Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گویا MGO آپدیت جدید داده !

تو آپدیتش چیزِ خاصی به جزء به وجود اومدن چند تا لابیه جدید برای کسانی که اکسپنشن ها رو خریدن و یک لابی برای MK.2 نداره !

منم add کنید بیاید یذره اقلاً بزنیم. چند روزه دنبال یه نفر میگردم آنلاین شه!
psn id: foozoolsanj
:praying:
اصلاً اشتباه کردم ps3 خریدم کاش همون 360 رو عوض میکردم. ایی خاک!
این چه وضعشه کسی نیست آنلاین بزنه؟

سلام
1.وقتی تو MGO یکی می گیری از پشت با چه دکمه ای میشه خفش کرد زده R1 ولی من هر کار میکنم نمیشه!
2.یه چیز دیگه هم هست... وقتی میخوام نارنجک رو دور تر بندازم اونم نوشته دکمه ی بالا رو بزن اما هر چی میزنم نمیشه!
3.حتما دیدید که بعضی ها تو MGO اواز میخونن؟ مثلا توی چته بازی تایپ میکنی <SONG> میخونه... اما من دیدم بعضی ها خنده و صداهای دیگه در میارن کسی میدونه چجوری؟

سلام
1.وقتی تو MGO یکی می گیری از پشت با چه دکمه ای میشه خفش کرد زده R1 ولی من هر کار میکنم نمیشه!
2.یه چیز دیگه هم هست... وقتی میخوام نارنجک رو دور تر بندازم اونم نوشته دکمه ی بالا رو بزن اما هر چی میزنم نمیشه!
3.حتما دیدید که بعضی ها تو MGO اواز میخونن؟ مثلا توی چته بازی تایپ میکنی <SONG> میخونه... اما من دیدم بعضی ها خنده و صداهای دیگه در میارن کسی میدونه چجوری؟
1- باید تو Skill هات CQC رو برداشته باشی، R1 رو میزنی و بعدش هی میزنی و ول میکنی، یا اینکه وقتی R1 رو نگه داشتی، میشینی با X رو زمین و بعد با SIXAXIS طرف رو میخوابونی ...
2- چی ؟ برای نارنجک انداختن یک خطی رو نشون میده دیگه ...
3- باید اکسپنش پک ها رو برای این کار بخری ...

1- باید تو Skill هات CQC رو برداشته باشی، R1 رو میزنی و بعدش هی میزنی و ول میکنی، یا اینکه وقتی R1 رو نگه داشتی، میشینی با X رو زمین و بعد با SIXAXIS طرف رو میخوابونی ...
2- چی ؟ برای نارنجک انداختن یک خطی رو نشون میده دیگه ...
3- باید اکسپنش پک ها رو برای این کار بخری ...
نارنجک وقتی میخوای به دور بندازی باید دکمه ی بالا رو بزنی یا SIXAXIS ولی برای من هیچ کدوم کار نمیکنه!
اصلا تو MGO برا من SIXAXIS کار نمیکنه !

سلام من برگرشتم بعداز 50روز بدونه اینترنت من از فردا هستم ببینم این تابیک چرا خوابیده
راستی من فهمیدم چه جوری میشه اسگینت را ببری بالا خب فقط کافی جای بیشتری مورد نظرش اشت اگر شما لونه اسگین یکه به دو خونه احتیاج دارد بعد اگر اسگین شما لونه 2 به سه خونه احتیاج دارد
خب حال کردید من چه جوری فهمیدم من الانم میخاهم تمامه لونه اسگینم را به برم بالا:cool::boxing::boxing::weightlif:weightlif:gunner::gunner::headband::coolgun:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or