™Meysam
کاربر سایت
سلام کیا نیستی psn سری هم به فقیر فقرا بزنببخشید بازی اومده ؟ اگه اومده یکی لطف کنه بگه آنلاینش چطوریه ؟ یا اگه Black ops هم اومده بگید کدوم بهتره از نظر آنلاین. ممنون .

بازی فک کنم 1 ماهی هست اومده انلاینش به نظر من خوبه برای اینترنت ایران ساختن بازی رو نه لگ داره نه چیزی تقریبا همون بتل فیلده درباره کال اف دیوتی هم بگم این خوبی های خودشو داره اونم خوبی های خودش در کل من خوشم از بازی های که گیم پلی سریع دارن خوشم نمی یاد در کا نالاینش برای من فاز میده
دوست عزیز برای استفاده از کد باید یک ای دی بسازی که با بازیت بخوره اگه ریجن 2 هست باید ای دی اروپا داشته باشیدوستان منم دیروز بازی خریدم ولی با مشکل خیلی عجیبه روبرو شدم
بعد از نصب بازی وقتی برای اولین بار به منو وارد میشی میگه اگه می خوای کد آنلاینو وارد کنی وارد بخش مولتی شو.منم به شبکه وصل شدم و آپدیت جدید برای بازی دانلود کردم.بعد از کانکت شدن به سرور بازی به جای اینکه صفحه دادن کد مثل xbox نمایش داده بشه از همون اول میاد کد آنلاینه بازی چک می کنه و می گه کد درست نیست و بعدا تلاش کنید!!! هیچ جای دیگه ای هم نتونستم پیدا کنم که کد بزنم
مشکل بزرگتر و عجیبتر اینجاست که بعد از join شدن به بازی وقتی وارد نقشه میشی اگه هیچ حرکتی نکنی،بازی ادامه داره و می تونی به حرکات بقیه و کارهاشون نگاه کنی ولی بلافاصله بعد از اینکه حرکتی انجام می دم قفل می کنه و منو از بازی پرت می کنه بیرون و دوباره همون پیغام چک کردن کد بازی میده!!!!
به نظرتون مشکل از سرور یا بازی؟!
یعنی ممکنه بازی اورجینال مشکل داشته باشه؟بازی آک گرفتم
در ضمن تست کردم با UC2 و KZ2 و BC2 هیچ مشکلی نبود
راستی تا 2 هفته پیش که با 360 بازی می کردم تعداد نفرات آنلاین تو بازی به 40.000 نفر هم می رسید ولی اینجا 15.000 نفر!!!!!!
چرا اینطوریه؟
مرسی
در مورد از بازی هم میوفتی بیرون مشکل از سرور نیست از اینترنت تو که با اون مچ نیست یه تاپیک بچه ها زدن در مورد مشکلات سرور ea سری بزن انشالا مشکلت حل میشه

:d شنبه بعد از خرید هدست معلوم میشه!اگه مشکل حل نشه معلوم میشه که بازی اورجینال خرابه منم بازی برای EA پست می کنم تا درس عبرت بشه

در کل منم زیاد حال نکردم هر چند الان دارم بازیش می کنم .:d