Medal of Honor ~ XBox360

دوستان کلا چند مر حله هست ؟؟؟؟
چند ساعت طول می کشه ؟؟؟
من مرحله 4 هستم بازی معمولی هست از نظر من !
پ .ن : تحریم به خاطر مدارس هستیم باید واسش برنامه ریزی کنیم !:d

مشخصه شما چقدر حرف برای گفتن داری !!!
این IGN الان خوب شد دیگه ؟ :)) این سایت همونیه که گفت11 pes بهتره فیفا 11 هستا !! این حرفشم قبول داری ؟ :))
تا زمانی که ایرانی جماعت یاد نگیره به سابقه و شعور گیمری خودش بیشتر از این سایت ها اعتماد کنه . این وضع تاسف بار در ایران موجود هست . منم بحثی در مورد این چیزا دیگه ندارم. هر کسی که سابقه گیمریش بیشتر دو نسل باشه تشخیص می ده گرافیک این بازی از mw 2 کمتر نیست . ولی شما اعتقاد داری mw 2 گرافیک این بازی رو می شوره و می ذاره کنار !!!!! که در این مورد من حرفی نزنم بهتره .
شما اول گفتی مجلات و سایتهای ایرانی رو نمیخونی. ولی ظاهرا نمونه های خارجی رو هم قبول نداری:دی

در مورد اعتماد به سایتها هم که باز چند بار تو پست قبلیم گفتم (انگار شما پست ها رو هم اصلا نمیخونی). من دیروز نظرم رو گفتم و نقد IGN تازه همین چند ساعت پیش منتشر شد:دی یعنی نمره IGN رو پیش بینی کردم؟:دی این سایت رو به عنوان یه مثال و مدرک برای حرفم آوردم.

در کل باشه، شما درست میگی:دی من دیگه بحثی ندارم:دی

من تو قسمت موتور سواري:d گير كردم:-s:
اونجايي هست با اين ياروهه داستي يا داسدي موتور سوار ميشي بعد از پله ها ميري بالا رو تپه ميشينه ديگم هيچ كاري نميكنه بايد چي كار كنم؟

من نگفتم گرافیک بازی اصلا نقص نداره !! ولی مطئنم از گرافیک mw 2 با اون تکسچر ها افتضاح و ابجکت های بسیار مسخره و درختچه های مصنوعی و فیزیک ناقص خیلی برتره !! اگه به این 5 بدیم پس باید به اون 2 بدیم!

بله کلا امروز از نظرات شما مستفیض شدیم !
نکنه منظورت از تکسچرهای خوب ، اون تکسچر های 64*64 بعضی آبجکت هاس که کلا نمیذاشتن بهتر بود ؟ MW2 هر چیزی که بود 128*128 مینیممش بود. این از این که دیگه پروندش بستس ! چون هیچ رقمه نمیتونی این موضوع رو رد کنی

تا زمانی که ایرانی جماعت یاد نگیره به سابقه و شعور گیمری خودش بیشتر از این سایت ها اعتماد کنه . این وضع تاسف بار در ایران موجود هست . منم بحثی در مورد این چیزا دیگه ندارم. هر کسی که سابقه گیمریش بیشتر دو نسل باشه تشخیص می ده گرافیک این بازی از mw 2 کمتر نیست . ولی شما اعتقاد داری mw 2 گرافیک این بازی رو می شوره و می ذاره کنار !!!!! که در این مورد من حرفی نزنم بهتره .

بله یادمون نبود شما آمریکایی هستی
سابقه گیمری رو هم بالا گفتم ! کلا درست میگی در موردش حرف نزنیم بهتره ! آخه آخرت خوبی نداره. من یکی حداقل در حد این موارد اولیه بازی ها اطلاعات دارم که بتونم این چیزا رو از هم تشخیص بدم

به نظر من برای انتظار تا Black Ops بیاد، شوتر خوبیه. اینقدرها هم بد نیست، منتها ما به اون اساسی ها عادت کردیم، دیگه اینها به چشم نمیان.

دقیقا با حرف شما موافقم

بازی از این اشغال تر نمیشه !!!! پر باگه .
گرافیکش تو مرحله 2 معلوم میشه چه اشغالیه.
افکت ها هم اشغاله!!
اصلا کل بازی اشغاله!
من موندم EA به چه امیدی بازی رو داده بیرون!!!!!!!!!!!

منم همونجا که شما میگی گیر کردم:dیه مقدار که تیر میزنی طالبان حمله میکنن بعدش رفقیت میگه دنبالم بیا ولی عین الاغ:dوایساده تکون نمیخوره

منم همونجا که شما میگی گیر کردم:dیه مقدار که تیر میزنی طالبان حمله میکنن بعدش رفقیت میگه دنبالم بیا ولی عین الاغ:dوایساده تکون نمیخوره
والا ما که اینجا رو رد کردیم هیچ مشکلی هم نداشت...حدود 6 7 ساعتی بازی کردم به نظر من که بازی خیلی توپی هست گرافیک توی مرحله 4 خیلی توپ میشه یه کم افت فرم پیدا میکنه توی شلوغی اما بازی خیلی خوبی هست من خودم بهش 9 میدم..دوستان هم حتما بخرن چون حیفه این بازی رو نرین ...

چه ربطی داره ؟ شما متوجه منظور من نشدی کلا مثل اینکه !! من نقد ایرانی نمی خونم . چه ربطی به شرکت در انجمن ایرانی داره !!؟
این نکات بارزی که گفتی از نظر شما بارز هست !! همونطور که گفتم اگه بخوایم به گرافیک این بازی ایراد بگیریم ، باید به اون وضع مسخره ابجکت ها و درختچه ها و ... تو mw هم ایراد بگیریم. ولی شما اینو در نظر نمی گیری و داری فن بازی در میاری . منم اصلا مدال باز نیستم که بخوام فن بازی در بیارم . و اعتقادم ندارم که مدال از mw 2 بهتره . ولی اینو می دونم که در بد بینانه ترین حالت هم گرافیک بازی اگه بیشتر از mw 2 نباشه ، کمتر از اونم نیست .

گویا این شمایین که متوجه نمیشین
عزیزم اون MW2 هم مشکل داشت ولی انقدر میفهمم که نیام بحث یه بازی دیگه را توی یه تاپیک بازی دیگه بگم
اون بازی هم مشکل داشت بر منکرش لعنت، من راجع به اون هم انتقاد کردم
ولی عزیز من اینجا تاپیک MOH هستش و هر کی آزاده راجع به MOH دقت کن راجع به MOH اینجا حرف بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or