Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا بتا 11 may تمومه ها,هیچ کی نمی خواد آن شه ؟؟؟:confused::confused::confused:

اگه استفاده نکنید معلوم نیست اصلا کی MGS4 دستتون برسه ها

اسم character ام Solitary Eagle , اون کلن رو هم عضو شدم

من دیگه این بازی را انجام نمی دهم چون همش گیر می کنه حتی ساعت 1 شب بازی کرده ام ولی فایده ای ندارد:((وعصابم خراب شد از دسته این اینترنت کم سرعت من بار آخر هم است که کم سرعت می گیرم:(:ranting::wallbash:

ظاهراً MGO دارای Region Lock بوده. یعنی نمیشه با بازی ـه آمریکا به سرور های ژاپن وصل شد و ... .

منبع خبر اینجا هست که پس از Translate، اونو میتونید در اینجا ببینید.
علی رضا جان می شه بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی دستگاه من J هست حتما بازی هم باید ریجن J باشه تا بتونم MGO رو بازی کنم ؟!
نه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
علی رضا جان می شه بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی دستگاه من J هست حتما بازی هم باید ریجن J باشه تا بتونم MGO رو بازی کنم ؟!
نه ؟؟؟
ببخشید جای علیرضا جواب میدم یعنی اگه شما mgs4 رو با رجین uc بگیری نمیتونی با اون به psn ژاپن وصل بشی ;)

ببخشید جای علیرضا جواب میدم یعنی اگه شما mgs4 رو با رجین uc بگیری نمیتونی با اون به psn ژاپن وصل بشی ;)
خوب این که همین سخن علی رضا هست.
من منظورم اینه که بازی پال باشه و دستگاه من J می تونم به سرورهای اروپا وصل بشم یا نه ؟

خوب این که همین سخن علی رضا هست.
من منظورم اینه که بازی پال باشه و دستگاه من J می تونم به سرورهای اروپا وصل بشم یا نه ؟
رجین دستگاه ربطی به سرور نداره !
اگه شما بازی پال گرفتی باید از طریق psn اروپا به انجام بازی MGO بپردازی !

ظاهراً MGO دارای Region Lock بوده. یعنی نمیشه با بازی ـه آمریکا به سرور های ژاپن وصل شد و ... .

منبع خبر اینجا هست که پس از Translate، اونو میتونید در اینجا ببینید.
البته این خبر با توجه به منبعش که به زبان ژاپنی هست و در مورد اینکه زبان ژاپنی با انگلیسی نمی تونه بازی کنه صحبت کرده جای بحث داره. احتمال این می ره که منظور این خبر این بوده که ریجن asia که انگلیسی هست نمی تونه با ریجن ژاپن بازی کنه با وجود اینکه هردوشون J هستن!
در این خبر مشخص نشده که آیا این شامل ورژن آمریکا و اروپا هم می شه یا نه. با منتظر باشیم تا خبر کامل و دقیق بیاد.

رجین دستگاه ربطی به سرور نداره !
اگه شما بازی پال گرفتی باید از طریق psn اروپا به انجام بازی MGO بپردازی !
برو موتوراستورم و رسیستنس رو بگیر تا متوجه بشی چه ربطی داره.
بعد علی رضا گفت که MGO ریجن لاک داره یعنی باید ریجن بازی با PS3 یکی باشه که برای من این سوال پیش اومد که هنوز مشخص نیست و باید صبر کرد !

----------------------------------------------

ما که رفتیم دنبال مشتری واسه 60 گیگ .

بعد علی رضا گفت که MGO ریجن لاک داره یعنی باید ریجن بازی با PS3 یکی باشه که برای من این سوال پیش اومد که هنوز مشخص نیست و باید صبر کرد !

من هرگز همچین حرفی رو نزدم. :دی من گفتم با ریجن برفرض J ـه بازی، نمیشه با آمریکا که ریجنش UC هست بازی کرد.

توضیحات کامل رو هم که اشکان جان دادند...

من هرگز همچین حرفی رو نزدم. :دی من گفتم با ریجن برفرض J ـه بازی، نمیشه با آمریکا که ریجنش UC هست بازی کرد.

توضیحات کامل رو هم که اشکان جان دادند...
سرور ژاپن و آسیا فرق می کنه فکر کنم.توی خبر چیزی درباره قفل دیگر ریجن ها گفته نشده.همون جور که اشکان جان گفتند باید منتظر موند.

برو موتوراستورم و رسیستنس رو بگیر تا متوجه بشی چه ربطی داره
دوست عزیز فکر کنم یک جا بود که آقا اشکان گفتن motorstorm و resistance استثنا هستند(اگه اشتباه نکرده باشم)
من این حرف رو براساس بازی که از psn ژاپن گرفتم بودم زدم چون بعد که با ID آمریکا خواستم بازی کنم error داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or