Medal of Honor ~ XBox360

کسی صاحب نظر نشده دوست عزیز،ایشون بازی رو انجام داده(یعنی اومده که بازی کرده) اومده نظر خودش رو تو اینجا منعکس کرده،شما هم بازی کنی میآیی همین کار انجام میدی اگه خوب باشه تعریف می کنی،اگر هم بد باشه انتقاد می کنی.کسی اجبار نمیکنه که حرف این دوستمون رو قبول کنی.

موافقم ، بهتره به جایه بی احترامی کردن به هم دیگه
هر کس بازی کرد بیاد نظرش رو بگه;)

کسی صاحب نظر نشده دوست عزیز،ایشون بازی رو انجام داده(یعنی اومده که بازی کرده) اومده نظر خودش رو تو اینجا منعکس کرده،شما هم بازی کنی میآیی همین کار انجام میدی اگه خوب باشه تعریف می کنی،اگر هم بد باشه انتقاد می کنی.کسی اجبار نمیکنه که حرف این دوستمون رو قبول کنی.

من با نظر دادن مخالف نیستم، نظر ایشون هم درست ولی نباید قبل از اینکه بازی بیاد همچین پستی زده بشه، بالاخره یه عده آدم منتظر اومدن بازی هستن، آدم دلسرد میشه همچین حرفایی رو میشنوه

موافقم ، بهتره به جایه بی احترامی کردن به هم دیگه
هر کس بازی کرد بیاد نظرش رو بگه;)
سلام دوست خوبم منم با نظر شما موافقم اما در مورد نظر دادن باید هم به نقاط مثبت بازی و هم به نقاط منفی آن اشاره کرد اما در مورد این دوستمون ایشون اینگار نقطه مثبتی توی این بازی ندیده بود! که این باعث توی ذوق زدن بعضی از دوستان میشه در کل اگر نظری داریم باید منطقی و با دلیل باشه نه نظر شخصی. ممنون

دوستان تا فردا پس فردا میتونید بازی کنید اووقت با خیال راحت میتونید نظر بدید.ولی من یه تریلر3دقیقه ای از گیم پلی در بخش سینگلش دیدم جالب و زیبا بود ولی اصلا به پای ops نمیرسید ولی مولتیشو واقعا نمیشه گفت کدوم یکی بهتره چون moh تو این زمینه سنگ تموم گذاشته

سلام دوست عزیز شما کی بازی رو گرفتید؟ و کی بازی کردید ؟ که آنقدر سریع شروع به کوبیدن این بازی کردید نکنید اینکارو واقعاً بازیرو از چشم میندازید شما بگید یا نگید اونای که بخوان بخرن می خردنش پس بزارید بازی بیاد ریلیز بشه بخش مولتی پلیرش باز بشه بعد نظر به بازی بدیم البته ببخشید قصد جسارت به شمارو نداشتم شما نظر شخصیتونو گفتید در کل ممنون میشم.

نمی دونم چی شده همه صاحب نظر شدن واسه ما!!! همیشه هنو بازی نیومده یه عده میان عقده هاشونو خالی می کنن!
برای هر 2 شما مخصوصا نفر دومی که ندونسته حرف زده.این کسی که میگید چطور بازی را به این سرعت بازی کردی ایران نیست و سرعتش بالا هست.
این برای چند وقت پیش هست که ازش خواستم سرعتش را برای من بگیره.البته میگه معمولا سرعت دانلودش حدود 6 مگ در ثانیه هست.
952190750.png

بازی را انجام داده و نظرش را گفته.شما هم بازی کنید بعد نظرتان را بگید.

برای هر 2 شما مخصوصا نفر دومی که ندونسته حرف زده.این کسی که میگید چطور بازی را به این سرعت بازی کردی ایران نیست و سرعتش بالا هست.
این برای چند وقت پیش هست که ازش خواستم سرعتش را برای من بگیره.البته میگه معمولا سرعت دانلودش حدود 6 مگ در ثانیه هست.
952190750.png

کاملا باهات موافقم
اینا خودشون بیشتر عقده ای اند
من خودم به شخصه خیلی با مدال حال میکنم
هر چی هم آشغال باشه میخرمش
ولی از نظر دیگران هم استفاده میکنم
در ضمن:
اگه به عکسه
b2227_sssss.jpg

کاملا باهات موافقم
در ضمن:
اگه به عکسه
b2227_sssss.jpg
من هم میگم اول بازی کنید بعد بگید.خود من نسخه پالش بیاد شدیدا دنبالش میرم و نظرم را میگم.این رفیق من هم چون سرعتش بالا هست دیشب دانلودش کرد و بازی کرد.(بهش گفتم بازی نکن چون تا چند روز نمی تونه بیاد لایو)
پ.ن:مگه این سرعت من هست که میگی به عکسه.نامرد هر چی بازی میاد سریع دانلود می کنه.:d

آخرین ویرایش:
952190750.png

من همچین حرفی زدم؟؟!! من کاری به سرعت ایشون ندارم، گفتم وقتی که این همه آدم با شوق منتظر بازی هستن از این حرفا نزنه، بازی نیازی به تعریف هم نداره، ولی همچین پستایی صحیح نیست، لااقل یه چند روزی صبر می کرد بعد نظرشو می گفت

کاملا باهات موافقم
در ضمن:
اگه به عکسه
b2227_sssss.jpg

آخی، نمکدون تاپیک هم جور شد!

دوست عزیز پستایی که می بینی نوشتن هنوز نیومده تاریخش مال همین امروزه، فقط ریجن NTSC اومده
شانس ندارم من:d
یه زمان کنسولم j بود همه ی بازی ها برای pal زودتر میومد حالا هم که pal دارم بازی ها برای رجینهای دیگه زودتر میاد )x:d

شدیدا منتظرم .به نظرتون دوشنبه میشه تو مغازه ها پیدا کرد ؟
>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or