duke_nukem
کاربر سایت
این mgs4 کجای store اروپا هست؟من که هر چی می گردم نیست
man ye game too lobby e Meryl sakhtam be esme BAZICENTER.COM va password e 123456
doostan ye emtahanesh bokonnan bebinam net am mikeshe host basham ya na
sharmande bekhatere fontam
کاری نداره من خودم 2 3 روز بیشتر نییست که بازی می کنم, فقط باید بازی کنی تا بازیت بهتر بشه :cheesygri:cheesygriخيال ميکردم مثل کانتر ، ولی نه به اون اسونيه ، نه اونقدر تکراری ، حرف نداره ، يکی نميتونه يه آموزش بده !!! از پايه واسه من مبتدی ؟
امير جان . اسلحه خوب بنظر من M14_Costum هست كه خيلي قدرت تيرش بالاست. P90 هم براي Headshot با توجه به دوربيني كه داره خوبه. استراتژي ها فرق ميكنه. من تو تيمهايي كه همشون Level شون 4 يا 5 بوده بودم همه بصورت 2 نفر Seprate ميشدند. يك نفر هم Sniper جايي خف ميشد !!چرا همه کارو ميندازن گردن يکی ديگه ؟ خوب هرکی ميخواد هاست بشه خودش ساعت رو تايين کنه ديگه
ولی من يه آموزش لازم دارم بازم بگم ، اين حرفه اي حداقل بگن اسلحه چی بهتره بگيريم ، حملرو چجوری آغاز کنيم ؟
اصلاً يجا خف کنيم خوبه ؟ بعد چرا بعضی موقع ها يارهای خودش رو نميشناسه ؟
اين انداختن هم بلد نيستم چجوری ؟ فقط R1 بزنيم کافيه ؟
بعد وقتی ميفتيم چی کار کنيم سريع پاشيم ؟ چه دکمه رو ميگه هی بزنيد ؟
با سلام به همگي
دوستاني كه پايه MGO هستند. من يك Clan ايراني به نام Xx AriaN xX ساختم. هر كي تمايل داره Jion بشه. به اميد اون روزي كه بازي همه اونقدر خوب بشه كه يك Clan معروف داشته باشيم.
درست در نکنه که ساختی بچه امشب ساعت 12 شب همه اون بشوند تا بازی کنیم اگر مایل هستید:cheesygri