Medal of Honor ~ XBox360

گرافیک بازی که دیگه سلیقه ای نیست بابا اون چشمتونو باز کنید ببینید چی دارید بازی میکنید یا گرافیک خوبه یا بده دیگه یکی میگه عالیه یکی میگه افتضاح بدبخت اون شرکتی که بازی میده دست ما

آخرش من نفهمیدم کی راست میگه کی دروغ کی فنه MOH هست و بیخودی ازش تعریف میکنه وکی فنه COD هست و بیخودی توسر بازی میزنه .
هرکی یک چیزی میگه یکی میگه شاهکاره یکی میگه اشغاله یک ام میگه خوبه ولی به MW نمیرسه فکر کنم بازی خوبی باشه چون کسایی که تعریف میکنن از اونایی که میزنن توسرش بیشترن .
اخرش یکی بیاد به من درس توضیح بده اخه تو محل ما بازی دیر میاد

ببين من خودم بايد صبر كنم تا بازي نسخه PC بياد تا بازي كنم .ولي اگه شما ميخواين ببينين كه كي درست ميگه كي دروغ ميگه به من گوش كنيد:d
اگه گرافيك بازي رو ميخواي از روي فيلم بازي هم ميتوني متوجه شي .پس اين سه تا رو ببين.نظر خودم اينه كه شاهكار هستش
http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/12437/t_medaloh_mohexp_dangerclose_hd.wmv
http://www.eurogamer.net/downloads/69317/medal-of-honor-gameplay_stream_h264v2_large.mp4
http://www.eurogamer.net/downloads/69534/medal-of-honor-chopper-gameplay_stream_h264v2_large.mp4
اما در مورد GAMEPLAY تا خودت بازي نكني متوجه نميشي.از روي فيلم هم نميتوني نظر قاطع بدي.اما يه حرف دارم.ايا شما بازي بد از EA اون هم تو اين سبك ديديد ؟

اینکه این بازی هیچ وقت عین قبل نمیشده و باز نمیتونسته به اوج برگرده که یه چیز طبیعی هست و انتظار آنچنانی هم ازش نباید داشت! این سری بازی بعد از Pacific Assault تو سرازیری قرار گرفت و شماره به شماره هم بدتر شد تا جایی که به Airborne (بدترین در سری) رسید. سازنده ها اومدن گفتن بازی رو مدرن کنیم شاید بشه از این سرازیری خارج شد. همین مدرن شدن هم تقلید ِ واضح و آشکاری از MW بود. ولی بازم این بازی نتونست موفقیت شماره های قبلی رو تکرار کنه. واقعا یاد مدال هایی که روی PS بازی میکردیم بخیر... چقدر خاطره انگیز بودن...=((

در کل بگم که انتظار خیلی بالایی از بازی نداشته باشید و فکر نکنید قراره با یه شاهکار طرف باشید. به نظرم این سری بازی با Allied Assault تموم شد و هیچ وقت دیگه عین قبل نمیشه. احتیاج به ایده های نو و جدید داره تا بتونه خودش رو بازیابی کنه.

منم دیروز بازی را تهیه کردم و فقط مرحله اول بازی را هم انجام دادم .
بازی در سبک خودش بازی خوبی هست ولی در مقایسه با cod به نظر من که ضعیف تره .
حتی در مقایسه با بد کمپانی 2 که خود الکترونیک آرتز هم ساخته باز به نظر من ضعیف تره .
کلا گیم پلی یه جوره خاصی و اون هیجان دو تا بازی که گفتم را نداره . اما خود در نوع خودش بازی قابل قبولی هست .

خوب من هم دیروز بازی رو تهیه کردم !و تا مرحله 5 رفتم جلو ! باید اعتراف کنم که بازی بسیار زیبا و واقعی طراحی شده ! گرافیک بازی هم بسیار بالاهست !داستان بازی هم بسیار عالی کار شده !در بعضی جاها گرافیک بازی واقعا قشنگ و زیبا و بسیار متقاوت کار شده !البته موتور های گرافیکی دو بازی کالاف و مدال رو اصلا با هم مقایسه نکنید !بی شک موتور های گرافیکی 2 شرکت با هم کاملا متفاوت هست !در کل بازی واقعی - زیبا - داستان قوی و گرافیک کاملا متفاوت و زیبایی داره !در بعضی جاها میتونم به راحتی بگم که صحنه ها اینقدر طبیعی ساخته شده که از بازی کالاف هم گرافیک بالاتر هست !!!

جالبه
هر کسی یه چیزی داره درباره بازی میگه

والا همون طور که میدونین بازی هم مثل فیلمه و سلیقه نقش اصلی را توی پسندیدن یا نپسندیدن داره و تنها چیزی که میشه باهاش اون را محک زد نکات تکنیکی هستش که داره:

- گیم پلی:
شاید به نظر بعضیا گیم پلی بازی خوب باشه، اما اگه بخوام یکمی توضیح بده، باید بگم که کنترل بازی خوب طراحی شده و زیاد باهاش مشکلی نداری، اما حرکتها خیلی خشکه و یه جورایی اگه طرفدار COD باشین نمیگیرتتون، هوش مصنوعی فوق العاده ضعیفه و بازی روی سخت ترین درجه بسیار راحته، به طوری که بازی به راحتی روی هارد تموم میشه، ماموریت ها و طراحی مراحل هم مثل بقیه بازیهای FPS بکش و برو جلو هستش
امتیاز این قسمت به نظر من 7/10

-گرافیک:
حرفش را نزنین، در حد تیم ملی گینه بیسائو، آبجکت ها مسخره طراحی شدن، چهره ها همه شبیه به هم و طراحیشون مثل بازیهای 100 سال پیشن
افکت های تصویری مثل انفجار و اینها بسیار ابتدایی و ساده
طراحی اسلحه ها از روی مدل واقعی هستن و خداییش خوب کار شدن و همچنین بعضی وقتا تا با شات گان طرف را میزنی ( هد شات) مغزش میپاشه روی دیوار
در کل امتیاز این قسمت: 5.5/10

-صدا گذاری:
این قسمت خیلی خوبه، موسیقی متن به بهترین شکل، صدای هر تفنگ واقعی فقط نمیدونم صدای نارنجکش چرا یه ذره غیر طبیعیه
امتیاز این قسمت:8.5/10

سلام
دو تا سوال در مورد این بازی:
1.سیستم سلامتی چطوری هست؟خودش خوب میشه؟
2.از این تیکه های هیجان انگیز داره؟مثل mw2 از روی ساختمون بیفتیم و یا اون جا که emp خورد همه هلیکپتر ها افتادن پایین

سلام
دو تا سوال در مورد این بازی:
1.سیستم سلامتی چطوری هست؟خودش خوب میشه؟
2.از این تیکه های هیجان انگیز داره؟مثل mw2 از روی ساختمون بیفتیم و یا اون جا که emp خورد همه هلیکپتر ها افتادن پایین
1: بله، سیستم سلامتیش با کاور گیری بهبود پیدا میکنه
2: چرا تک و توک داره، مثلا میری گروگان را نحات بدی، صحنه آهسته میشه

بالاخره من نفهمیدم این بازی رو دو دسته ( دو نفره ) میشه بازی کرد یا نه !؟
آخ آخ
شرمنده، این را یادم رفتم چک کنم
الان سر کارم ولی عصر که رفتم خونه حتما چک میکنم

آخرین ویرایش:
من که این بازی رو دیروز دانلود کردم بازی قشنگیه داستانش هم خوبه در مورد جنگ افغانستانه ولی بهترین پیشرفت بازی سلاحاشه که جذابیت بازی رو بیشتر کرده بیشتر دوستانی که اظهار نا رضایتی میکنن از این بازی انتظار cod رو دارن

من که تا اینجای بازی به شدت لذت بردم.گرافیک بازی در بعضی صحنه ها واقعا شاهکاره.جو جنگ بسیار بالاست.گیم پلی بازی به شدت لذت بخشه.اصلا انتظار همچین چیزی نداشتم.حالا تا اخرش باید برم تا نظر نهایی رو بدم ولی واقعا بازیه شاخیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or