Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
man ye game too lobby e Meryl sakhtam be esme BAZICENTER.COM va password e 123456
doostan ye emtahanesh bokonnan bebinam net am mikeshe host basham ya na
sharmande bekhatere fontam

من رفتم بازی کردم خيلی حال داد ، حيف 2 نفر بودن :cheesygri:cheesygri:cheesygri
بچها قرار چه روزی ؟ چه ساعتی ؟ يا اينکه هر شب چه ساعتی ؟؟؟
اين آقا هم که بازيش خيلی خوبه
البته منم بلد نيستم ، بايد فنی يکی بهم ياد بده :blushing:

خيال ميکردم مثل کانتر ، ولی نه به اون اسونيه ، نه اونقدر تکراری ، حرف نداره ، يکی نميتونه يه آموزش بده !!! از پايه واسه من مبتدی ؟

خيال ميکردم مثل کانتر ، ولی نه به اون اسونيه ، نه اونقدر تکراری ، حرف نداره ، يکی نميتونه يه آموزش بده !!! از پايه واسه من مبتدی ؟
کاری نداره من خودم 2 3 روز بیشتر نییست که بازی می کنم, فقط باید بازی کنی تا بازیت بهتر بشه :cheesygri:cheesygri
راستی یه کلن ام بزنیم بد نیست :confused:

به به میبینم که باز تعدادی از بچه ها MGO رو دانلود کردند :دی .

کلا من هر وقت رفتم تو PSN تعداد بچه ها که انلاین بودند از 4 نفر تجاوز نمیکرد . این یعنی عمق فاجعه :biggrin1: .
در کل خواستم بگم که اگه واسه MGO میخواین بازی کنین قرار بزارین که همگی با هم بازی کنیم . Host هم یا من میشم یا این دوستمون .
برای Level up شدن هم پیشنهاد میکنم که با افراد خارجی هم بازی کنید . چون هم این بازی کلا از لحاظ Ping و Delay و ... در شرایط خوبی قرار داره و هم اینکه قلق بازی بعد از چند ساعت بازی کردن میاد دستتون .
کلا همون اول که شروع به بازی میکنید سرگیجه میگیرید از کنترل بازی . اما پس از مدتی بازی کردن کاملا بهش عادت میکنید و دیگه مشکلی نیست .

بازم میگم بچه های PSN به خودشون یه جنب جوشی بدن نزارن این PSN اینقدر سوت و کور بشه :دی .

ممنون .

چرا همه کارو ميندازن گردن يکی ديگه ؟ خوب هرکی ميخواد هاست بشه خودش ساعت رو تايين کنه ديگه
ولی من يه آموزش لازم دارم بازم بگم ، اين حرفه اي حداقل بگن اسلحه چی بهتره بگيريم ، حملرو چجوری آغاز کنيم ؟
اصلاً يجا خف کنيم خوبه ؟ بعد چرا بعضی موقع ها يارهای خودش رو نميشناسه ؟
اين انداختن هم بلد نيستم چجوری ؟ فقط R1 بزنيم کافيه ؟
بعد وقتی ميفتيم چی کار کنيم سريع پاشيم ؟ چه دکمه رو ميگه هی بزنيد ؟

با سلام به همگي
دوستاني كه پايه MGO هستند. من يك Clan ايراني به نام Xx AriaN xX ساختم. هر كي تمايل داره Jion بشه. به اميد اون روزي كه بازي همه اونقدر خوب بشه كه يك Clan معروف داشته باشيم.

چرا همه کارو ميندازن گردن يکی ديگه ؟ خوب هرکی ميخواد هاست بشه خودش ساعت رو تايين کنه ديگه
ولی من يه آموزش لازم دارم بازم بگم ، اين حرفه اي حداقل بگن اسلحه چی بهتره بگيريم ، حملرو چجوری آغاز کنيم ؟
اصلاً يجا خف کنيم خوبه ؟ بعد چرا بعضی موقع ها يارهای خودش رو نميشناسه ؟
اين انداختن هم بلد نيستم چجوری ؟ فقط R1 بزنيم کافيه ؟
بعد وقتی ميفتيم چی کار کنيم سريع پاشيم ؟ چه دکمه رو ميگه هی بزنيد ؟
امير جان . اسلحه خوب بنظر من M14_Costum هست كه خيلي قدرت تيرش بالاست. P90 هم براي Headshot با توجه به دوربيني كه داره خوبه. استراتژي ها فرق ميكنه. من تو تيمهايي كه همشون Level شون 4 يا 5 بوده بودم همه بصورت 2 نفر Seprate ميشدند. يك نفر هم Sniper جايي خف ميشد !!

با سلام به همگي
دوستاني كه پايه MGO هستند. من يك Clan ايراني به نام Xx AriaN xX ساختم. هر كي تمايل داره Jion بشه. به اميد اون روزي كه بازي همه اونقدر خوب بشه كه يك Clan معروف داشته باشيم.

درست در نکنه که ساختی بچه ها امشب ساعت 12 شب همه اون بشوند تا بازی کنیم اگر مایل هستید:cheesygri
البته به وقت ایران

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or