Medal of Honor ~ XBox360

نمیدونم بخرم....................... نخرم...................................... چی کار کنم ارزش داره؟
میخوای اون 2 تومن رو بزار تو بانک روش وام بگیر دیگه یه بازی به قیمت ابنبات دو دل شدن داره خوشت نیومد با کله برو تو دیسکت لش کن تموم :))

خب چي كار كنيم ؟

بزاريم كنار ديگه بازيو..؟:(

كسي نميتونه كمك كنه؟:-/
من یکم این مشکل رو داشتم !
با دوربین دار از پنجره(سمت چپ در یه خونست ) یه نفر رو که بالا واستاده بزن , بعد درگیری می شه , درگیری که تموم شد ,بیا بیرون در بازه !

جالبه
هر کسی یه چیزی داره درباره بازی میگه

والا همون طور که میدونین بازی هم مثل فیلمه و سلیقه نقش اصلی را توی پسندیدن یا نپسندیدن داره و تنها چیزی که میشه باهاش اون را محک زد نکات تکنیکی هستش که داره:

- گیم پلی:
شاید به نظر بعضیا گیم پلی بازی خوب باشه، اما اگه بخوام یکمی توضیح بده، باید بگم که کنترل بازی خوب طراحی شده و زیاد باهاش مشکلی نداری، اما حرکتها خیلی خشکه و یه جورایی اگه طرفدار COD باشین نمیگیرتتون، هوش مصنوعی فوق العاده ضعیفه و بازی روی سخت ترین درجه بسیار راحته، به طوری که بازی به راحتی روی هارد تموم میشه، ماموریت ها و طراحی مراحل هم مثل بقیه بازیهای FPS بکش و برو جلو هستش
امتیاز این قسمت به نظر من 7/10

-گرافیک:
حرفش را نزنین، در حد تیم ملی گینه بیسائو، آبجکت ها مسخره طراحی شدن، چهره ها همه شبیه به هم و طراحیشون مثل بازیهای 100 سال پیشن
افکت های تصویری مثل انفجار و اینها بسیار ابتدایی و ساده
طراحی اسلحه ها از روی مدل واقعی هستن و خداییش خوب کار شدن و همچنین بعضی وقتا تا با شات گان طرف را میزنی ( هد شات) مغزش میپاشه روی دیوار
در کل امتیاز این قسمت: 5.5/10

-صدا گذاری:
این قسمت خیلی خوبه، موسیقی متن به بهترین شکل، صدای هر تفنگ واقعی فقط نمیدونم صدای نارنجکش چرا یه ذره غیر طبیعیه
امتیاز این قسمت:8.5/10

خدا رو شکر که مجله سردبیر داره :d

به نظر من برای انتظار تا Black Ops بیاد، شوتر خوبیه. اینقدرها هم بد نیست، منتها ما به اون اساسی ها عادت کردیم، دیگه اینها به چشم نمیان.

به به چه ناظمی :-* پست تحریک کننده؟!!!!!!!!!!!!!!! فک کنم چن وقتیه به کسی گیر ندادی می خوای شرایتشو محیا کنی

من به عنوان یک فن EA و طرفدار مدال و کسی که لحظه شماری میکردم برای عرضه شدن این بازی.این بازی رو فاجعه ای بیش نمیبینم
واقعا چیزی که ما در تریلر ها دیدیم حداقل در گرافیک هیچیش رو در اینجا نمیبینیم
بازی کسل کنندس گرافیک ضعیف واقعا خیلی از MW 2 اگر بخواهیم مقایسه کنیم گرافیک کمتر هستش.هوش مصنوعی پایین
و اینکه نمیدونم چرا بعضی دشمنان رو میبینم یاد لطفعلی خان زند میوفتم احساس میکنم هیچ فرقی در طراحی دشمنان اون بازی با این بازی نیست
در کل ناامید شدم از بازی

خدا رو شکر که مجله سردبیر داره :d
ممنون که یادآوری کردی :دی

برای اینکه اسپم نشه:
بازی میتونست خیلی از اینها قشنگ تر باشه، ولی اصلا المان های یک بازی خوب را نداره
خوداتون هم میدونین ولی هو متاسفانه پدیده ای به نام " فن بوییسم" موجب میشه نتونین قبول کنین

ممنون که یادآوری کردی :دی

برای اینکه اسپم نشه:
بازی میتونست خیلی از اینها قشنگ تر باشه، ولی اصلا المان های یک بازی خوب را نداره
خوداتون هم میدونین ولی هو متاسفانه پدیده ای به نام " فن بوییسم" موجب میشه نتونین قبول کنین

من هنوز نتونستم بازی کنم، و نمی تونم نظری بدم!
ولی شما که دستی به قلم دارین :d باید بدونید که غیر ممکنه که یه بازی رو یا همه بگن خوبه و یا همه بگن بده! یه بازی در عین بدی می تونه واسه خیلیا جذاب باشه، خیلیا هستن که توی همچین سبکایی فقط دوس دارن بکشن و منفجر کنن! ولی واسشون مهم نیس که آتیش انفجار آبی باشه یا زرد.
خیلیا با بازی کردن یه بازیه بد یاد خاطراتی از گذشته ی گیمریشون میوفتن!
خیلیا همه ی ویژگیهای گرافیک رو توی تصویر سطل آشغال نمی بینن!
من می گم که روند تاپیک نباید جوری باشه که خیلی از کسایی که می تونن از بازی لذت ببرن، بواسطه ی بعضی از نظرات از بازی کردن منصرف بشن

من هنوز نتونستم بازی کنم، و نمی تونم نظری بدم!
ولی شما که دستی به قلم دارین :d باید بدونید که غیر ممکنه که یه بازی رو یا همه بگن خوبه و یا همه بگن بده! یه بازی در عین بدی می تونه واسه خیلیا جذاب باشه، خیلیا هستن که توی همچین سبکایی فقط دوس دارن بکشن و منفجر کنن! ولی واسشون مهم نیس که آتیش انفجار آبی باشه یا زرد.
خیلیا با بازی کردن یه بازیه بد یاد خاطراتی از گذشته ی گیمریشون میوفتن!
خیلیا همه ی ویژگیهای گرافیک رو توی تصویر سطل آشغال نمی بینن!
من می گم که روند تاپیک نباید جوری باشه که خیلی از کسایی که می تونن از بازی لذت ببرن، بواسطه ی بعضی از نظرات از بازی کردن منصرف بشن
من یک جمله میگم و تمومش میکنم :
کسی که بخواد به واسطه ی یک نظر نظرش عوض شه و بازی نکنه،س بهتره هیچ وقت بازی نکنه

در ضمن من مهم نیست برام که کسی خوشش بیاد یا نیاد، من نظرم را میگم. به نظر من بازی اصلا خوب نیست

از نظر سختی مثله MW2 هست یا سختره ؟!
بعضی جاهاش واقعا سخته یه جایی هست که از کوه طالبان مثل سیل میاد پایین اونجا رو من ۴ تا ۵ بار مردم
بعد تونستم ردش کنم
بهعضی جاهای بازی یه کمی مشکل هستش برای دوستانی که نسبت به بازی ۲ دل هستن بگم که من این بازی رو دانلود کردم
یعنی با احتساب هزینه ترافیک اینترنت برام ۲۰۰۰۰ تومن آب خورده ولی پشیمون نیستم
در کل بازی جالبیه میرزه
همون جور که گفتم سلاحاش خیلی جالب شده مخصوص صداشون اگه با هدفون گوش کنین
ولی یه جاهایی من گیر میکردم چون شما مجبوری دقیقا به حرف همرزمتون گوش کنین و بدونین باید چیکار کنین
که همین باعث شد چند بازی رو ریستارت کنم که این خودش نشونه ضعف بلزیه

دوست عزیز اسم تاپیک "عاشقان و سینه چاکان moh" نیس که همه فقط ازش تعریف کنن ......اینجا تاپیکی هست که هم موافق و هم مخالف میتونه نظرشو بگه و چون بازی خیلی جالب از آب درنیومده بالطبع تعداد نظرات مخالف زیاده..... .

همین.

دوست عزیز اسم تاپیک "عاشقان و سینه چاکان moh" نیس که همه فقط ازش تعریف کنن ......اینجا تاپیکی هست که هم موافق و هم مخالف میتونه نظرشو بگه و چون بازی خیلی جالب از آب درنیومده بالطبع تعداد نظرات مخالف زیاده..... .

همین.

عزیز من که نگفتم همه باید از بازی تعریف کنن، گفتم که من بازی نکردم هنوز و واقعا نمی دونم بازی خوب هس یا نه، فن بو هم نیستم! ولی یه عده می خوان نظرشونو به زور تحمیل کنن! انگاری صاحب امتیاز COD و BBC هستن!

من دیشب یه مقدار بیشتر بازی کردم و تا حدودی بهش عادت کردم .
به نظرم خیلی هم بد نیست و بازی قابل قبول هست . فقط موندم چرا IGN به بازی 6 داده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or