Medal of Honor ~ XBox360

من دیشب یه مقدار بیشتر بازی کردم و تا حدودی بهش عادت کردم .
به نظرم خیلی هم بد نیست و بازی قابل قبول هست . فقط موندم چرا IGN به بازی 6 داده ؟
ببینین بازی مورد قبوله ولی نه در حد و اندازه های تریلرهاش
ولی یه بازی در حد عالی و کامل نیست، بازی هستش که هنوز کار داره تا کامل شه و مشکلاتی داره
IGN هم حدود 1-1.5 امتیاز کم لطفی کرده :دی

خُب سایت معتبر Gamespot که اینجا تقریبا همه قبولش دارند هم به بازی امتیاز 7.5/10 داد و توی نقدش هم باز بیشتر از Multiplayer تعریف کرده و از Single زیاد ایراد گرفته:)

من هم بازی رو بازی کردم و بازی حقش نمرات 8 (کمترین) تا 8.8 (بیشترین) است و کمتر یا بیشتر از این حقش نیست من موندم چرا IGN 6 داده کلا این سایت قات زده

من هنوز بازی رو نگرفتم ولی با این اوصاف یکم توی عرضه بازی عجله کردن و فاتحه بازی رو خوندن... حالا میگیرمش نظر قطعیمو میدم.

حالا کسایی که بازی کردن مشکلاتش چیه!؟

من هم بازی رو بازی کردم و بازی حقش نمرات 8 (کمترین) تا 8.8 (بیشترین) است و کمتر یا بیشتر از این حقش نیست من موندم چرا IGN 6 داده کلا این سایت قات زده

اینها ملاکهای خودشان را برای امتیاز دهی دارن که با ملاکهای شما فرق میکنن، برای مثال من همیشه امتیازهای این سایت رو برای خودم نگاه میکنم، چون سایت آلمانی هستش، اینها مثلا اگر بازی زبان آلمانی نداشته باشه و یا دوبله های اون خوب نباشه، امتیاز کم میکنن، با اینکه اصلا ربط مستقیمی به بازی نداره، البته الان هم اینا 8.0 دادن که خیلی خوبه.

من الان رسیدم یه جا یارو پشت Machine Gun وایساده هرکاری میکنم نمیمیره ! نارنجک میندازم سُرفه میکنه ! قبل ازین هم چند بار مجبور شدم به خاطر باگ Restart بدم به بازی ! واقعا چقدر الکی انتظارمون رو بردیم بالا . بازی فوق العاده خشک هستش ! بازی بدی نیست فکر کنم ارزش تموم کردن داشته باشه اما اصلا در حد نام مدال نیست و در مقابل بازی های هم سبک خودش حرفی برا گفتن نداره . کلکسیون باگ واقعا برازنده ی این بازی هستش ! ( نظرات شخصی )

نمی دونم چرا اکثر بازی سازها دیگه بیشترین تمرکزشون بر بازی رو بخش مولتی پلیر آن است فک کنم تا چند سال دیگه بخش تک نفره یا حذف می شود یا گیم پلی کوتاهی خواهد داشت و همانطور هم که داریم می بینیم این اتفاق در حال رخ دادن است.
بتل فیلد .هیلو - کال آف و...

نمی دونم چرا اکثر بازی سازها دیگه بیشترین تمرکزشون بر بازی رو بخش مولتی پلیر آن است فک کنم تا چند سال دیگه بخش تک نفره یا حذف می شود یا گیم پلی کوتاهی خواهد داشت و همانطور هم که داریم می بینیم این اتفاق در حال رخ دادن است.
بتل فیلد .هیلو - کال آف و...
نمیدونم نداره معلومه بخش مولتی پلیر بازی ارزش بازی رو بالا میبره.شما با سینگل حداکثر 15-20 ساعت سرگرم میشی ولی توی مولتی پلیر اون قدر کارها میتونی بکنی شاید تا 1-2 سال بازی کنی!

واقعا گرافیکش به غیر از محیط خود بازی یه چیزی در حد آشغاله !!
از انیمیشن های کاراکترها گرفته تا لود شدن و نشدن تکسچرهای بازی !!
واقعا 100 رحمت به بازی های رقیب !

واقعا گرافیکش به غیر از محیط خود بازی یه چیزی در حد آشغاله !!
از انیمیشن های کاراکترها گرفته تا لود شدن و نشدن تکسچرهای بازی !!
واقعا 100 رحمت به بازی های رقیب !

دقيقا
انفجارها هم خيلي بد طراحي شده و رسما در بعضي مواقع ادم ياد باري black hack down در قديم ميفته اما multiplayer اش بد نيست
امتيار من 7.5/10

خوب بنده هم برای بار دوم تموم کردم.و الان میخوام نظرم رو بگم.
همه میدونن که بنده عاشق سینه چاک mw2 بوده و هستم.و ساعتها با مولتی پلایرش زندگی کردم.و 10-12 باری هم سینگلش رو تموم کردم.
اما الان به جرات میگم بخش سینگلش از mw2 واقعا بیشتر بهم حال داد.به شخصه هیچ امیدی به این بازی نداشتم.و هیچ شوتری به جز سری cod رو قبول نداشتم.اما این بازی واقعا یه حال اساسی بهم داد.
گیم پلی:9
واقعا گیم پلی خیلی خوبی داشت.از کنترل راحت و لذت بخشش تا جنگها بسیار طبیعی و واقعی که حس و حال عجیبی به آدم میداد.اون جو جنگ و اون خشونت جنگ به خوبی تو بازی وجود داشت.در هیچ دقیقه ایی از بازی حس یکنواختی بهم دست نداد.لذت و هیجان جنگها بسیار بالا و عالی بود.تنها نقطه ضعفش به نظرم تنوع کم اسلحه در مقایسه با mw2 بود.و گرنه ایراد دیگه ایی نداشت.
گرافیک:8
بعضی از مراحل واقعا عالی و خوب بود.اما چهره شخصیت ها میتونست بهتر باشه.البته در کل گرافیک در هیچ بازی ایی برام اهمیت نداره.
صدا:10
واقعا عالی و بی نظیر بود.صدای اسلحه ها - صداگذاری شخصیت ها-موزیکهای حماسی و احساسی.همه و همه فوق العاده بودن.به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو با هدفون بازی کنن تا لذت واقعیش رو حس کنن.
امتیاز نهائی:9
فقط میتونم بگم واقعا عالی بود.
هنوز سعادت نداشتم مولتی پلایرش رو امتحان کنم.چون به دلایلی فعلا adsl ندارم.اما اگه خدا بخواد تا چند وقت دیگه میتونم این بخش رو هم بازی کنم.فقط امیدوارم مثل بخش تک نفرش عالی باشه.و بیشتر شبیه مولتی پلایر mw2 باشه تا bc2.
برم که بازم بشینم سینگلش رو تموم کنم.:dفکر کنم یه 10 دفعه دیگه جا داشته باشه

کمپین در حده الفاقزموس
اینا گند زدن به انریل این چه گرافیکیه؟انیمیشن ها در حده COD1 بابا Bulletstorm هم FPS و داره با انریل ساخته میشه
داستان که رسما...
لود نشدن تکسچر ها بعضی وقتا شدیدا رو اعصابه
تنها نکته مثبتی که بین این همه مشکل بال بال میزنه صداگذاریش هست که قشنگ کار شده همین
مولتی پلیرو هنوز بازی نکردم از فردا...
باز خداروشکر COD ـیی هست که سالی یه بار یه جنگ درست درمون ببینیم
نمیدونم اون تریلر هایی که ازش دیدم از کجا اومده بود؟؟؟؟؟
ن هم بازي رو بازي كردم>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<
ميتونم بگم كه عالي بود مخصوصا گرافيك:d
و حالا بايد گفت كه MEDAL دوباره بوي سبقت رو از CALL OF گرفت>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<
:d

آخرین ویرایش:
تا حالا همچین چیزی توی هیچ بازی ندیده بودم به خدا :d

پست هایی میبینم در رابطه با اینکه بازی افتضاحه و اصلا به درد نمیخوره و 7.5 هم زیادشه

و درست زیر اون پست های چیز دیگه ای میبینم مبنی بر شاهکار بودن بازی :d

بلاخره چطور شد؟ خوبه یا بد؟ (اصلا مولتیش ارزش داره BC2 رو ول کنیم؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or