Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پال فقط با پال
یو سی و جی با هم
راستی فکر کنم فردا باید 1 روز فقط اپدیت کنی:laughing:

حالا کیا اینجا پال دارن؟ :( فکر کنم مجبور شم یه j هم بگیرم.
جدی؟ :eek: میگن انلاین بازی کردنشم زیاد از حجم ترافیک کم میکنه؟! یکی میگفت دو ساعت بازی یه گیگ کم میکنه :eek: اره؟

آخرین ویرایش:
یه سوال من اگه بازی pal یا uc بگیرم می تونم با ps3 ورژن j آنلاین بازی کنم ؟ به این تاپیک مربوط نمیشه اما چون فعال هست گفتم اینجوری سریعتر جواب می گیرم چون 1 یا 2 روز دیگه می خوام بازی بگیرم

بچه ها فردا 6 به بعد همه on شید چون یه map می سازم برای skillup CQC اسم host ام CQC ایدی من sm@sher هست
6 صبح یا عصر؟:cheesygri من اگه بگی 6 صبح هم میام
خسته شدم بخدا با این خارجیا بازی میکنم از بس پینگ این 1 ماهه افتضه که یا میمیرم یا کیکم میکنن!
ولی یه چند دفعه ای گردنشونو بریدم بفهمن با بد کسی در افتادن:p

شايد من Ex2 رو بخرم
حالا سوال اينهكه بخرم يا نه؟خوبه ارزش داره

ارزش که داره حتما باید pack ها رو بگیریم هم gene هم meme من چون دیروز بازی گرفتم نمیتونم pack رو الان بگیرم ولی حتما می گیریم GEME & MEME Expansion که فکر کنم 15$ بشه گرون در نمیاد :biggrin1: اگه علاوه بر GENE ، MEME رو هم بگیر که بتونی Survival بری تا اونجایی که میدونم بیشترین reward point رو میده ، من که سریع یه Female هم میسازم . کسی رو سراغ داری که برات بگیره یا خودت داری ؟

سلام ! چند تا سوال MGO ایی ! داشتم :

1.حداقل سرعت مورد نیاز برای بازی کردن چنده.(من 192kbps دارم.)
2. اکسپنشن پک های GENE و MEME رو چطور می شه تهیه کرد.(امیدوارم راهی به جز دانلود باشه)

3.وقتی با گیم ID لوگ-این می کنم ، درست قبل از این که صفحه ی "Start Menu" بیاد ، یه ارور می ده :
"Unable to conduct UDP port.check(0692:00000004) "
و برای همین دیگه اصولا نمی تونم خود گیم رو استارت کنم. تو Help گفت که برم Network Setting رو دوباره تنظیم کنم ، ولی کلا 3 گزینه تو ستینگ نبود.از این قرار :
UPnP : on
Port : 5730
Upload Limit : 256kbps

(البته 256 رو 128 تغییر دادم ولی تاثیر نداشت.)
حالا سوال اینه که چطور می تونم درستش کنم !؟ :cheesygri

دوستان دارم update رو دان میکنم...به 40 در صد نرسیده چه خبره همش 2 گیگ محدودیت ترانسفر دارم...
میگم اگه قطع کنم یعنی بازی رو در بیارم میشه ادامه داد؟چون من حاموش میکنم میزاره ادامه بدم!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or