Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تنها بازیی هستش که من یکی باهاش از نظر پینگ هیچ مشکلی نداشتم ! اونم سرِ ظهری که سرعت اینترنت یه کم پایین میاد. :دی خلاصه که من خیلی حال کردم با بازیش ! اگر فقط هم ریجن ها میتونن با هم بازی کنند، بازی ـه من UC هست و Game IDـم هم s01id_sn4k3 هست. اگر کسی خواست بیاد با هم بازی کنیم.

آره، کلن هم میشه ساخت. :دی

---------------

امشب اگر همه میتونن بازی کنن، بیاین بازی کنیم. :دی خیلی حال میده. فقط نمیدونم چرا دیشب من مشکل داشتم ! هی Disconnect میشدم ! ( مشکل از این داتک آشغاله ! )
البته سیاوش که PAL خریده ما UC داریم، نمیشه. :دی

این بازی هیچ مشکلی با ریجن های خودش و دستگاه نداره.

من PS3 NTSC/J دارم.
user دستگاهم: US
Game ID (برای بازی آنلاین Konami باید درست کرد) مال US
بازیم PAL هست (zone 2) از دبی اومده.

هیچ مشکلی هم ندارم و بدون لگ بازی میکنم.

مشکل چی بود ؟ امشب میای ؟

آره میام :دی
منو ادد کن نیما، من الان سر کارم دسترسی ندارم. متاسفانه الان خیلی چیزای دیگه باید بگیرم، hdmi cable, bluetooth headset, 3xRJ-45 Cross cables :دی اوه اوه کیبورد هم میخواد، یه تبدیل باید بگیرم.

ولی خلاصه هستم. کاراکترمم ساختم یه بوق کوچولو هم صبح زدم :دی.

منو ادد کن نیما، من الان سر کارم دسترسی ندارم. متاسفانه الان خیلی چیزای دیگه باید بگیرم، hdmi cable, bluetooth headset, 3xRJ-45 Cross cables :دی اوه اوه کیبورد هم میخواد، یه تبدیل باید بگیرم.

کسی مطمئن نشد که میتونن UC با PAL بازی کنن ؟!

منم میخوام امشب باهاتون بازی کنم حالتون رو بگیرم. :دی سیاوش جان، چرا PAL خریدی آخه ؟ :(

OK
فقط Bluetooth Headset نگیر ... USB بگیر ، هم کیفیت صدا بهتره هم اینکه کلا راحت تره . BH همش شارژ خالی میکنه و ...

می شه حداقل یه نظر سنجی واسه این تاپیک بذارید که ریجن بازی هرکسی چی هستش.فقط کسانی که رای دادن مشخص بشه.
اخه مثلا من بخوام با نیما و Darkfie1d و old_snake بازی کنم باید ریجنم بازیم UC باشه.
منم تا چند روز آینده میام.

والا من که شاهکارم، دستگاهم J ـه :|
PSNـم US ـه
بازیم PAL ـه

اما رفتم بازی کردم صبح

خلاصه احتمالا همدیگرو نمی بینیم :(( ریجن بازی مهمه.

والا من که شاهکارم، دستگاهم J ـه :|
PSNـم US ـه
بازیم PAL ـه

اما رفتم بازی کردم صبح

خلاصه احتمالا همدیگرو نمی بینیم :(( ریجن بازی مهمه.
سیاوش جان، دلیل نمیشه که چون ریجن هات فرق میکنن نتونی آنلاین بازی کنی. باید UC میخریدی دیگه ! ما الان هممون UC داریم. :دی

حالا مطمئنی که PAL نمیتونه با UC بازی کنه ؟ از کجا میگی ؟

پ.ن: از من یاد بگیرید. :دی دستگاهم UC ـه PSNـم آمریکاست، بازیم هم UC ـه. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or