Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام آره گند بزنن به اين شانس آره اونايي كه پال دارن فري نشدن من يوزر حسام رو سرچ كردم پيدا كرد اما بچه هاي ديگه رو پيدا نمي كنه كلن بازيسنتر هم تو كل كلن ها گشتم نبود!!! بچه ها من همش داخل بازي از اينترنت ديسكانكت مي شم ماله چييه؟ اما تو بازي اصلا لك نداره!!! يا اينكه از سرور mgo ديس مي شم!!! من 360 بازي مي كنم مشكلي نداره و يا چيزي با ps3 دانلود مي كنم مشكلي نداره در ضمن هر چي شلوغ تر باشه اينجوري مي شه به قول يكي از بچه ها مي گفت فكر كنم پينگت باهاشون خوب نيست راست مي گه چون بعضي جاهاي ديگه بازي مي كنه راحت بازي مي كنه اما تو بعضي كلن ها نه!!! واسه همين دوست داشتم با ايراني ها بازي كنم!!! جالبه من تو بازي mgo كلن هايي كه حسام هست رو حسام راحت مي تونم بكشم اما افراد ديگه اصلا انگار نه انگار بهشون تير مي زنم!!! بچه ها بيخيال خارجي ها شيد بياييد باهم بازي كنيم!!!

سلام آره گند بزنن به اين شانس آره اونايي كه پال دارن فري نشدن من يوزر حسام رو سرچ كردم پيدا كرد اما بچه هاي ديگه رو پيدا نمي كنه كلن بازيسنتر هم تو كل كلن ها گشتم نبود!!! بچه ها من همش داخل بازي از اينترنت ديسكانكت مي شم ماله چييه؟ اما تو بازي اصلا لك نداره!!! يا اينكه از سرور mgo ديس مي شم!!! من 360 بازي مي كنم مشكلي نداره و يا چيزي با ps3 دانلود مي كنم مشكلي نداره در ضمن هر چي شلوغ تر باشه اينجوري مي شه به قول يكي از بچه ها مي گفت فكر كنم پينگت باهاشون خوب نيست راست مي گه چون بعضي جاهاي ديگه بازي مي كنه راحت بازي مي كنه اما تو بعضي كلن ها نه!!! واسه همين دوست داشتم با ايراني ها بازي كنم!!! جالبه من تو بازي mgo كلن هايي كه حسام هست رو حسام راحت مي تونم بكشم اما افراد ديگه اصلا انگار نه انگار بهشون تير مي زنم!!! بچه ها بيخيال خارجي ها شيد بياييد باهم بازي كنيم!!!
DC که میشه یعنی Kickـت کردن که اکثراً Lagger ها رو کیک میکنن.
اگر کلاً DC میشی از PSN احتمالاً مشکل از اینترنتت هست، واسه منم چند بار در هنگام بازی کردن اتفاق افتاده و دلیلش رو نمیدونم !

کسی نمیتونه MGO کجا میشه پیدا کرد !!

pa.131910.1.jpg

با سلام داشتم بازی میکردم یکدفعه دیدم برای من یک پیام امده من که چیزه زیادی مجتوجه نشدم مخوام دوستان برای من ترجمه کنند با تشکر
[SPOILER]GAME MASTER
YOU ARE NO LONGER A BEGINNER
dear soldiers
your efforts in MOG have been recognized and you are no longer considered to be a rookie.
while you will lose access to the beginner s lobby you con now take on the world of MGO for real. [/SPOILER]

سلام:d
میگم چه جور میشه تو مد find snake که باید سنیک و روباتش رو بکشی mark II رو انتخاب کرد؟
من همیشه سنیک میشم یه بار فقط mark II شدم بقیش سنیک:biggrin1:حال بقیه رو میگیرم با مجله:love:

بعد چرا من نمیتونم بازی درست کنم؟برام ارور میده که میگه با این network نمیشه و از این جور حرف ها...
ممنون:d
بعدش این لول اسلحه ها از 2 بالاتر نمیره !!!من کلی head shot کردم با sniper ولی از لول 2 بالاتر نرفت:cheesygri
ممنون:biggrin1:

میگم چه جور میشه تو مد find snake که باید سنیک و روباتش رو بکشی mark II رو انتخاب کرد؟

این که تو چه تجهیزاتی رو میتونی داشته باشی، Host تعیین میکنه و وقتی نداری یعنی Host نخواسته که داشته باشی. در ضمن به اونا میگن Sneaking Mission ...

این که تو چه تجهیزاتی رو میتونی داشته باشی، Host تعیین میکنه و وقتی نداری یعنی Host نخواسته که داشته باشی. در ضمن به اونا میگن Sneaking Mission ...

نه مثلا یه بازی 16 نفره 7 نفر رنگ قرمز و 7 نفر رنگ آبی یک نفر mark II و یک نفر هم snake میشه...این دو شخصیت بسته به امتیازات تغییر میکنه حالا من همیشه snake میشم در صورتی که میخوام mark II باشم...
ممنون:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or