Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين پايين رو ببينيد :|

loading.jpg

وقتي سرعت دانلودشون رو ديدم ميخواستم با كله 3 بار توي مونيتور و 12 بار توي اسكلت فلزي ساختمون نيمه ساز جلويي مون بكوبونم :|
بعد تازه يه سري خارجي ها به خودشون فحش ميدادن كه چرا سرعت ما كمه و 3 مگ ميتونيم دانلود كنيم يا مثلا" يكي مي گفت 800 كيلو بر ثانيه :|

اقا كنسول pre-load ندارد ! اين فقط مال pc ه

اين پايين رو ببينيد :|

loading.jpg

وقتي سرعت دانلودشون رو ديدم ميخواستم با كله 3 بار توي مونيتور و 12 بار توي اسكلت فلزي ساختمون نيمه ساز جلويي مون بكوبونم :|
بعد تازه يه سري خارجي ها به خودشون فحش ميدادن كه چرا سرعت ما كمه و 3 مگ ميتونيم دانلود كنيم يا مثلا" يكي مي گفت 800 كيلو بر ثانيه :|

اقا كنسول pre-load ندارد ! اين فقط مال pc ه
یعنی حجم بازی واسه ps3 هم 16 گیگه؟؟؟:|:|:|
باو اینجا هم سرعت نت بد نیست ( ما که قانع:">)..ولی ترافیک اضافی گرونه!!!!
من همش به کمبود ترافیک میخورم!!:(

اگه 16 گیگ باشه من اشکم در میاد ! :d چه خبره باو ! :| نسخه کنسولی باید حجمش کمتر باشه !

ویرایش : این تریلر هم امروز اومده 5 دقیقه کامل از مولتی پلیر مپ ها و اسحه های مختلف رو نشون میده ( نسخه PC ) ! :d

آخرین ویرایش:
احتمالا نسخه PS3 كمتر خواهد بود اما خدا ميدونه !
اصولا" برنامه نويسي و كدهاي موتور گرافيكي و اينجور چيز ها چو براي PC محدوديت نداره فكر كنم بايد بيشتر باشن و اني يعني حجم بيشتر
باز بايد دوستان وارد در اين مباحث بيان نظر بدن ! اما روي بتل 3 كه تا جايي كه من يادمه نسخه PC هميشه بيشتر بود حجم پچ ها و بازي ايش

اون بازي هاي 45 گيگي كه شما مي گي بله اما بيشتر نصف اش مربوط به 3D اون بازي ها بود :d
اميدوارم بيشتر 10-12 گيگ نشه :|
بتل 3 كه 12 گيگ بود اونطور كه مي گفتن البته خوب بتل 3 خيلي گنده تر بود ولي اين جا FB2 هم بايد حرفه اي تر و حجيم تر شده باشه !

خدا از دهنت بشنوه صادق :|
اما ديگه اين 6 گيگي هم كه تو گفتي خيلي خوش بينانه است :d

بازي 23 اكتبر براي US 25 اكتبر براي UK و 26 اكتبر براي EU مياد !

یه سوال مسخره دارم :d
به نظرتون MOH واسه PS3 بگیرم یا PC? با توجه به اینکه BF3 روی PC بازی می کنم

سیاوش جان شما MOH رو با PC بازی کنی بهتره چون ممکنه از دیدن نسخه کنسولی یجورایی حالت بد بشه:d.اگه میخوای با ps3 بازی کنی سعی کن بیشتر عناوین انحصاری رو تجربه کنی که حرفهای زیادی واسه گفتن دارن.

اين يكي فكر نكنم فرقي بكنه !
بتل روي PC چون 64 نفره بود زمين تا اسمون با بتل روي كنسول ها فرق داشت اما اين بار فكر كنم همه نسخه ها 20 نفره هستند
به جز جريانات كنترل و موس و كيبورد و همچنين بحث هاي مربوط به گرافيك تفاوت ديگه نبايد باشه
البته خوب بازيكن هاشون هم تفاوت دارن
yahoo_4.gif
اصولا" تعداد نوب ها روي كنسول كمي بيشتر از PC ه
و اما شما مهدی جان مطمئن باش همین چیزایی که در مورد بحثهای گرافیکی گفتی باعث میشه فرق نسخه pc با نسخه کنسولی زمین تا آسمون باشه اینو خودت میتونی بعد از انتشار بازی توی ویدیوها و عکسهایی که سایتهای مختلف از بازی میزارن متوجه بشی.

آخرین ویرایش:
:dما تو استور آمریکا از بقیه دنیا جلوتریم!!!!

مرگ بر امري كا :|
ما هم توي اكانت انگليس شارژ كرديم هم توي US ولي ترجيح داديم اين رو توي ريجن 2 بگيريم و BO2 رو توي ريجن 1 براي DLC ها و همچنين يه سري بحث محث هاي ارتباطي و سروري

دوستان نسخه ی Xbox دو تا DVD9 بودش به خاطر همین روی همون 13-14 Gb حساب باز کنین.

باو اخه توي 360 حتي HD PACK رو هم بايد نصب كرد يا مولتي بازي رو بايد جدا جدا گذاشت داخل درايو
بعد ميايد شاه كنسول PS3 رو با 360 با 4 گيگ حافظه مقايسه مي كنيد :d
جدا از شوخي فكر نكنم بازم اينطوري بشه ! بايد ديد توي بتل3 جريان حجم ها چه جدلي بوده

سیاوش جان شما MOH رو با PC بازی کنی بهتره چون ممکنه از دیدن نسخه کنسولی یجورایی حالت بد بشه:d.اگه میخوای با ps3 بازی کنی سعی کن بیشتر عناوین انحصاری رو تجربه کنی که حرفهای زیادی واسه گفتن دارن.

و اما شما مهدی جان مطمئن باش همین چیزایی که در مورد بحثهای گرافیکی گفتی باعث میشه فرق نسخه pc با نسخه کنسولی زمین تا آسمون باشه اینو خودت میتونی بعد از انتشار بازی توی ویدیوها و عکسهایی که سایتهای مختلف از بازی میزارن متوجه بشی.

محسن اين رفيقمون رو مي شناسي ؟:d
باو حالا يه ايراني ديگه هم ميخواد بياد با ماها MoH بازي كنه چرا مشتري رو مي پروني :|:d
اقا اين محسن هيتر PS3 ه اصلا" اگر اين بازي رو روي PS3 نگيري گناه كبيره انجام دادي :d
نسخه كنسولي ايش هم زياد بد نيست بايد ديد اين FB2 رو بهترش كردن و درستش كردن يا نه !
اون اوايل بتل3 گرافيك بهتر بود اما اينقدر ملت سر INPUT LAG غر زدن كه گرافيك هي پسرفت كرد و الان ما يه عالمه دير لود شدن تكسچر و... داريم

محسن همين الان يه ويدئو از نسخه تمام شده PC ديدم در حد تيم المپيك بوده :d
البته من خودم كه PC ايم نمي كشه چون كارت گرافيك ام سوخته و مشكلات بسيار ديگه :d
ما به همين PS3 راضي هستيم :d
به نظرم فقط بحث هاي گرافيكي و يه مقدار جريانات بازيكن هاي نوب و حرفه اي تر فرق بين كنسول و PC ميشه !

مرگ بر امري كا :|
ما هم توي اكانت انگليس شارژ كرديم هم توي US ولي ترجيح داديم اين رو توي ريجن 2 بگيريم و BO2 رو توي ريجن 1 براي DLC ها و همچنين يه سري بحث محث هاي ارتباطي و سروري

باو اخه توي 360 حتي HD PACK رو هم بايد نصب كرد يا مولتي بازي رو بايد جدا جدا گذاشت داخل درايو
بعد ميايد شاه كنسول PS3 رو با 360 با 4 گيگ حافظه مقايسه مي كنيد :d
جدا از شوخي فكر نكنم بازم اينطوري بشه ! بايد ديد توي بتل3 جريان حجم ها چه جدلي بوده

محسن اين رفيقمون رو مي شناسي ؟:d
باو حالا يه ايراني ديگه هم ميخواد بياد با ماها MoH بازي كنه چرا مشتري رو مي پروني :|:d
اقا اين محسن هيتر PS3 ه اصلا" اگر اين بازي رو روي PS3 نگيري گناه كبيره انجام دادي :d
نسخه كنسولي ايش هم زياد بد نيست بايد ديد اين FB2 رو بهترش كردن و درستش كردن يا نه !
اون اوايل بتل3 گرافيك بهتر بود اما اينقدر ملت سر INPUT LAG غر زدن كه گرافيك هي پسرفت كرد و الان ما يه عالمه دير لود شدن تكسچر و... داريم

محسن همين الان يه ويدئو از نسخه تمام شده PC ديدم در حد تيم المپيك بوده :d
البته من خودم كه PC ايم نمي كشه چون كارت گرافيك ام سوخته و مشكلات بسيار ديگه :d
ما به همين PS3 راضي هستيم :d
به نظرم فقط بحث هاي گرافيكي و يه مقدار جريانات بازيكن هاي نوب و حرفه اي تر فرق بين كنسول و PC ميشه !
البته مولتيش تا حدودي چرت هست :d

البته مولتيش تا حدودي چرت هست :d

خوب صادق مرض داريم بريم بخريم اگر چرته :|
خوب باو اگر خوب نيست تا قيدش رو بزنيم بريم چيز ديگه بگيريم :| انگار نه انگار كه خودت هم ميخواي بخريش و اصلا" فكرش رو خودت تو سرم انداختي :|:d

خوب صادق مرض داريم بريم بخريم اگر چرته :|
خوب باو اگر خوب نيست تا قيدش رو بزنيم بريم چيز ديگه بگيريم :| انگار نه انگار كه خودت هم ميخواي بخريش و اصلا" فكرش رو خودت تو سرم انداختي :|:d

پول داریه دیگه!:d
حال می کنید چیز **ت بخرید!:d
---------------------------------------
می گم مد infected داره این بازی یا در dlc ها؟
اصلاً یک لذت عجیبی داشت این مد در MW3 !:d

پول داریه دیگه!:d
حال می کنید چیز **ت بخرید!:d
---------------------------------------
می گم مد infected داره این بازی یا در dlc ها؟
اصلاً یک لذت عجیبی داشت این مد در MW3 !:d

همين الانشم 20 تومن بدهكاريم و من هم بايد به اون دوستم بازم پول بدم كه ندارم :| تازه يه سري از چيز ميزهام رو فروختم :|
مايه دار اونيه كه ميره DARKSIDER2 ميخره يا SLEEPING DOGS يا ... :d

اين مد چي ه ؟ هموني نيست كه توش فقط چيز ميز از اسمون ميريخت و ملت همش داشتن با كيل استريك هاش حال ميكردن ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or