Medal Of Honor Multiplayer Section

ببخشید بازی اومده ؟ اگه اومده یکی لطف کنه بگه آنلاینش چطوریه ؟ یا اگه Black ops هم اومده بگید کدوم بهتره از نظر آنلاین. ممنون .
سلام کیا نیستی psn سری هم به فقیر فقرا بزن ;)
بازی فک کنم 1 ماهی هست اومده انلاینش به نظر من خوبه برای اینترنت ایران ساختن بازی رو نه لگ داره نه چیزی تقریبا همون بتل فیلده درباره کال اف دیوتی هم بگم این خوبی های خودشو داره اونم خوبی های خودش در کل من خوشم از بازی های که گیم پلی سریع دارن خوشم نمی یاد در کا نالاینش برای من فاز میده

دوستان منم دیروز بازی خریدم ولی با مشکل خیلی عجیبه روبرو شدم:-s
بعد از نصب بازی وقتی برای اولین بار به منو وارد میشی میگه اگه می خوای کد آنلاینو وارد کنی وارد بخش مولتی شو.منم به شبکه وصل شدم و آپدیت جدید برای بازی دانلود کردم.بعد از کانکت شدن به سرور بازی به جای اینکه صفحه دادن کد مثل xbox نمایش داده بشه از همون اول میاد کد آنلاینه بازی چک می کنه و می گه کد درست نیست و بعدا تلاش کنید!!! هیچ جای دیگه ای هم نتونستم پیدا کنم که کد بزنم
مشکل بزرگتر و عجیبتر اینجاست که بعد از join شدن به بازی وقتی وارد نقشه میشی اگه هیچ حرکتی نکنی،بازی ادامه داره و می تونی به حرکات بقیه و کارهاشون نگاه کنی ولی بلافاصله بعد از اینکه حرکتی انجام می دم قفل می کنه و منو از بازی پرت می کنه بیرون و دوباره همون پیغام چک کردن کد بازی میده!!!!
به نظرتون مشکل از سرور یا بازی؟!
یعنی ممکنه بازی اورجینال مشکل داشته باشه؟بازی آک گرفتم:|
در ضمن تست کردم با UC2 و KZ2 و BC2 هیچ مشکلی نبود/:)
راستی تا 2 هفته پیش که با 360 بازی می کردم تعداد نفرات آنلاین تو بازی به 40.000 نفر هم می رسید ولی اینجا 15.000 نفر!!!!!!
چرا اینطوریه؟
مرسی
دوست عزیز برای استفاده از کد باید یک ای دی بسازی که با بازیت بخوره اگه ریجن 2 هست باید ای دی اروپا داشته باشی
در مورد از بازی هم میوفتی بیرون مشکل از سرور نیست از اینترنت تو که با اون مچ نیست یه تاپیک بچه ها زدن در مورد مشکلات سرور ea سری بزن انشالا مشکلت حل میشه

سلام کیا نیستی psn سری هم به فقیر فقرا بزن ;)
بازی فک کنم 1 ماهی هست اومده انلاینش به نظر من خوبه برای اینترنت ایران ساختن بازی رو نه لگ داره نه چیزی تقریبا همون بتل فیلده درباره کال اف دیوتی هم بگم این خوبی های خودشو داره اونم خوبی های خودش در کل من خوشم از بازی های که گیم پلی سریع دارن خوشم نمی یاد در کا نالاینش برای من فاز میده

دوست عزیز برای استفاده از کد باید یک ای دی بسازی که با بازیت بخوره اگه ریجن 2 هست باید ای دی اروپا داشته باشی
در مورد از بازی هم میوفتی بیرون مشکل از سرور نیست از اینترنت تو که با اون مچ نیست یه تاپیک بچه ها زدن در مورد مشکلات سرور ea سری بزن انشالا مشکلت حل میشه
با تشکر از شما دوست عزیز
مشکل وارد کردن کد آنلاینه بازی با ساخت اکانت جدید اروپایی(انگلیس) درست شد
ولی مشکل بازی هنوز پابرجاست و بعد از وارد شدن به بازی بعد از 10 ثانیه پرتم می کنن بیرون/:)
دوستان تو پستهای اولیه این تاپیک به این موضوع اشاره کردن ولی صحبتی در مورد رفع این مشکل نشده ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعاَ عاشق مولتی پلیر این بازیم:x
در ضمن مگه بازی BC2 هم از سرورهای EA سرویس نمی گیره پس چرا با این بازی هیچ مشکلی ندارم؟!

هر کاری که بقیه دوستان تو تاپیک "رفع مشکل اتصال به سرور EA" گفته بودن انجام دادم
DNS از ISP پرسیدم بازم نشد!
با 4.2.2.3 و 4.2.2.4 امتحان کردم بازم نشد!
همرو رو اتوماتیک گذاشتم بازم نشد!!!
بدبختی اینجاست که به سرور راحت کانکت میشه و به هر مپی راحت JOIN میشه ولی وقتی بازی شروع میشه تا وقتی بی حرکتی بازی ادامه داره و می تونی صحنه جنگ ببینی ولی وای به حالت اگه یک قدم حرکت کنی یا تیر بزنی بعد 5 ثانیه همه سرجاشون قفل میشن بعد پرت میشم بیرون
با هیچکدوم از بازیهای UC2 و BC2 و KZ2 همچین مشکلی نبود همین الان تست کردم!
خیلی مسخرست بخدا#:-s

Just Amir منم دقیقا مشکل تو رو داشتم و دارم. PS3 برداشتم بردم خانه دوستم یا سر محل کار با اینترنت 128Kb زپرتی بازی کردم که تو همه Test ها از اینترنت من ضعیفترن و مودم ها قدیمی تر اما هیچ کدوم نمیپرن بیرون. فقط یه تروفی آنلاین دیگه مونده که بگیرم. فکر کنم مشکل ISP باشه. این اینترنتم که تموم بشه قراره یه 1Mb با حجم 2 گیگ یه ماهه از همون شرکت بگیرم تست کنم مال سرعته واقعا یا مال ISP.

آخرین ویرایش:
Just Amir منم دقیقا مشکل تو رو داشتم و دارم. PS3 برداشتم بردم خانه دوستم یا سر محل کار با اینترنت 128Kb زپرتی بازی کردم که تو همه Test ها از اینترنت من ضعیفترن و مودم ها قدیمی تر اما هیچ کدوم نمیپرن بیرون. فقط یه تروفی آنلاین دیگه مونده که بگیرم. فکر کنم مشکل ISP باشه. این اینترنتم که تموم بشه قراره یه 1Mb با حجم 2 گیگ یه ماهه از همون شرکت بگیرم تست کنم مال سرعته واقعا یا مال ISP.
فکر نکنم دوست عزیز به سرعت و isp ربط داشته باشه چون منم 128 دارم و همونطور که تو پستهای بالایی گفتم تو هیچ بازی همچین مشکلی نیست
به نظرم مشکل از سرورهای EA باشه:((:((

فکر نکنم دوست عزیز به سرعت و isp ربط داشته باشه چون منم 128 دارم و همونطور که تو پستهای بالایی گفتم تو هیچ بازی همچین مشکلی نیست
به نظرم مشکل از سرورهای EA باشه:((:((
کل اینترنتو سرچ کردم هیچ کس جز ما همچین مشکلی نداره. یکی از دوستام هم بازیو گرفت اون 128 مخابرات داره نمی پره بیرون. من دستگاه و بازیمو باز 2 جور ISP جدا چک کردم همچین مشکلی نداشتم. بعید می دونم سرور های EA فقط تو این دنیا با 2 نفر مشکل داشته باشه. ISP چیه دوست عزیز؟

کل اینترنتو سرچ کردم هیچ کس جز ما همچین مشکلی نداره. یکی از دوستام هم بازیو گرفت اون 128 مخابرات داره نمی پره بیرون. من دستگاه و بازیمو باز 2 جور ISP جدا چک کردم همچین مشکلی نداشتم. بعید می دونم سرور های EA فقط تو این دنیا با 2 نفر مشکل داشته باشه. ISP چیه دوست عزیز؟
منظورم از isp همون شرکتی که ازش سرویس ADSL می گیرم که اونم به صورت WIFI هست
راستی یادم رفته بود بگم که من حدود 6 ساعتی تونستم بازی کنم و تو این مدت رنکم به 8 رسوندم!!! همین کارو تو LIVE ر7روز طول کشید انجام بدم از بس که حرفه ای بودن!
واقعا عجیبه اگه مشکلی باشه نباید اصلا به سرور کانکت و داخل بازی JOIN بشه.ولی در کمال تعجب نتنها کانکت میشه و وارد بازی میشه و اگه تا انتهای بازی هم بی حرکت بمونی و کاری انجام ندی بازی بقیه می تونی ببینی ولی تا تکونی بخودت بدی می پره بیرون و هیچ خطایی هم اعلام نمیکنه!!!!!!
منم همه جا گشتم هیچکس همچین مشکلی نداره!!!
پس بریم پس بدیم بازیو اینطوری نمیشه که!)x
اینم بگم که اگه مشکل با اینترنت بود نباید تو XBOX LIVE هم می تونستم بازی کنم ولی خیلی راحت وصل میشد و هیچ مشکلی هم نداشت
من که کلا گیج شدم

منظورم دوست عزیز این بود که ISP اسمش چیه. آخه من از صبانت می گیرم می خواستم بدونم تو از کجا می گیری که دقیقا مشکل منو داری. بعد کلا PSN با XBL فرق می کنه سیستمش. حالا سرعتمو عوض می کنم خبرشو شنبه یکشنبه می دم.

فکر کنم کشف کردم مشکل از کجاست!!!!>:d<;;)
شما پشت جلد بازی نگاه کردی!؟
عکس یه هدست کشیده! فکر کنم چون من بدون هدست وصل میشم شناسایی می کنه و از بازی پرتم می کنه بیرون
قبلا یکسری اخبار مبنی بر اینکه تو شبکه psn قرار بر این گذاشتن که همه هدست داشته باشن ولی چون تو هیچ بازی تا به حال به مشکل برنخورده بودم جدی نگرفتمش ولی مثل اینکه قضیه جدیه:d
من فردا هدست خریدم میام اعلام می کنم!
به احتما 99.9% مشکل همینجاست چون اگه مشکلی تو شبکه بود اصلا نباید به سرور کانکت می شد و به بازی join می شد:>

فکر کنم کشف کردم مشکل از کجاست!!!!>:d<;;)
شما پشت جلد بازی نگاه کردی!؟
عکس یه هدست کشیده! فکر کنم چون من بدون هدست وصل میشم شناسایی می کنه و از بازی پرتم می کنه بیرون
قبلا یکسری اخبار مبنی بر اینکه تو شبکه psn قرار بر این گذاشتن که همه هدست داشته باشن ولی چون تو هیچ بازی تا به حال به مشکل برنخورده بودم جدی نگرفتمش ولی مثل اینکه قضیه جدیه:d
من فردا هدست خریدم میام اعلام می کنم!
به احتما 99.9% مشکل همینجاست چون اگه مشکلی تو شبکه بود اصلا نباید به سرور کانکت می شد و به بازی join می شد:>
برادر این چه حرفیه؟
یعنی از این به بعد هر کی بخواد MP بازی کنه باید پول هدست هم بده؟!!
مشکل این نیست!
از خودتون کشف ول ندید لطفا.

بله!چون اکانت بازی MP تو PSN مجانی هست سونی از این به بعد این سیاست مدنظر گرفته!
اگه اینطور نیست این عکس هدست پشت جلد بازی چیه!؟ پس چرا پشت جلد هیچ بازی این عکس زده نشده!؟......... این سوالها و 100 ها سوال دیگه:-/:d شنبه بعد از خرید هدست معلوم میشه!اگه مشکل حل نشه معلوم میشه که بازی اورجینال خرابه منم بازی برای EA پست می کنم تا درس عبرت بشه:|:d:p

ای بابا این چه حرفیه؟؟؟؟
1.من خودم هدست دارم هیچ فرقی نمی کنه .
2. خودم سر محل کار بدون هدست بازی می کنم.
اصلا این چه حرفیه می زنی خندم گرفت !!!!:))=))
بعد گفتم بهت منم دقیقا با اینترنت خونه همین مشکلو دارم دستگاه خودم و بازیه خودمو که می برم دفتر کار یا جای دیگه با اینترنت جاهای دیگه خوب کار می کنه ای بابا. مشکل از بازیت یا دستگاهت نیست ! دیوانه نکن منو .

آخرین ویرایش:
دوستان راحع مولتی این بازی یکم بگید ببینم چجوریاست.اگر مثل bbc2 هست که نمیگیرم.ولی از تریلرهایی که دیدم فکر کنم شبیه سری cod باشه.درسته؟

دوستان راحع مولتی این بازی یکم بگید ببینم چجوریاست.اگر مثل bbc2 هست که نمیگیرم.ولی از تریلرهایی که دیدم فکر کنم شبیه سری cod باشه.درسته؟
بازی بیش تر از این که شبیهه bc2 باشه شبیهه cod
(such a shame :( در کل منم زیاد حال نکردم هر چند الان دارم بازیش می کنم .:d
در کل به نظر من واسه تنوع به طرفدارای bc2 و کسایی که ا cod حوششن نمی یاد
پیسنهاد می شه البته تا وقتی که BF3 بیاد >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or