Medal of Honor ~ XBox360

در مورد اینکه بازی اونطور که باید منو جذب نکرد(البته من . شاید شما عاشقش بشید :x)
یه نکته جالبی رو بگم شاید دلیلش داستان یا گیم پلی نباشه یجورایی طالبان فاز نمیداد اخه چندساله در اکثر گیمها ما با روسها و گروههای تروریستی سرکار داشتیم دشمن یه شکل و شمایل باحالی داشت عدوات واسلحه هاش ارزش تعویض داشت نمیدونم کلا کشتنشون زیاد حال نمیداد:d

در مورد اینکه بازی اونطور که باید منو جذب نکرد(البته من . شاید شما عاشقش بشید :x)
یه نکته جالبی رو بگم شاید دلیلش داستان یا گیم پلی نباشه یجورایی طالبان فاز نمیداد اخه چندساله در اکثر گیمها ما با روسها و گروههای تروریستی سرکار داشتیم دشمن یه شکل و شمایل باحالی داشت عدوات واسلحه هاش ارزش تعویض داشت نمیدونم کلا کشتنشون زیاد حال نمیداد:d

ممنون از توضیحاتتون. اگه ممکنه به این 2 تا سوال هم جواب بدید.
تنوع اسلحه هاش چطوره؟! داستانش در حدی هستش که ازش تعریف میکردن؟

والا من دو مرحله اش رو صبح رفتم بد نبود فکر میکنم از لحاظ سلاح کم وکسری نداشته باشه
داستانش همینطور که قبلا گفتم متوسط (البته بازی شوتر مثل فیلم اکشنه زیاد بر پایه داستان نیست بلکه این هیجانه که گیمر رو پای بازی نگهمیداره)
اینم بگم من بازی رو دقیق تا وسط مرحله دوم رفتم شاید خیلی بهتر شه مثل بد کمپانی 2 که هیجان واقعی شروعش وقتیه که پا به برفها میذاری برای همین بقول معروف ما داریم زود قضاوت میکنیم شما بازی که دستتون اومد خودتون بهتر میفهمید
و یچیزی که معلومه تمام دقتشون رو فکر میکنم(چندتا ویدئو دیدم)روی قسمت مولتی گذاشتند
که من بیصبرانه منتظر شروعشم

والا من دو مرحله اش رو صبح رفتم بد نبود فکر میکنم از لحاظ سلاح کم وکسری نداشته باشه
داستانش همینطور که قبلا گفتم متوسط (البته بازی شوتر مثل فیلم اکشنه زیاد بر پایه داستان نیست بلکه این هیجانه که گیمر رو پای بازی نگهمیداره)
اینم بگم من بازی رو دقیق تا وسط مرحله دوم رفتم شاید خیلی بهتر شه مثل بد کمپانی 2 که هیجان واقعی شروعش وقتیه که پا به برفها میذاری برای همین بقول معروف ما داریم زود قضاوت میکنیم شما بازی که دستتون اومد خودتون بهتر میفهمید
و یچیزی که معلومه تمام دقتشون رو فکر میکنم(چندتا ویدئو دیدم)روی قسمت مولتی گذاشتند

مولتیش رو مطمئنن خوشتون میاد. من اولین بتا مولتی رو که اومد مولتی بازی رو = آشغال میدونستم! ولی این بتا مولتی دومی که روی پی سی اومد واقعا عالی بود!

ولی با همه اینا من زیاد با مولتیش حال نکردم :دی یکمی از بد کمپانی 2 اکشن تر بود ولی با این حال سرعت اکشن گیم پلیش بازم خیلی کم بود.

با این حال امیدوارم که داستانش عالی باشه... ماشالا بازی لیک هم شد ولی هنوز نقدی نیومده!

تنوع اسلحه تقریبا افتضاح هست....تمام دشمنا AK-47 دارن....یعنی بجز اسلحه خودتون و AK-47 تو یک مرحله چیز دیگه ای نمی تونین پیدا کنین.
-------
خواهشا دوستانی که هنوز بازی نکردن بیخودی نیان از بازی دفاع کنن......تو MOH هم یک نفر یک ارتش رو میکشه خیالتون راحت.

• Like
Reactions: leonk13
بازی رسید دستم
بازی از هر نظر عالیه>:d<
گرافیک بازی بسیار واقع گرایانه و نزدیک به واقعیت ساخته شده و از نظر گرافیکی من 75% گرافیک killzone 2 بهش می دم:d فقط روی افکت انفجار نارنجک یکم کم کاری شده
از نظر جو و محیط بازی هم خیلی خوب کار شده بود
نمی دونم چرا دوستان این نظر داشتن که جو بازی از BC2 هم کمتره
به نظرم BC2 جلوی MOH 2010 انیمیشنی بیش نیست:d
این فکرم نکنید که BC باز نیستم:p رنکم تو LIVE فعلا 28 و تو PSN فعلا 31:>

ممنون از توضیحات کاملتون:-*

بقیه ی کاربرا: این بحث BC2 و COD رو جمعش کنید!
بازیا خودشون تاپیک دارن برین اونجا تا میتونین برقصین!!

به دوستانی که خیلی انتظار بالایی دارند باید بگم یه مقدار سطح انتظارتون رو بیارید پایینتر! بازی اصلا در حد MW و BC2 نیست. از همه لحاظ در مقابل اونها کم میاره.

البته نمیگم بازی بدیه:دی ولی در مقابل اونها اصلا حرفی برای گفتن نداره. قشنگ یکی دو Level پایینتره.
گرافیک بازی بسیار واقع گرایانه و نزدیک به واقعیت ساخته شده و از نظر گرافیکی من 75% گرافیک killzone 2 بهش می دم
بیخیال بابا:دی گرافیکش حتی به MW1 هم نمیرسه، اونوقت Killzone 2 ؟:دی
======

من شخصا انتظار نداشتم بخواد جلوی CoD قد علم کنه، ولی حداقل از گرافیکش انتظار بالاتری داشتم (با توجه به عکس ها).

پ.ن: اینجاست که به ارزش کار Treyarch پی میبریم:دی همون اسکی رفتن از IW هم کار هر کسی نیست!

• Like
Reactions: leonk13

معذرت میخوام طالبان گروه تروریستی نیست؟؟؟ این قضیه روسیه که اصلا حقیقت نداره ولی باز طالبان یک گروه تروریستی واقعیه
بهرحال نظر هرکس احترامه اما من فقط از دوستانی که بازی کردند سوال دارم که آیا بخش سینگل بازی در حد همون ویدیو گیم پلی هست یا خیر؟؟ (گیم پلی و گرافیک بخصوص منظورمه)

آخرین ویرایش:
معذرت میخوام طالبان گروه تروریستی نیست؟؟؟ این قضیه روسیه که اصلا حقیقت نداره ولی باز طالبان یک گروه تروریستی واقعیه
بهرحال نظر هرکس احترامه اما من فقط از دوستانی که بازی کردند سوال دارم که آیا بخش سینگل بازی در حد همون ویدیو گیم پلی هست یا خیر؟؟ (گیم پلی و گرافیک بخصوص منظورمه)
گرافیک بازی به نظر من در نوع خدش بی نظیره واقعا روی گرافیک کار کردن این سری خیلی طبیعی شده من که خیلی با این بازی حال کردم حتی بیشتر از مدرن وار فار ..بازی خیلی خیلی روون هست من 6 ساعت از این بازی رو رفتم در یک کلام حرف نداره من بهش امتیاز 9 رو میدم:d...

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
منم بازی کردم یخورده.تقریبا همون چیزی هست که می خواستم.بازی بشدت واقع گرایانه تر از cod هست و جنگ ه نفس گیر.گرافیک در سطح وبیه.در کل بازیه خوبیه از دستش ندید.می تونه رقابت خوبی با bo داشته باشه.
تا اینجا نمی تونم بهش نمره بدم ولی حالا برای اینکه حساب کار دستتون بیاد 8.9/10 خوبه به نظرم.

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
بیخیال بابا:دی گرافیکش حتی به MW1 هم نمیرسه، اونوقت Killzone 2 ؟:دی
======

من شخصا انتظار نداشتم بخواد جلوی CoD قد علم کنه، ولی حداقل از گرافیکش انتظار بالاتری داشتم
شما معلومه مرحله اول هستی که تو تاریکی شب هستش
وقتی رفتی مرحله دوم معلوم میشه کی راست می گه/:)

من این بازی رو امروز گرفتم

گرافیکش در بخش محیط و .. خوبه ولی در تفنگ هاش خوب کار نشده در صمن آنلاین هم خیلی لگ داره
bc 2 انقدر نداره که البته فکر کنم به خاطره اینه که هنوز سروراش درست حسابی راه نیفتادن
در صمن ea خودش رو بکشه هم به پای activision و infinity ward و teyrach نمیرسه ea تنها چیز خوبیکه داره یه fifa که نامردا آنلاین اونم پولی کردن

راستی بچه ها یه خبر جدید مایکروسافت اعلام کرد امسال بن ویو نداریم
پس خیالتون راحت

من این بازی رو امروز گرفتم

گرافیکش در بخش محیط و .. خوبه ولی در تفنگ هاش خوب کار نشده در صمن آنلاین هم خیلی لگ داره
bc 2 انقدر نداره که البته فکر کنم به خاطره اینه که هنوز سروراش درست حسابی راه نیفتادن
در صمن ea خودش رو بکشه هم به پای activision و infinity ward و teyrach نمیرسه ea تنها چیز خوبیکه داره یه fifa که نامردا آنلاین اونم پولی کردن

راستی بچه ها یه خبر جدید مایکروسافت اعلام کرد امسال بن ویو نداریم
پس خیالتون راحت
اتفاقاَ روی تنها چیزی که خیلی زیاد کار کردن اسلحه ها بوده
این همه خط و خش و جزئیات روی تفنگها کشک بادمجان هست دیگه/:)
من از همین الآن به شما بابت بن شدن کنسولتون تسلیت می گم!!!!!:))
بازی قراره 12 OCT عرضه بشه اونوقت شما وصل شدی به لایو!!؟؟
راستی یادم رفت بگم مگه قبل از عرضه رسمی سرورها اجازه ورود می دن که شما رفتی بازی کردی!!؟؟ تازه لگم داشته=))

شما معلومه مرحله اول هستی که تو تاریکی شب هستش
وقتی رفتی مرحله دوم معلوم میشه کی راست می گه/:)
اتفاقا مرحله دومش رو رفتم و اینو میگم:دی مرحله اولش که افتضاح بود!
====

بازم میگم، بازی بدی نیست، ولی خُب نباید انتظار خیلی بالا (در حد MW) ازش داشت، چون خودتون نا امید میشید.
من با نظر دوستم موافقم بد جوری!
خدا رو شکر یه نفر تعصب رو گذاشت کنار:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or