Nothing
کاربر سایت
Pal هنوز Free نشده ؟ماله من امریکا و روی قابشم شماره یک زده uc:biggrin1::biggrin1:
![]()
بعد فرض کنیم فری بشه اون وقت وقتی سرچ می کنیم اگه بازیمون J باشه سرورهای اروپا رو پیدا می کنه ؟
ممنون
Pal هنوز Free نشده ؟ماله من امریکا و روی قابشم شماره یک زده uc:biggrin1::biggrin1:
![]()
نه، هنوز که من نتونستم با کسی که پال داره بازی کنم.Pal هنوز Free نشده ؟
بعد فرض کنیم فری بشه اون وقت وقتی سرچ می کنیم اگه بازیمون J باشه سرورهای اروپا رو پیدا می کنه ؟
ممنون
DC که میشه یعنی Kickـت کردن که اکثراً Lagger ها رو کیک میکنن.سلام آره گند بزنن به اين شانس آره اونايي كه پال دارن فري نشدن من يوزر حسام رو سرچ كردم پيدا كرد اما بچه هاي ديگه رو پيدا نمي كنه كلن بازيسنتر هم تو كل كلن ها گشتم نبود!!! بچه ها من همش داخل بازي از اينترنت ديسكانكت مي شم ماله چييه؟ اما تو بازي اصلا لك نداره!!! يا اينكه از سرور mgo ديس مي شم!!! من 360 بازي مي كنم مشكلي نداره و يا چيزي با ps3 دانلود مي كنم مشكلي نداره در ضمن هر چي شلوغ تر باشه اينجوري مي شه به قول يكي از بچه ها مي گفت فكر كنم پينگت باهاشون خوب نيست راست مي گه چون بعضي جاهاي ديگه بازي مي كنه راحت بازي مي كنه اما تو بعضي كلن ها نه!!! واسه همين دوست داشتم با ايراني ها بازي كنم!!! جالبه من تو بازي mgo كلن هايي كه حسام هست رو حسام راحت مي تونم بكشم اما افراد ديگه اصلا انگار نه انگار بهشون تير مي زنم!!! بچه ها بيخيال خارجي ها شيد بياييد باهم بازي كنيم!!!
ای بابا کجایی من اصلا نتونستم با بچه بازی کنم هر وقت آمدم کسی نبود چه جوری میشه با هم بازی کردیا نمیدوم 
ممنونم که جواب دادی:biggrin1: ولی منظورت از مبتدی چی است:confused:برای منم اومد :biggrin1:
خب میگه پیشرفت کردی فک کنم اگه آدم بکشی و لیولت بره بالاتر از حالت مبتدی در میای:biggrin1:
ایشون از حالت مبتدی ( Beginner ) در اومدن و میگه که دیگه نباید بری با Beginner ها ( Lobby هایی که Beginner هستن ) بازی کنی...اماتور ... کم تجربه ...![]()

کسی نمیدونه MGO رو از کجا میشه پیدا کرد؟کسی نمیتونه MGO کجا میشه پیدا کرد !!
![]()
این که تو چه تجهیزاتی رو میتونی داشته باشی، Host تعیین میکنه و وقتی نداری یعنی Host نخواسته که داشته باشی. در ضمن به اونا میگن Sneaking Mission ...