Corrinne Yu
کاربر سایت
راستی یه چیزی
انگار بدون کد شما میتونی فقط تا 30 روز بازی کنی و بعدش دیگه هیچ چی
خودم تازه فهمیدم :d
انگار بدون کد شما میتونی فقط تا 30 روز بازی کنی و بعدش دیگه هیچ چی
خودم تازه فهمیدم :d
شبیهه BC2 کسانی که این CODE رو دارن می تونندوستان این کد که داخل جعبه بازی هست برای چیه
اه اه بابا گند بزن به این بازی با این بخش مضخرف آنلاینش)x
من خریدم انقدر چرت بود 10روز تحملش کردم فروختمش
sniper leve12
assult level8
ops level 7
ارزش نداره
انترنت حروم کردنه
این بازی اصلا تناسب در شخصیت هاش نداره
یه roomبا sniper خیرسرم 13 بار زدم نمردم room بعدی با شخصیتops هه هه هه ... 25 بار مردم 3تا زدم
واقعا مسخره است

فعلا فقط برای uk مجانیه .یه مپ Hot Zone اومده که کد هم زدم ولی بازم پولیه![]()
با تایید حرفای هادی جون باید بگم آدمهایی که توی روم هستن انقدر که تصویر شارپ(ارواح ننش)آدمارو پیکسل پیکسل میبینی تازه بعضی وقتاهم اصلا نمیبینی.اصلا برد اسلحه ها غیر واقعی ساخته شده , تقریبا همه اسلحه ها مثل اسنایپر عمل میکنند و اسنایپر حکم بازی فوتبالِ بدونه قانون آفسایدِ ..من خودم با تیر بار از 2000 متری به طرف شلیک کردم اونم به شصت پاش ولی برام هِد شات لحاظ کرد..به خاطر همینه که هیچ وقت در گیری در بازی بوجود نمیاد ..وقتی هم که تیر میخوری در جا فریز میشی میمیری , 1shot kill محسوب میشه....![]()

اینو میگی...اینکه بازی جای آدمُ توی سکوت مطق هم که باشی لو میده چی؟با تایید حرفای هادی جون باید بگم آدمهایی که توی روم هستن انقدر که تصویر شارپ(ارواح ننش)آدمارو پیکسل پیکسل میبینی تازه بعضی وقتاهم اصلا نمیبینی.
به نظرم اگه عاشق بازی اول شخص هستید کیلزونو تا موقع black ops بازی کنید نه مدال رو چونکه خیلی ....
![]()
آره.راست میگه.آدما خیلی واضح نیستن که اینم خوراک اسنایپ زناسبا تایید حرفای هادی جون باید بگم آدمهایی که توی روم هستن انقدر که تصویر شارپ(ارواح ننش)آدمارو پیکسل پیکسل میبینی تازه بعضی وقتاهم اصلا نمیبینی.
![]()