Medal Of Honor Multiplayer Section

اه اه بابا گند بزن به این بازی با این بخش مضخرف آنلاینش)x
من خریدم انقدر چرت بود 10روز تحملش کردم فروختمش
sniper leve12
assult level8
ops level 7
ارزش نداره
انترنت حروم کردنه
این بازی اصلا تناسب در شخصیت هاش نداره
یه roomبا sniper خیرسرم 13 بار زدم نمردم room بعدی با شخصیتops هه هه هه ... 25 بار مردم 3تا زدم
واقعا مسخره است

اه اه بابا گند بزن به این بازی با این بخش مضخرف آنلاینش)x
من خریدم انقدر چرت بود 10روز تحملش کردم فروختمش
sniper leve12
assult level8
ops level 7
ارزش نداره
انترنت حروم کردنه
این بازی اصلا تناسب در شخصیت هاش نداره
یه roomبا sniper خیرسرم 13 بار زدم نمردم room بعدی با شخصیتops هه هه هه ... 25 بار مردم 3تا زدم
واقعا مسخره است

آخ گفتی ...
حالم از هر چی Snipe زن تو بازیه بهم میخوره
همشون میرن یه گوشه میشینن همرو زرت و زورت میزنن
منم با Special OPS میرم الان دقیقا آمار کلی کشته شدنم 2 برابر آمار اوناییه که کشتم :|
ولی بازیش باحاله بابا.MP خوبی داره ...
فعلا تا قبل Black OPS پایه این میشینم :d

اصلا برد اسلحه ها غیر واقعی ساخته شده , تقریبا همه اسلحه ها مثل اسنایپر عمل میکنند و اسنایپر حکم بازی فوتبالِ بدونه قانون آفسایدِ ..من خودم با تیر بار از 2000 متری به طرف شلیک کردم اونم به شصت پاش ولی برام هِد شات لحاظ کرد..به خاطر همینه که هیچ وقت در گیری در بازی بوجود نمیاد ..وقتی هم که تیر میخوری در جا فریز میشی میمیری , 1shot kill محسوب میشه....
icon20.gif

دوستان من همتونو اد کردم ولی تو این دوروزه هیچکدومتون حتی یک بارهم انلاین نشدید)x
بابا تورو خدا یه قرار بذارید خودمون با هم انلاین بزنیم ما که خسته شدیم بسکه با این بچه خارجیها انلاین بازی کردیم :((
اینم از ایدیه من REZA2011

اصلا برد اسلحه ها غیر واقعی ساخته شده , تقریبا همه اسلحه ها مثل اسنایپر عمل میکنند و اسنایپر حکم بازی فوتبالِ بدونه قانون آفسایدِ ..من خودم با تیر بار از 2000 متری به طرف شلیک کردم اونم به شصت پاش ولی برام هِد شات لحاظ کرد..به خاطر همینه که هیچ وقت در گیری در بازی بوجود نمیاد ..وقتی هم که تیر میخوری در جا فریز میشی میمیری , 1shot kill محسوب میشه....
icon20.gif
با تایید حرفای هادی جون باید بگم آدمهایی که توی روم هستن انقدر که تصویر شارپ(ارواح ننش)آدمارو پیکسل پیکسل میبینی تازه بعضی وقتاهم اصلا نمیبینی.
به نظرم اگه عاشق بازی اول شخص هستید کیلزونو تا موقع black ops بازی کنید نه مدال رو چونکه خیلی ....
:horse:

با تایید حرفای هادی جون باید بگم آدمهایی که توی روم هستن انقدر که تصویر شارپ(ارواح ننش)آدمارو پیکسل پیکسل میبینی تازه بعضی وقتاهم اصلا نمیبینی.
به نظرم اگه عاشق بازی اول شخص هستید کیلزونو تا موقع black ops بازی کنید نه مدال رو چونکه خیلی ....
اینو میگی...اینکه بازی جای آدمُ توی سکوت مطق هم که باشی لو میده چی؟

آره.راست میگه.آدما خیلی واضح نیستن که اینم خوراک اسنایپ زناس
اعصابم با این Snipe زن جماعت بهم میریزه
دیگه همه میرن یه گوشه قاییم و با هر اسلحه ای که دارن همرو میکشن
این یه قسمتش خیلی رو اعصابه:|

کممممممممممممممک!

دوستان منم دیروز بازی خریدم ولی با مشکل خیلی عجیبه روبرو شدم:-s
بعد از نصب بازی وقتی برای اولین بار به منو وارد میشی میگه اگه می خوای کد آنلاینو وارد کنی وارد بخش مولتی شو.منم به شبکه وصل شدم و آپدیت جدید برای بازی دانلود کردم.بعد از کانکت شدن به سرور بازی به جای اینکه صفحه دادن کد مثل xbox نمایش داده بشه از همون اول میاد کد آنلاینه بازی چک می کنه و می گه کد درست نیست و بعدا تلاش کنید!!! هیچ جای دیگه ای هم نتونستم پیدا کنم که کد بزنم
مشکل بزرگتر و عجیبتر اینجاست که بعد از join شدن به بازی وقتی وارد نقشه میشی اگه هیچ حرکتی نکنی،بازی ادامه داره و می تونی به حرکات بقیه و کارهاشون نگاه کنی ولی بلافاصله بعد از اینکه حرکتی انجام می دم قفل می کنه و منو از بازی پرت می کنه بیرون و دوباره همون پیغام چک کردن کد بازی میده!!!!
به نظرتون مشکل از سرور یا بازی؟!
یعنی ممکنه بازی اورجینال مشکل داشته باشه؟بازی آک گرفتم:|
در ضمن تست کردم با UC2 و KZ2 و BC2 هیچ مشکلی نبود/:)
راستی تا 2 هفته پیش که با 360 بازی می کردم تعداد نفرات آنلاین تو بازی به 40.000 نفر هم می رسید ولی اینجا 15.000 نفر!!!!!!
چرا اینطوریه؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or