Medal of Honor ~ XBox360

تا حالا همچین چیزی توی هیچ بازی ندیده بودم به خدا :d

پست هایی میبینم در رابطه با اینکه بازی افتضاحه و اصلا به درد نمیخوره و 7.5 هم زیادشه

و درست زیر اون پست های چیز دیگه ای میبینم مبنی بر شاهکار بودن بازی :d

بلاخره چطور شد؟ خوبه یا بد؟ (اصلا مولتیش ارزش داره BC2 رو ول کنیم؟)
بابا بازی داغانه!!!
عمرا به بتل نمی رسه!

تا حالا همچین چیزی توی هیچ بازی ندیده بودم به خدا :d

پست هایی میبینم در رابطه با اینکه بازی افتضاحه و اصلا به درد نمیخوره و 7.5 هم زیادشه

و درست زیر اون پست های چیز دیگه ای میبینم مبنی بر شاهکار بودن بازی :d

بلاخره چطور شد؟ خوبه یا بد؟ (اصلا مولتیش ارزش داره BC2 رو ول کنیم؟)

بابا بازی داغانه!!!
عمرا به بتل نمی رسه!

راست میگه منم اصلا خوشم نیومد:(

خوب بنده هم برای بار دوم تموم کردم.و الان میخوام نظرم رو بگم.
همه میدونن که بنده عاشق سینه چاک mw2 بوده و هستم.و ساعتها با مولتی پلایرش زندگی کردم.و 10-12 باری هم سینگلش رو تموم کردم.
اما الان به جرات میگم بخش سینگلش از mw2 واقعا بیشتر بهم حال داد.به شخصه هیچ امیدی به این بازی نداشتم.و هیچ شوتری به جز سری cod رو قبول نداشتم.اما این بازی واقعا یه حال اساسی بهم داد.
گیم پلی:9
واقعا گیم پلی خیلی خوبی داشت.از کنترل راحت و لذت بخشش تا جنگها بسیار طبیعی و واقعی که حس و حال عجیبی به آدم میداد.اون جو جنگ و اون خشونت جنگ به خوبی تو بازی وجود داشت.در هیچ دقیقه ایی از بازی حس یکنواختی بهم دست نداد.لذت و هیجان جنگها بسیار بالا و عالی بود.تنها نقطه ضعفش به نظرم تنوع کم اسلحه در مقایسه با mw2 بود.و گرنه ایراد دیگه ایی نداشت.
گرافیک:8
بعضی از مراحل واقعا عالی و خوب بود.اما چهره شخصیت ها میتونست بهتر باشه.البته در کل گرافیک در هیچ بازی ایی برام اهمیت نداره.
صدا:10
واقعا عالی و بی نظیر بود.صدای اسلحه ها - صداگذاری شخصیت ها-موزیکهای حماسی و احساسی.همه و همه فوق العاده بودن.به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو با هدفون بازی کنن تا لذت واقعیش رو حس کنن.
امتیاز نهائی:9
فقط میتونم بگم واقعا عالی بود.
هنوز سعادت نداشتم مولتی پلایرش رو امتحان کنم.چون به دلایلی فعلا adsl ندارم.اما اگه خدا بخواد تا چند وقت دیگه میتونم این بخش رو هم بازی کنم.فقط امیدوارم مثل بخش تک نفرش عالی باشه.و بیشتر شبیه مولتی پلایر mw2 باشه تا bc2.
برم که بازم بشینم سینگلش رو تموم کنم.:dفکر کنم یه 10 دفعه دیگه جا داشته باشه
نمی دونم شما Betaـشو بازی کرده بودید یا نه ولی ما که بازی کردیم خوش بحالتون چون شبیه MW2 ولی بدبختانه برا ما که از اون سبک بدمون میاد:|

بابا بازی داغانه!!!
عمرا به بتل نمی رسه!

راست ميگی..چيزه جالبی شده....:d:d
آخه يه سری تا يه ربع بازی مکنن ميان و نظر ميدن درباره کل بازی که اشغاله و داغ ونه و تنوع اسلحه نداره)x...(يارو يه مرحله رفته ميگه تنوع اسلحه نداره....پس چی؟،،،ميخواستی هرچی اسلحه تو COD هست رو بياره بزار تو مرحله اول تا راضی شين؟....آخه اين چه حرفايی هست که يه سری ميزنن :-/)
الان اين بازی دقيقاً جوری هست که هرچی ميری جلو بيشتر علاقمند ميشی ببينی مرحله بعد چه شکلی هست و کجا ميری :x .(البته داستانش خيلی گيرا نيست برای من نميدونم چرا!!!)
افت فريم خيلی زياد داره اما باگ کمتر داره.....
به نظر من اين بازی از BC2 بالا تر نباشه کمتر هم نيست.....(اما خدايش به cod (>:d<)ها نميرسه ديگه)

جدا که تاپیکه گیج کننده ای هست
البته چون خودم با pes همچین داستانی رو تجربه کردم ( موافقن و مخالفین در حد زمین تا آسمون )
میتونم کمی درک کنم و میگذارم پای فن و فن بازی ولی این دیگه چرا؟!!
نکنه فنهای COD هم با این عنوان چپنو دارن میکوبنش ، چون یه عده میگن عالیه و به عده میگن آشغاله:d

جدا که تاپیکه گیج کننده ای هست
البته چون خودم با pes همچین داستانی رو تجربه کردم ( موافقن و مخالفین در حد زمین تا آسمون )
میتونم کمی درک کنم و میگذارم پای فن و فن بازی ولی این دیگه چرا؟!!
نکنه فنهای COD هم با این عنوان چپنو دارن میکوبنش ، چون یه عده میگن عالیه و به عده میگن آشغاله:d

آره همینطوره، درسته که انتقادایی به بازی وارد هست، ولی یه عده اهداف خاصی دارن!!
جالبه یه بنده خدایی اومد یه صفحه گند زد به هیکل بازی، از COD هم حرف زد، آخرش هم گفت متاسفانه پدیده ای بنام فن بوئیسم نمی ذاره یه عده حرفامو قبول کنن!
:d

خداوکیلی سوژه بازی خیلی عالیه !
تنوع مراحلش و ... ! یا تنوع ماموریت هاش !
ولی یه چیزی که خیلی بدش کرده همین گرافیکش و باگ هاش هست که یه جوری بد جلوه اش کرده !
حتی صداگذاریش هم خوبه ! ولی حیف ... !

اين رو عينن از روي مجله بازي رايانه شماره 37.تير ماه 89 دارم مينويسم.پس دقيق بخونيد
ريكتيلو يكي از كاركنان ea اعتقاد دارد كه انها انتظار ندارند كه امسال با moh بتونند از عناويني مثل cod.black ops و halo پيشي بگيرند( متن كامل خبر رو كسي خواست بياد تو پروفايل من بگه)
خوب پس اين نشون ميده كه خودشون هم ميدونستن كه بازي در حد شاهكار نيستش و مشخص هستش كه روي moh برنامه دارن.
پس كمي واقع بين باشيد و منتظر اين كه moh با قدرت دوباره ظاهر بشه.
ولي به هر صورت من همين جوري هم طرفدار moh هستم و براي من هميشه شاهكاره:>

اين رو عينن از روي مجله بازي رايانه شماره 37.تير ماه 89 دارم مينويسم پس دقيق بخونيد
ريكتيلو يكي از كاركنان ea اعتقاد دارد كه انها انتظار ندارند كه امسال با moh بتونند از عناويني مثل cod.black ops و halo پيشي بگيرند( متن كامل خبر رو كسي خواست بياد تو پروفايل من بگه)
خوب پس اين نشون ميده كه خودشون هم ميدونستن كه بازي در حد شاهكار نيستش و مشخص هستش كه روي moh برنامه دارن.
پس كمي واقع بين باشيد و منتظر اين كه moh با قدرت دوباره ظاهر بشه.
ولي به هر صورت من همين جوري هم طرفدار moh هستم و براي من هميشه شاهكاره:>

دوسته عزیز من شما رو نمیشناسم ولی بازیرایانه رو خوب میشناسم
برای همین توصیه میکنم زیاد جدیشون نگیری
البته در این مورده خاص ممکنه متنی رو ترجمه کرده باشن و ... ولی کلا
منبعی نیست که با این تاکید بگید :
.پس دقيق بخونيد

کلا این بازی گیج کننده هست از یه طرف سیگنل بازی از طرف دیگه مولتیش و این کد بازی های جدید EA همه و همه باعث شده ملت با بازی چپ بیوفتن:d

بازی برعکس شده بود !
یا ابولفضل .. این چیه دیگه !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or