Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان سرچ کردم (ویکی) دیدم نوشته 20 نفر برای هر سه پلتفرم. مثل اینکه قرار بوده 24 نفره بشه اما به 20 نفر کاهش پیدا کرده و مثل بقیه بازیها مودهایی داره که بازیکن کمتر میخواد .
مطمئني؟ چون من چند جارو نگاه كرده بودم ٢٤-٢٠ نفر هست بستگي به mode داره
---
كلا براي اين بازي عجله نكنيد صبر كنيد تا وضعيتش مشخص شه بعد بخريد ممكنه خيلي خوب باشه ممكنه ضعيف باشه

مطمئني؟ چون من چند جارو نگاه كرده بودم ٢٤-٢٠ نفر هست بستگي به mode داره
---
كلا براي اين بازي عجله نكنيد صبر كنيد تا وضعيتش مشخص شه بعد بخريد ممكنه خيلي خوب باشه ممكنه ضعيف باشه

كاملا" با حرف هاي صادق موافقم !
هنودونه در بسته است خصوصا" اين كه تا الان روي PS3 به صورت عمومي گمون نكنم ديده شده باشه و بعدش اينكه بتا رو براي PS3 ندادن :|

ولي به نظرم حداقل كمپين اش بهتر از بتل 3 از اب دربياد :|
بايد صبر كرد و ديد چه مي كنه MoH و هم اين كه دلار چه مي كنه بهتر بگم فلاني ها چه مي كنن با ما :|

يه ويديو از بتا ديدم يه سري اطلاعات به دست اوردم گفتم بگم شايد به درد شماها هم بخوره !

گروه هاي بازي كه دو نفره است يعني شما هم گروهي ( SQUAD ) نداريد بلكه BUDDY يا همون يار رو داريد يه چيزي شبيه سيستم U3 !
تا اونجايي كه من ديدم بازي داشت 20 نفره اجرا ميشد :| حالا شايد توي ماد هاي مختلف فرق كنه !
مپ اي كه من ديدم به دلم ننشست يعني هم پيچ اندر پيچ بود هم جاي كمپ داشت هم نداشت ؟! يه جورايي بزرگيش الكي بود !
سيستم KILLCAM هم داره هم نداره ! اگر شخصي شما رو بكشه تو همون زاويه و محلي كه شما كشته شديد شخص رو يه HIGHLIGHT قرمز رنگ ميكنه و از همون جايي كه شمارو كشته با يه صحنه اهسته نشون ميده !
بهترين كار اينه كه هميشه با دوستتون بريد جلو تا بتونيد هم ديگه رو HEAL كنيد ! اصولا" سريع كشته ميشدن افراد و سريع هم HEAL و اين يعني مهم بودن پينگ :|
اسلحه هاي خاص و زيادي نديدم اما به گمونم يه سري اسلحه ها غالب بشن به بقيه ! يعني قوي تر بودن !
الان هم كه توي بتل لاگ چك كردم اصلا" تعداد اسلحه ها زياد نيست اصلا" ! نميدونم حالا شايد چون اين بتاست اين مدلي شده !
حدودا" 10 تا اسلحه بود كه براي هر گروه حسابشون كرده بودن و نوشته بودن 72 تا :|

لعنت به اين EA كه نذاشت ما بتا بزنيم ببينيم چه خبره :|

:|من که تصمیم خریدش رو از استور گرفتم!!!:|
آخه الان بازی با آنلاین درست حسابی ندارم :|
ولی سونی یه تخفیفی چیزی میزاشت واسش مثل بقیه بازی ها خوب میشد:|

تخفيف رو كه عمرا" روي همچين چيزي بدن تازه اگر هم كسي بخواد تخفيف بده بايد EA بده !
سر BF3 باز EA نسخه ليميتد گذاشته بود براي فروش ديجيتالي اما اين رو فكر نكنم حتي باهاش يه تم هم بهمون بده :|

گل بگیرن این..!
رسماً از لیست خریدم خارج شد؛حتی اگر 12 ساعت در شبانه روز کدنویسی کنم،بازم بعد 2 ماه نمی تونم پولش رو جور کنم.
می شینم مثله بچه آدم درسمو می خونم،یک شغل عالی که پیدا کردم و سرمایه دار شدیم،10 تا بازی بهتر از این رو اورجینال می خرم!:|
حالم از این گرفتست که کلی از خرجام زدم که حداقل 130 تومن رو براش جور کنم،حالا خیلی برام ظلمه که دو برابر شده قیمتش..
اونایی که می خرن،به افتخار اونایی که اورجینال بازند و پول کافی ندارند،یک دست بازی کنند؛ایشالا خدا اجرشون بده!:d

گل بگیرن این..!
رسماً از لیست خریدم خارج شد؛حتی اگر 12 ساعت در شبانه روز کدنویسی کنم،بازم بعد 2 ماه نمی تونم پولش رو جور کنم.
می شینم مثله بچه آدم درسمو می خونم،یک شغل عالی که پیدا کردم و سرمایه دار شدیم،10 تا بازی بهتر از این رو اورجینال می خرم!:|
حالم از این گرفتست که کلی از خرجام زدم که حداقل 130 تومن رو براش جور کنم،حالا خیلی برام ظلمه که دو برابر شده قیمتش..
اونایی که می خرن،به افتخار اونایی که اورجینال بازند و پول کافی ندارند،یک دست بازی کنند؛ایشالا خدا اجرشون بده!:d

خوب به جاي اين كه بري darksider 2 و غيره بخري پول ميذاشتي بمونه براي اين :d
لازم هم نيست كه اخه خودت بگيري ؟! مثل من بگرد دنبال يكي با هم شريكي بگيريد ! من الان فكر كنم سر هم يه 100 تومن پام در بياد !

خوب به جاي اين كه بري darksider 2 و غيره بخري پول ميذاشتي بمونه براي اين :d
لازم هم نيست كه اخه خودت بگيري ؟! مثل من بگرد دنبال يكي با هم شريكي بگيريد ! من الان فكر كنم سر هم يه 100 تومن پام در بياد !
خوب پول اونا نزدیک 130 تومن بود که برای این هم موجوده این مبلغ!
می دونی من از 7-8 ماه قبل،برنامه ریزی می کنم که فلان پولها،برای کدوم بازیا خرج بشه،حتی من 40-50 تومن اضافه تر هم پیش بینی می کردم.
اما روحم هم خبر نداشت که طی 4 ماه،قیمت از 110 به 240 میرسه! حتی خبره ترین ستاره شناسان،دلالان،جادوگران و.. هم از پیش بینی این شرایط عاجز موندند!:d
یک پاتک اقتصادی بدی خوردیم امسال که بعید می دونم بشه جبرانش کرد؛فعلاً باید منتظر موند..

خوب پول اونا نزدیک 130 تومن بود که برای این هم موجوده این مبلغ!
می دونی من از 7-8 ماه قبل،برنامه ریزی می کنم که فلان پولها،برای کدوم بازیا خرج بشه،حتی من 40-50 تومن اضافه تر هم پیش بینی می کردم.
اما روحم هم خبر نداشت که طی 4 ماه،قیمت از 110 به 240 میرسه! حتی خبره ترین ستاره شناسان،دلالان،جادوگران و.. هم از پیش بینی این شرایط عاجز موندند!:d
یک پاتک اقتصادی بدی خوردیم امسال که بعید می دونم بشه جبرانش کرد؛فعلاً باید منتظر موند..
بازی مثل این رو یا مثلا فیفا و ... که میخواین بگیرن و نگه دارین واسه آنلاینش و ... حتما دیجیتالی بخرین که خیلی بهتره!!!
این بازی ها خرید فیزیکی شون به صرفه نیست چون قیمتشون بالا هستش به علت پر طرافدار بودن
و هم کد آنلاین و ریجن اینا مهمه پس فردا پک فیزیکی هم اصلا قیمتی نداره بخواین رد کنین:d
اینجوری بازی 60 دلاری اگه شریکی بخرین براتون 30 دلار میافته!!!!!:)

رفتم به ساپورت EA ميگم اگر من بازي رو به صورت ديجيتال از PS STORE بخرم مثل زمان BF3 چيزي به صورت مجاني روش ميديد يا نه :| ( اخه BF3 ايي كه روي استور ميدادن ليميتد بود و B2K رو مجاني داشت ولي قيمتش همون قيمت استاندارد بود )

بعد به من در اومده مي گه اگر ميخواي روي PS3 بخري بايد بري نسخه فيزيكي بخري نسخه ديجيتال وجود نداره :|
دو دستي كوبوندم تو سرم چون كه پول كارت هارو داده بودم :|:|:|
بعد بهش گفتم مطمئني نميشه از توس استور PSN خريد چون من خودم ديدم :|
بعد چند دقيقه ميگه بله شما مي تونيد از طريق PS STORE خريد كنيد به صورت ديجيتال اما از طريق ORIGIN نميتونيد :|
بعدش هم عذر خواهي كرد كه حرفش كژتابي داشت :|
بهش گفتم من رو به سكته زدن انداختي مرد حسابي :| گفت اره ميدونم خيلي مشتاقي اين يكي از بازي هاي مورد علاقه منم هست :|

بازي براي پيش فروش توي قسمت D1 DIGITAL حضور داره اما روز دانلودش 23 اكتبره :|
حالا به من اون يارو گفت نسخه هاي ليميتد و دلوكس اديشن اش هم هست اما نگفت روي استور هم هست يا نه و اينكه مثل BF3 به قيمت استاندارده يا نه چون يهو قطع شد :|

راستي يه خبر بد ديگه هم بدم :|
مولتي بازي 20 نفره است :|

آخرین ویرایش:
رفتم به ساپورت EA ميگم اگر من بازي رو به صورت ديجيتال از PS STORE بخرم مثل زمان BF3 چيزي به صورت مجاني روش ميديد يا نه :| ( اخه BF3 ايي كه روي استور ميدادن ليميتد بود و B2K رو مجاني داشت ولي قيمتش همون قيمت استاندارد بود )

بعد به من در اومده مي گه اگر ميخواي روي PS3 بخري بايد بري نسخه فيزيكي بخري نسخه ديجيتال وجود نداره :|
دو دستي كوبوندم تو سرم چون كه پول كارت هارو داده بودم :|:|:|
بعد بهش گفتم مطمئني نميشه از توس استور PSN خريد چون من خودم ديدم :|
بعد چند دقيقه ميگه بله شما مي تونيد از طريق PS STORE خريد كنيد به صورت ديجيتال اما از طريق ORIGIN نميتونيد :|
بعدش هم عذر خواهي كرد كه حرفش كژتابي داشت :|
بهش گفتم من رو به سكته زدن انداختي مرد حسابي :| گفت اره ميدونم خيلي مشتاقي اين يكي از بازي هاي مورد علاقه منم هست :|

بازي براي پيش فروش توي قسمت D1 DIGITAL حضور داره اما روز دانلودش 23 اكتبره :|
حالا به من اون يارو گفت نسخه هاي ليميتد و دلوكس اديشن اش هم هست اما نگفت روي استور هم هست يا نه و اينكه مثل BF3 به قيمت استاندارده يا نه چون يهو قطع شد :|

کلاً خیلی عوضیه این شرکت!
یکی از دوستام کد بازیه رسیستانس3 ش رو گم کرده بود،با ساپورتر سونی یک گفتگویی کرد و با کلی خوش و بش،یک کد جدید گرفت! خودم هر بار مشکلی پیدا می کنم،خود کمپانی سونی و یوبی سافت خیلی عالی رسیدگی می کنند اما یه بار از EA اعصابم خورد شد سر اخطار دادنای بتل3 موقع وصل شدن به مولتی..
طرف گفت شما منطقه خاورمیانه هستید و این جا تحت پوشش ما نیست!! بهش میگم مگه شما مال شعبه خاورمیانه نیستید؟ میگه آره.گفتم خوب مشکلت چیه؟ گفت از کد رجیستری بازیت عکس بذار!:| گذاشتم،بعد سرچ کرد و با تاخیر گفت شما در ایران دارید جوین میشید،این کشور ساپورت مولتی نداره!!:o
منم چند تا .. نثارش کردم و رفتم به مولتی وصل بشم،بن 10 روزه برام زده بود مردتیکه!:|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب پول این بازی جور شد،ایشالا در خدمت دوستان هستیم!:d

@محسن
تو حقت بود :d
باو اصلا" بهشون نگو كجايي هستي يا هر چيز ديگه اي فقط مشكلت رو بگو ! اصلا" هم جات رو بهشون نگو و بپيچونشون !

@رفيق موج1370 :d
اره PRE-ORDER داره توي قسمت DAY 1-DIGITAL ه ولي PRE DOWNLOAD نداره متاسفانه :|:(
حالا امشب خودم ميخوام برم ببينم نسخه ليميتد اش رو گذاشتن يا نسخه استاندارد !
( ميخوام ببينم اين EA جهانخوار فقط زمان BF3 جوگير شده بود يا نه :|)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or