یکی از پرسرعترین H&S هایی که تو همرم بازی کرده بودم. یعنی به قدری این بازی آدرنالین مبرد بالا که بیا ببین :دی فقط باید بلد بودی چطوری از گیم پلی بازی با سرعت بالا استفاده کنی تا هیچ وقت ازش خسته نشی :دی فقط امیدوارم تنها ایراد نسخه اول که کم بودن زمان بازی بود رو درست کنن.
خب دیگه از این بازی چیزی غیر این هم نمی خواهیم

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

نسخه اول مشکل زیاد داشت! هم زمان بازی ، هم داستان ضعیف و هم گرافیک نچندان جالب! اون کات سین های طولانی هم واقعا حوصله سر بر بود. گیم پلی بازی بی نقص بود ولی بنظرم آسون بود.

MGR که خیلی حال داد :x امیدوارم زودتر ادامه ش هم تایید بشه ( E3 ؟ :( دیره :( ) و همچنان ادامه ی داستان رایدن باشه >:)

نسخه اول مشکل زیاد داشت! هم زمان بازی ، هم داستان ضعیف و هم گرافیک نچندان جالب! اون کات سین های طولانی هم واقعا حوصله سر بر بود. گیم پلی بازی بی نقص بود ولی بنظرم آسون بود.
اینجور بازیا رو باید اهلش باشی اونوقت که بازی رو رو همه درجه ها سختی میری بعد نه دیگه آسونه برات نه زمانش کمه داستان و گرافیک هم میره قاطی باقالیا :دی

آسووووون؟ روی Hard رفتی بازیو؟:d اتفاقا بازیش به صورت ناجوانمردانه ای سخت بود....بعد بازی اصلا ایراد نداشت برای یه Hack 'n Slash همه چیزش خوب بود، دقیقا من نمی دونم به چی میگی مشکل "زیاد" :d

من به شخصه با بازی خیلی حال کردم، عالی بود گیم پلی اش و دقیقا اون چیزی که وعده دادن بودن در اومد، فقط ایرادش داستان بود که در حد و اندازه Metal Gear اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نبود....که البته خب Platinum Games کلا از داستان نویسی کمی دچار لنگش هستن:d

اینجور بازیا رو باید اهلش باشی اونوقت که بازی رو رو همه درجه ها سختی میری بعد نه دیگه آسونه برات نه زمانش کمه داستان و گرافیک هم میره قاطی باقالیا :دی

دقیقا اومدم همینو بگم. کشتن Monsoon روی درجه سختی Vengence بدون خوردن حتی یک ضربه، از تجربه هایی بود که هیچ وقت از یادم نمیبرم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or