حتما لازم نیست شبیه سام یا هیلو بشه میتونن چیزایی رو به گیم پلی اضافه کنن که تقلیدی نباشه . و در یک کلام ادم باهاش حال کنه :dاَیبابا کار سخت شد :d
تقلید از این دوتا نباشه تقلید از چی باشه؟ Serios Sam یا هیلو؟
ولی جدا از این حرفا با بازی کردن MOH بیشتر قدره Black OPS میدونیم
با این تریلر هایی که از BO دیدم مدال یه سرو تَه ازش عقبه البته قصد حاشیه ندارم ولی تو زق میزنه مخصوصا MP که رسما تو چاه دست به آب کرال پشت میره
Dice شیطونی کرد مولتی MOH رو سطح پایین ساخت که مولتی BC2 همچنان پر طرفدار بمونه (تز شیر فرهادی!)
مولتی ِ BC 2 چنگی به دل نمیزنه؟!:-oبنظر من مولتی پلیر مدال 100 % دربرابر Black OPS شکست میخوره.آخه چرا باید از موتور Dice استفاده بشه.مولتی پلیرش کند هست و به نظر من اصلا چنگی بدل نمیزنه همونجور که BC 2 چنگی به دل نزد
آرش بیخیال :d کلن وقتی ملت به ریچ امتیاز 7.0 میدن توقع چی داری ؟ :d همینه دیگه ! من بیشتر از 500 ساعت مولتی BC2 بازی کردم و اونو سر میدونم اما بیخیالی طی میکنم درباره نظرات:dمولتی ِ BC 2 چنگی به دل نمیزنه؟!:-o
.2 بار هم تو پست گفتم به نظر من.باز هم میگم سرعت گیم پلی MW2 خیلی بیشتر از BC2 هست. بنظر من MW2 بیشتر حال میده.پس Black ops هم بیشتر حال میده چون مدال هم همون موتور Dice هست.البته باید گفت که گرافیک ، تخریب پذیری و صداگذاری Dice خیلی خوبهدوست عزیز به نظر دیگران باید احترام گذاشته بشه 100%نمیدونم کی میخواید به نظر دیگران اجترام بزارید.2 بار هم تو پست گفتم به نظر من.باز هم میگم سرعت گیم پلی MW2 خیلی بیشتر از BC2 هست. بنظر من MW2 بیشتر حال میده.پس Black ops هم بیشتر حال میده چون مدال هم همون موتور Dice هست.البته باید گفت که گرافیک ، تخریب پذیری و صداگذاری Dice خیلی خوبه

سریع بودن و کوچک بودن مپ های MW2 دلیل بر برتری مولتی پلیرش نیست.کلا مولتی پلیر این سبک دو حالت داره.یا جنگ ها کمی غیرواقعی و مپ ها کمی غیرواقعی وکوچک و سرعت زیاده مثل MW2 یا مپ ها بزرگ با جنگ افزار های زیاد و بازی عین جنگ واقعی مثل BBC2 که هیچدوم برتر از اون یکی نیستند.یکی از این خوشش میاد یکی از اون.بتای مدال عین BBC2 بود.اما سری COD معلومه که یکمی داره از سبک قبلی مولتی خودش جدا می شه و به سمت بتل و مدال می ره.دلیل هم دارم.مپ های اولیه ی MW2 بیشترشون کوچیک بودن.بزرگترینشون drail بود که اون هم برای مپ های بتل کوچیک بود.اما مپ پک ها شروع به بزرگ شدن کردن.به خصوص مپ fuel که دیگه خیلی بزرگ شده بود.نمیدونم کی میخواید به نظر دیگران اجترام بزارید.2 بار هم تو پست گفتم به نظر من.باز هم میگم سرعت گیم پلی MW2 خیلی بیشتر از BC2 هست. بنظر من MW2 بیشتر حال میده.پس Black ops هم بیشتر حال میده چون مدال هم همون موتور Dice هست.البته باید گفت که گرافیک ، تخریب پذیری و صداگذاری Dice خیلی خوبه
سلام يه دمو جديد از بازي اومده حسابي منو برد تو كف>:d<