Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این خرید دیجیتالی چیه؟
نسخه غیر فیزیکی و دانلودی بازیا که از PSN قابل خریداری و دانلود شدنه.

بچه ها میشه نسخه لیمتیدد رو دیجیتالی خرید؟چون فکر کنم بتاbf4باهاش میاد
از سرویس PSN یک ایمیل برام اومده بود راجع به طرح DAY 1 و نسخه معمولی این بازی.اگر لیمیتد بود حتماً ذکر می شد در ایمیل.البته احتمالش هست که بعد از عرضه نسخه معمولی،مثله پرمیوم بتل3،یک نسخه ویژه و دیجیتالی عرضه بشه.

بتاي bf4 براي كسايي هست كه Pre order ميكنن يا ليميتد ميگيرن ، احتمالا روي psn نمياد ، قبلا هم اين كار رو با MOH 2010 انجام دادن كه بتاي bf 3 رو داشت

منم خودم منتظرم تا قيمت دلار پايين تر بياد ! به خاطر همين بيشتر دارم صبر مي كنم تا زمان عرضه مستقيم خود بازي !

پس فک کنم باید تا یک قرن دیگه صبر کنی البته تا اون موقع فک نکنم بازی جذابیتی داشته باشه :d

آقا فک نکنم بازی توو بخش مولتی حرف زیادی واسه گفتن داشته باشه یعنی فک نکنم از bf3 بهتر باشه تازه دو تا مپ پک دیگه واسه bf3مونده

پس فک کنم باید تا یک قرن دیگه صبر کنی البته تا اون موقع فک نکنم بازی جذابیتی داشته باشه :d

آقا فک نکنم بازی توو بخش مولتی حرف زیادی واسه گفتن داشته باشه یعنی فک نکنم از bf3 بهتر باشه تازه دو تا مپ پک دیگه واسه bf3مونده
bf3 که مولتیش عالیه!!!
ولی من خودم از دست آپدیت هاش کلافه شدم:d

نه باو ميگن مولتي ايش 24 نفره است :|

بعد از اون اقا اگر حتي ادم هم ديجيتالي خريد و خوشش نيمد اكانت رو دي اكتيو ميكنه مي فروشدش به يكي ديگه :|

من هم قبول دارم كانتنت ها و بازيكن هاي BO2 بيشتر اند اما قبلا" هم گفتم MoH سرور داره BO2 نداره مثل بقيه CoD ها :|

نه باو ميگن مولتي ايش 24 نفره است :|

بعد از اون اقا اگر حتي ادم هم ديجيتالي خريد و خوشش نيمد اكانت رو دي اكتيو ميكنه مي فروشدش به يكي ديگه :|

من هم قبول دارم كانتنت ها و بازيكن هاي BO2 بيشتر اند اما قبلا" هم گفتم MoH سرور داره BO2 نداره مثل بقيه CoD ها :|
من که با اکانت اصلی دارم می خرم:|:|
آره...دقیقا...کال آنلاین بازی کردنش واسه من خیلی دردسر...3 ساعت طول میده وصل بشه:|

من که با اکانت اصلی دارم می خرم:|:|
آره...دقیقا...کال آنلاین بازی کردنش واسه من خیلی دردسر...3 ساعت طول میده وصل بشه:|

بازی Co-op داره ؟ اگه داره در حد همون بتل 3 هم باشه خوبه ! :d

خوب با اكانت ديگه بخري كه بهتره :|
مگر اين كه پولهات توي حساب اصلي ايت باشند :|

منم واسم سواله:d
co-op خیلی بحاله اصلا لگ و... هم نداریم اگه با ایرانی ها بازی کنیم

فكر نكنم CO-OP داشته باشه بعد از اون لگ خاصي هم توي بازي با خارجي ها توي CO-OP بتل 3 نبود ! تازه CO-OP بتل هم زياد جالب نبود :|

دوستان بيايد همين الان دست به كار بشيم اينطور كه بوش مياد قيمت ها دارن بدتر ميشن :|
اما باز هم صبر ميكنيم :|

پ.ن: يه زماني بتل 3 رو خريدم 100 تومن ملت بهم مي گفتن دوتا شاخ داري رو كله ات :|
الان اگر بتونم بازي اك رو 100 تومن بخرم بچه ها عكسم رو به عنوان اسطوره شون ميزنن به ديوار :d

آخرین ویرایش:
الان سرچ کردم (ویکی) دیدم نوشته 20 نفر برای هر سه پلتفرم. مثل اینکه قرار بوده 24 نفره بشه اما به 20 نفر کاهش پیدا کرده و مثل بقیه بازیها مودهایی داره که بازیکن کمتر میخواد .
نسخه ی pc هم 20 نفره؟:-s
بتل pcایش خیلی بیشتر بوداااااااا
ولی زیادی هم به درد نمی خوره...خر تو خر میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or