taherism
کاربر سایت
آره خدایی منم همین کار رو کردم!من درست دو مرحله اولو بازی کردم بعد دیسک بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار.....:d
اصلا در حد و اندازه های تبلیغش ظاهر نشده
آره خدایی منم همین کار رو کردم!من درست دو مرحله اولو بازی کردم بعد دیسک بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار.....:d
اصلا در حد و اندازه های تبلیغش ظاهر نشده
بابا دیگه 3000 دو دلی نداره!بخر بازی کن یهو یکی گفت چجوری هست این بازی یه حرفی برا گفتن داشته باشی!نمیدونم بخرم....................... نخرم...................................... چی کار کنم ارزش داره؟
شما اول گفتی مجلات و سایتهای ایرانی رو نمیخونی. ولی ظاهرا نمونه های خارجی رو هم قبول نداریمشخصه شما چقدر حرف برای گفتن داری !!!
این IGN الان خوب شد دیگه ؟این سایت همونیه که گفت11 pes بهتره فیفا 11 هستا !! این حرفشم قبول داری ؟
![]()
تا زمانی که ایرانی جماعت یاد نگیره به سابقه و شعور گیمری خودش بیشتر از این سایت ها اعتماد کنه . این وضع تاسف بار در ایران موجود هست . منم بحثی در مورد این چیزا دیگه ندارم. هر کسی که سابقه گیمریش بیشتر دو نسل باشه تشخیص می ده گرافیک این بازی از mw 2 کمتر نیست . ولی شما اعتقاد داری mw 2 گرافیک این بازی رو می شوره و می ذاره کنار !!!!! که در این مورد من حرفی نزنم بهتره .
من نگفتم گرافیک بازی اصلا نقص نداره !! ولی مطئنم از گرافیک mw 2 با اون تکسچر ها افتضاح و ابجکت های بسیار مسخره و درختچه های مصنوعی و فیزیک ناقص خیلی برتره !! اگه به این 5 بدیم پس باید به اون 2 بدیم!
تا زمانی که ایرانی جماعت یاد نگیره به سابقه و شعور گیمری خودش بیشتر از این سایت ها اعتماد کنه . این وضع تاسف بار در ایران موجود هست . منم بحثی در مورد این چیزا دیگه ندارم. هر کسی که سابقه گیمریش بیشتر دو نسل باشه تشخیص می ده گرافیک این بازی از mw 2 کمتر نیست . ولی شما اعتقاد داری mw 2 گرافیک این بازی رو می شوره و می ذاره کنار !!!!! که در این مورد من حرفی نزنم بهتره .
به نظر من برای انتظار تا Black Ops بیاد، شوتر خوبیه. اینقدرها هم بد نیست، منتها ما به اون اساسی ها عادت کردیم، دیگه اینها به چشم نمیان.
من تو قسمت موتور سواري:d گير كردم:
اونجايي هست با اين ياروهه داستي يا داسدي موتور سوار ميشي بعد از پله ها ميري بالا رو تپه ميشينه ديگم هيچ كاري نميكنه بايد چي كار كنم؟

منتقدین هم 7.4 دادن!يه كم به بازي كم لطفي كرديد بچه ها...(خودمم همينطور بهش 8 دادم)
اعضاي گيم اسپات به بازي 9.0 دادن(95 راي):
http://www.gamespot.com/xbox360/act...m_clk=gssimilargames&tag=similargames;title;3
والا ما که اینجا رو رد کردیم هیچ مشکلی هم نداشت...حدود 6 7 ساعتی بازی کردم به نظر من که بازی خیلی توپی هست گرافیک توی مرحله 4 خیلی توپ میشه یه کم افت فرم پیدا میکنه توی شلوغی اما بازی خیلی خوبی هست من خودم بهش 9 میدم..دوستان هم حتما بخرن چون حیفه این بازی رو نرین ...منم همونجا که شما میگی گیر کردم:dیه مقدار که تیر میزنی طالبان حمله میکنن بعدش رفقیت میگه دنبالم بیا ولی عین الاغ:dوایساده تکون نمیخوره
چه ربطی داره ؟ شما متوجه منظور من نشدی کلا مثل اینکه !! من نقد ایرانی نمی خونم . چه ربطی به شرکت در انجمن ایرانی داره !!؟
این نکات بارزی که گفتی از نظر شما بارز هست !! همونطور که گفتم اگه بخوایم به گرافیک این بازی ایراد بگیریم ، باید به اون وضع مسخره ابجکت ها و درختچه ها و ... تو mw هم ایراد بگیریم. ولی شما اینو در نظر نمی گیری و داری فن بازی در میاری . منم اصلا مدال باز نیستم که بخوام فن بازی در بیارم . و اعتقادم ندارم که مدال از mw 2 بهتره . ولی اینو می دونم که در بد بینانه ترین حالت هم گرافیک بازی اگه بیشتر از mw 2 نباشه ، کمتر از اونم نیست .
خب چي كار كنيم ؟منم همونجا که شما میگی گیر کردم:dیه مقدار که تیر میزنی طالبان حمله میکنن بعدش رفقیت میگه دنبالم بیا ولی عین الاغ:dوایساده تکون نمیخوره