Infected Area
کاربر سایت
Gamespot هم ٥ ميده
مولتيش اگه تو پارتيتون زياد باشيد حال ميده ٠ كلا fun هستش تا يه مدتي سرگرمتون ميكنه ، نوبم زياد داره فقط نارنجك ميندازن
ماد homerun هم جالبه
بايد دست كم 1 سال منو سرگرم كنه 
:d مانده ایم در برزخ..من بدبخت تا آخر هفته باید صبر کنم چون فرستنده تازه می خواد سفارش بده!:d مانده ایم در برزخ..
اگر مولتیش به دلم ننشست،با ماست وانتد تعویضش می کنم..>:d
خوب اخه بدبختي اينه كه حتي خود ما هم داريم يه جورايي ميزنيم توي سر بازي حالا بعدش وقتي بازي درست شد هم كسي نمياد به قيمت درست بازي رو بخره![]()
خوب اخه بدبختي اينه كه حتي خود ما هم داريم يه جورايي ميزنيم توي سر بازي حالا بعدش وقتي بازي درست شد هم كسي نمياد به قيمت درست بازي رو بخره![]()
با این قیمت خرید(خودم 200 سفارش دادم) ، فروختن بدترین راه ممکنه چون ضرر وحشتناکی به خریدار نسخه آک میزنه.
تعویض کردن عاقلانه ترین راهه و سرمایه رو هم حفظ می کنه و هم به جریان می اندازه.
كسي استرس وارد نميكنه :d وقتي بچه ها خريدن خودشون متوجه ميشن , درسته خريديم و پول داديم ولي دليل بر اين نيست كه بيايم مشكلاتشو انكار كنيم بگيم خوبه ، عملا بازي به خاطر مشكلات مسخرش خسته كننده ميشه و هيچ دليلي واسه بازي كردنش ديگه نيست. متاي بازي ٥٦ هستش كه معادل با افتضاحه، ما يه اشتباهي كرديم خريديم بقيه بدونن كه اشتباه مارو نكنن. Ea نسخه ي review copy رو زود تر فرستاده بود به سايت ها فروشش خيلي كمتر ميشد خيلي ها اينجا هم نميخريدن.شما چرا انقدر استرس ایجاد میکنید؟!!
آخه این بازی هرچی نشد نشد به کال نرسید؟!!
یازی Fun و خوب به نسبت تویه اینفنتری تاکتیکال تر از بتل 3 هستش. بتل 3 جای خود داره من خودم روانیشم! ولی خوب این بازی تا بتل 4 بیاد ، در کنار بتل 3 به من که حال خواهد داد! و تا سال دیگه ساپورت هستم!
انقدر از بازی بد نگید! به نظر من خیلی هم خوبه . من از خریدم راضی هستم. شما هم که خریدید بهتره راضی باشید و از بازی لذت ببیرید.
.The setup is promising. Players choose between six classes – sniper, spec ops, point man, heavy gunner, demolitions, and assaulter. Classes are distinguished by their class abilities and support actions (kill streaks). Once you choose your class, you are paired up with another person to form a two-man Fireteam. The ability to resupply and heal your teammate encourages pairs to work closely together, and when your partner is gunned down, his killer appears with a red halo around him so you can exact revenge.
The Fireteam construct is a great building block, but with inconsistent hit detection, sluggish movement, and a confusing user interface that obfuscates what new weapons or attachments you’ve unlocked, the multiplayer has its share of problems. Danger Close even bungles the basics, like respawn locations and terrain navigation. The game allows you to spawn next to your fellow fireteam member when he or she isn’t engaged in direct combat, but when playing modes like Hotspot (which charges you with attacking or defending various locations), choosing the “fall back” option occasionally respawns you directly into the line of mortar fire or right next to an enemy.
و دوستانی که نخریدن جو زده نشن فکر کنن مثل مدال PS1 یا ماله EA یا Frosbite 2 اصلا گول اینارو نخورید این بازی یک بازی مسخرس که فقط سینگلش شبیه بتل 3 ولی مولتی هیچ ربطی به بتل 3 نداره