بی رحمانمه ترین نقد ممکنی که می شد راجع به این بازی کرد همین بود !! اگه ابجکت ها تو این بازی خوب نیستن و به طور کلی گرافیک باید 5 یا 6 بگیره . مطمئن باش گرافیک MW 2 هم بیشتر از 2 نباید بگیره !! کجای گرافیک این بازی مشکل داره که اینقدر بهش گیر دادین ؟ انیمیشن های خیلی خوب هستن . 20 نوع انیمیشن مردن فقط خودم دیدم تو بازی !! کیفیت تکسچرها و افکت ها مخصوصا موشن بلور و انفجار عالیه ، فیزیک بازی عالیه ، به غیر از افت فریم جزئی در برخی مراحل گرافیک هیچ مشکل دیگه ای نداره . گیم پلی هیچ تفاوتی با mw نداره و البته تقلید محض هست . ولی کدوم Fps نو اوری داشته تا الان که بخوایم اسم این بازی رو تقلید بذاریم ؟ صدا گذاری هم خوبه . در کل این بازی لایق امتیاز 8.5 تا 9 رو هست .جالبه
هر کسی یه چیزی داره درباره بازی میگه
والا همون طور که میدونین بازی هم مثل فیلمه و سلیقه نقش اصلی را توی پسندیدن یا نپسندیدن داره و تنها چیزی که میشه باهاش اون را محک زد نکات تکنیکی هستش که داره:
- گیم پلی:
شاید به نظر بعضیا گیم پلی بازی خوب باشه، اما اگه بخوام یکمی توضیح بده، باید بگم که کنترل بازی خوب طراحی شده و زیاد باهاش مشکلی نداری، اما حرکتها خیلی خشکه و یه جورایی اگه طرفدار COD باشین نمیگیرتتون، هوش مصنوعی فوق العاده ضعیفه و بازی روی سخت ترین درجه بسیار راحته، به طوری که بازی به راحتی روی هارد تموم میشه، ماموریت ها و طراحی مراحل هم مثل بقیه بازیهای FPS بکش و برو جلو هستش
امتیاز این قسمت به نظر من 7/10
-گرافیک:
حرفش را نزنین، در حد تیم ملی گینه بیسائو، آبجکت ها مسخره طراحی شدن، چهره ها همه شبیه به هم و طراحیشون مثل بازیهای 100 سال پیشن
افکت های تصویری مثل انفجار و اینها بسیار ابتدایی و ساده
طراحی اسلحه ها از روی مدل واقعی هستن و خداییش خوب کار شدن و همچنین بعضی وقتا تا با شات گان طرف را میزنی ( هد شات) مغزش میپاشه روی دیوار
در کل امتیاز این قسمت: 5.5/10
-صدا گذاری:
این قسمت خیلی خوبه، موسیقی متن به بهترین شکل، صدای هر تفنگ واقعی فقط نمیدونم صدای نارنجکش چرا یه ذره غیر طبیعیه
امتیاز این قسمت:8.5/10
بی رحمانمه ترین نقد ممکنی که می شد راجع به این بازی کرد همین بود !! اگه ابجکت ها تو این بازی خوب نیستن و به طور کلی گرافیک باید 5 یا 6 بگیره . مطمئن باش گرافیک MW 2 هم بیشتر از 2 نباید بگیره !! کجای گرافیک این بازی مشکل داره که اینقدر بهش گیر دادین ؟ انیمیشن های خیلی خوب هستن . 20 نوع انیمیشن مردن فقط خودم دیدم تو بازی !! کیفیت تکسچرها و افکت ها مخصوصا موشن بلور و انفجار عالیه ، فیزیک بازی عالیه ، به غیر از افت فریم جزئی در برخی مراحل گرافیک هیچ مشکل دیگه ای نداره . گیم پلی هیچ تفاوتی با mw نداره و البته تقلید محض هست . ولی کدوم Fps نو اوری داشته تا الان که بخوایم اسم این بازی رو تقلید بذاریم ؟ صدا گذاری هم خوبه . در کل این بازی لایق امتیاز 8.5 تا 9 رو هست .
من نگفتم گرافیک بازی اصلا نقص نداره !! ولی مطئنم از گرافیک mw 2 با اون تکسچر ها افتضاح و ابجکت های بسیار مسخره و درختچه های مصنوعی و فیزیک ناقص خیلی برتره !! اگه به این 5 بدیم پس باید به اون 2 بدیم!انیمیشنش خوبه !
اما افت فریمش انقدر هم که میگی جزئی حساب نمیشه ، افکت انفجار اتفاقا طبق نظر اکثریت اصلا جالب نیست ! مدلینگ سطل آشغال که دیگه این حرف ها رو نداره !!!! هر بچه دو ساله ای میتونه بسازه ، ولی اصل تکسچر هست که واقعا نوسان زیادی داره ! یه جار حف نداره ، یه جا کلا تکسچر نمیزدن بهتر بود !
اتفاقا نوید خیلی به بازی لطف داشتهبی رحمانمه ترین نقد ممکنی که می شد راجع به این بازی کرد همین بود !! اگه ابجکت ها تو این بازی خوب نیستن و به طور کلی گرافیک باید 5 یا 6 بگیره . مطمئن باش گرافیک MW 2 هم بیشتر از 2 نباید بگیره !! کجای گرافیک این بازی مشکل داره که اینقدر بهش گیر دادین ؟ انیمیشن های خیلی خوب هستن . 20 نوع انیمیشن مردن فقط خودم دیدم تو بازی !! کیفیت تکسچرها و افکت ها مخصوصا موشن بلور و انفجار عالیه ، فیزیک بازی عالیه ، به غیر از افت فریم جزئی در برخی مراحل گرافیک هیچ مشکل دیگه ای نداره . گیم پلی هیچ تفاوتی با mw نداره و البته تقلید محض هست . ولی کدوم Fps نو اوری داشته تا الان که بخوایم اسم این بازی رو تقلید بذاریم ؟ صدا گذاری هم خوبه . در کل این بازی لایق امتیاز 8.5 تا 9 رو هست .
ببین اگه نقدای من را چه تو مجله چه تو همینجا خونده باشی کاملا متوجه میشی که من اصلا فن هیچبازی نیستم، تنها چیزی که من طرفدارشم بازی خوبه، پس مطمئن باش که اصلا بدون هیچ قصد و غرضی این را نوشتمبی رحمانمه ترین نقد ممکنی که می شد راجع به این بازی کرد همین بود !! اگه ابجکت ها تو این بازی خوب نیستن و به طور کلی گرافیک باید 5 یا 6 بگیره . مطمئن باش گرافیک MW 2 هم بیشتر از 2 نباید بگیره !! کجای گرافیک این بازی مشکل داره که اینقدر بهش گیر دادین ؟ انیمیشن های خیلی خوب هستن . 20 نوع انیمیشن مردن فقط خودم دیدم تو بازی !! کیفیت تکسچرها و افکت ها مخصوصا موشن بلور و انفجار عالیه ، فیزیک بازی عالیه ، به غیر از افت فریم جزئی در برخی مراحل گرافیک هیچ مشکل دیگه ای نداره . گیم پلی هیچ تفاوتی با mw نداره و البته تقلید محض هست . ولی کدوم Fps نو اوری داشته تا الان که بخوایم اسم این بازی رو تقلید بذاریم ؟ صدا گذاری هم خوبه . در کل این بازی لایق امتیاز 8.5 تا 9 رو هست .
به هر حال نظر شما هم اینه دیگه !! نظر منم اینه که اون بازی که در امضاتون وجود داره یک بازی کاملا overated شدست و یه بازی کاملا در پیت تشریف داره !! نظر شخصی رو هم کاریش نمی شه کرد !!اتفاقا نوید خیلی به بازی لطف داشتهاگه نقد بازی رو من میخواستم بنویسم به قسمت سینگلش 6 هم نمیدادم! (Multiplayer رو هنوز امتحان نکردم). از نظر گرافیکی هم که MW2 اینو میشوره میگذاره کنار!
کلا بازی خشکه، اون طراوت و جذابیت بازیهایی مثل MW رو نداره. تکون خوردن اسلحه موقع دویدن، افکت خون، افکت آتش و مسائلی از این دست فوق العاده بد کار شدند و واقعا آدم میمونه EA چجوری این رو ساخته!
کاملا مشخصه که بازی نیمه کارست. انگار سازندگانش حتی یه بار هم بازی رو پولیش نکردند. خیلی مشکل داره.
شرمنده من مطالب مجله ها و سایت های ایرانی رو کلا نمی خونم .ببین اگه نقدای من را چه تو مجله چه تو همینجا خونده باشی کاملا متوجه میشی که من اصلا فن هیچبازی نیستم، تنها چیزی که من طرفدارشم بازی خوبه، پس مطمئن باش که اصلا بدون هیچ قصد و غرضی این را نوشتم
چون اعتقاد دارم، وقتی که من میذارم و بازی میکنم ارزش داره و کسانی که بازی را میسازن باید این نکته را درک کنن
خوب اگه کلا مجلات و سایت های ایرانی را نمیخونی، فکر کنم اینجا یک سایت و انجمن کاملا ایرانیه ( مگه اینکه ما انگلیسی هستیم و انگلیسی حرف میزنیم ولی خودمون خبر نداریم)به هر حال نظر شما هم اینه دیگه !! نظر منم اینه که اون بازی که در امضاتون وجود داره یک بازی کاملا overated شدست و یه بازی کاملا در پیت تشریف داره !! نظر شخصی رو هم کاریش نمی شه کرد !!
شرمنده من مطالب مجله ها و سایت های ایرانی رو کلا نمی خونم .
این چیزهایی هم که شما در مورد بازی گفتی درست نیست . و همونطور که گفتم بازی حداقل لیاقت امتیاز 8.5 رو داره .
خُب مشخصه وقتی حرفی برای گفتن نداری به اینور و اونور (یعنی بازیهای دیگه) چنگ میزنیبه هر حال نظر شما هم اینه دیگه !! نظر منم اینه که اون بازی که در امضاتون وجود داره یک بازی کاملا overated شدست و یه بازی کاملا در پیت تشریف داره !! نظر شخصی رو هم کاریش نمی شه کرد !!
شرمنده من مطالب مجله ها و سایت های ایرانی رو کلا نمی خونم .
این چیزهایی هم که شما در مورد بازی گفتی درست نیست . و همونطور که گفتم بازی حداقل لیاقت امتیاز 8.5 رو داره .
تو قسمتی از نقد هم بازی رو "کلکسیون باگ" توصیف کردهMedal of Honor's real problem may be Danger Close's inability to commit to a particular direction for the game. Swinging wildly between the horrors and danger of war and unrealistic action movie moments and hampered by a surplus of boring scripted sequences, not even DICE's talented multiplayer designers are able to elevate Medal of Honor to something memorable. Combined with Danger Close's fixation on delivering an experience about a war that Americans are deeply ambivalent about, and multiplayer that remains likely to incite controversy about its content after players have moved on to deeper, more engaging multiplayer options, Medal of Honor is one of the bigger disappointments of 2010.
چه ربطی داره ؟ شما متوجه منظور من نشدی کلا مثل اینکه !! من نقد ایرانی نمی خونم . چه ربطی به شرکت در انجمن ایرانی داره !!؟خوب اگه کلا مجلات و سایت های ایرانی را نمیخونی، فکر کنم اینجا یک سایت و انجمن کاملا ایرانیه ( مگه اینکه ما انگلیسی هستیم و انگلیسی حرف میزنیم ولی خودمون خبر نداریم)
دو حالت داره: یا واقعا نکات به این بارزی که من گفتم را اصل توجه نکردی یا اینکه کلا انقدر فن هستی که اصلا این ها برات مهم نیست
بعدشم ببین بحث سر بازی هستش و اصلا درست نیستش که بی حترامی کنی، اگه نظرت اینه که اون بازی توی امضای بابک هست چه بد چه خوب، میخوای انتقاد کنی و یا نظر شخصیت را بگی خودش تاپیک داره
بهتره یکم دیدگاهمون را عوض کنیم
مشخصه شما چقدر حرف برای گفتن داری !!!خُب مشخصه وقتی حرفی برای گفتن نداری به اینور و اونور (یعنی بازیهای دیگه) چنگ میزنی
اتفاقا من تو نقد هیچ وقت نظر شخصی رو وارد نمیکنم! من به عنوان کسی که سبک مورد علاقه و تخصصیم FPS است این حرفا رو دیروز گفتم، الان سایتهایی مثل IGN هم دقیقا همین حرفهای منو دارن میزنن! این توصیفاتی است که IGN آخر نقدش گفته و به بازی نمره 6 داده:
تو قسمتی از نقد هم بازی رو "کلکسیون باگ" توصیف کرده
به گرافیکش هم 7 داده، در صورتی که به MW2 نمره کامل داده بود!
و جالبه من همین حرفا رو دیروز زده بودم.
شما از بازی لذت میبری، خُب کسی نگفته لذت نبریولی خواهشا دیگه ما رو توجیه نکن که شما دارید اشتباه میکنید! کسی که چهار تا شوتر درست و حسابی بازی کرده باشه، کاملا متوجه میشه این بازی در چه سطحیه.
این سایت همونیه که گفت11 pes بهتره فیفا 11 هستا !! این حرفشم قبول داری ؟