Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
شما احتمالا وقت خواب بازی کردی !!!!!

عزیزم من خودم یکی از طرفدارای بی چون و چرای COD هستم اما واقعا بازی زیبایی بود... داستانش حرف نداشت !

نمیدونم بعضی از شماها چه فکرهایی میکنید که اینجوری در مورد چنین بازی صحبت میکنید ! شاید به نمرات مسخره این وبسایت ها نگاه میکنید که کاربرای خودشون هم قبولشون ندارن و نمرات بالاتری دادن ؟!!!

بله ، کاملا درسته... من مولتیش رو دیدم اصلا خوشم نیومد اما سینگلش واقعی محشره...

بخرید آقا ، بخرید :d

تکبییییییییییییر :d.
دقیقا باهات موافقم.
برید تو سایت gamespot ببینید ملت چی کشیدن به منتقد بازی !!! خودتون برید ببینید. و100 البته Ign ایشون دیگه مورد عنایت مردم غیور واقع شدن.

---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
میشه بفرمایید منطقه عملیاتی بازی کجاست؟
ایران هم هست؟آخه اول بازی کتاب فارسی نوشته.
نه دوست عزیز ایران نیست خیالت راحت!!! به زبان افغانی هست! اونها هم فارسی و عربی مینویسند و صحبت میکنند.!

آقا برید بازی کنید لذتشو ببرید. همونطور که همه دوستان و مهرداد گفتن ملاک اونور آبیا بیشتر مولتی پلیره چون پولی که به دلار میدن براشون با ارزشه و میخوان یه مدت حداقل بشینن یه بازی رو که اورجینال میخرن بازی کنن.
سینگل پلیرش هیچ حرفی روش نیست هر ملاکی شما داشته باشید عالیه و یه بازیه در سطح بازی های نسل جدید. از فیزیک و تخریب گرفته تا شخصیت پردازی و کاراکتراش که خیلی جالبن و گروه های مختلف رزمیش تا گیم پلی و داستان. حتی ماشین بازی هم داره:دی

من چون اورجینال نخریدم و فری دانلودش کردم هیچ حرفی در مورد مولتیش نمیتونم بزنم ولی بقول مهرداد که اینکاره س حتی برای مولتیشم حتما پچ های جدید میاد و مپ های جدید اضافه میشه و درست میشه.
شاید بعضی صحبتا و امتیازا بخاظر تعصبیه که روی cod دارن و شایدم بعضیا به حق بگن که سه سری cod: modern warfare سطح انتظار ما رو از بازی های شوتر اول شخص خیلی برده بالا. منم از بچگیم تا حالا همه کد هارو بازی کردم. از اون یکش که تو دبیرستان پیرشو درآوردیم:دی تا مدرن وارفیر 3 و منتظر بلک اوپس 2 هم هستم ولی الحق والانصاف مدال جدید خیلی قشنگه و ارزش بازی کرن داره. من که چند وقت از رو سیستمم آنیستالش نمیکنم. توی انگلیس هم که فعلا بیشترین فروش رو داره این بازی. یه تنوعیه خداییش تا کد جدید بیاد.

نه دوست عزیز ایران نیست خیالت راحت!!! به زبان افغانی هست! اونها هم فارسی و عربی مینویسند و صحبت میکنند.!

مهرداد درست گفته. خیالتون راحت. بازی با ایران کاری نداره. طرف حسابش یمن و پاکستانه. خیلی حالبه. تو مرحله ای که توی پاکستانی و دنبال فراز میکنی و باید بگیریش بعضی از تفنگ دارایی که باهاشون میجنگی میگه که جزو ISI هستن یعنی سازمان اطلاعات پاکستان. میخوام بگم بازی به روزه. اگه یادتون باشه آمریکا و پاکستان سر کشتن بن لادن و اینکه آمریکا میگفت ISI به بن لادن کمک میگرده خیلی درگیری لفظی داشتن اخیرا.

دوستان عزیز حواستون به پست هاتون باشه کاری نکنید که مجبور بشیم تاپیک رو ببندیم ! از بحث های متفرقه جدا خود داری کنید. درضمن بازی رو اصلا با هیچ بازیه دیگه ای مقایسه نکنید

تو همون مرحله های اولی اونجا که اسنایپ دارم بعدش هر کاری می کنم 2 نفر که حدود 200 متر فاصله دارن رو نمی تونم بکشم پشت سر هم گیماور میشم آر پی جی دارن !

میلاد جان باید وسط دوربینو کمی بالاتر از سر اون دو نفر بگیری. اگه بتونی اون که سمت راسته بکشی اون یکی رو خود هلیکوپتره میزنی. باید دو درجه نشانه وسط دوربینو بالاتر از سرشون بگیری تا بهشون بخوره. دویست متر = دو درجه. اونو که بزنی مرحله تموم میشه.

میلاد جان باید وسط دوربینو کمی بالاتر از سر اون دو نفر بگیری. اگه بتونی اون که سمت راسته بکشی اون یکی رو خود هلیکوپتره میزنی. باید دو درجه نشانه وسط دوربینو بالاتر از سرشون بگیری تا بهشون بخوره. دویست متر = دو درجه. اونو که بزنی مرحله تموم میشه.

ممنون امتحان مي كنم ;)

shift رو بگیرید و چند ثانیه مثلا 5 ثانیه تند بدوئید بعد یدفعه ctrl رو بزنید. ببینید چه لیزی میخوره. چه حالی میده. بخصوص اگه از عقب تیربارونتون کنن اینجوری بدوئید و پشت یه دیواری سنگیر بگیرید خیلی فاز میده :دی

mj@vad
فکر کنم منظورت اونجاست که سقف ریزش میکنه و راهش بسته میشه. اونجا سریع دنده عقب بگیر و از راه سمت راست برو. اگه فاصله ت با اون ماشینه زیاد بشه و خیلی طول بکشه میبازی.

خب منم دیروز بازی رو نصب کردم و یه دو مرحله جلو رفتم !

نظر کلیم اینه بازی زیادی روونه یعنی اصلا یکمم افت فریم نداره و من از این حالت بدم میاد بازی باید یه خورده کند باشه یه جورایی مثل بتل 3 ! بازی زیادی خشکه گرافیکش خوبه داستان ون چنانی نداره ! ولی میتونه سر گرم کننده باشه !

در کل به نظرم بد نیست حد وسط هستش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or