برادر من شما برو COD بازی کن، که یه باگ هم داخلش نیست، 80 تومن هم می ارزه، گرنید لانچراش هم 50 نفرو با هم میکشه، اینم یه ریپورت بده به EA توی فروماش بگو باگ هست، اگه بهت نخندیدن بیا یقه ی من رو بگیر، خوبه ؟!
لطفا و خواهشن این بحث رو ادامه نده .....
شما اصلا BEST GAMER IN THE WORLD هستی ، کلمه های BUG ، LAG , Delay و ... رو خودت برای اولین بار به کار بردی و اصلا پایه گذار استفاده از این کلمات خودت بودی، خوبه ؟!
یه چیز رو برام توضیح بده فقط این لتنسی که گفتی چه ربطی داره به باگ یا لگ ؟! یا این بحث کلا ؟!
فک کنم تایم بین رد و بدل شدن 3 بایت بین شما و سرور رو بهش میگن لتنسی !
البته فک کنم، شما بهتر از من میدونی ، هرچی باشه ما SUPER NOOB هستیم و توی سن 20 سالگی بعد از 16 سال بازی کردن فرق بین اینارو نمی فهمیم و شما Super Pro Gameri ، اصلا از برو بکس Old School هستی !
الان راضی شدی !؟
خوبه !؟
شما BC2 رو بازی کردی آنلاین ؟! تا جایی که پستات رو توی فرومش خوندم میگفتی پینگم بالاست و سی دی کی بازی رو نمی خرم و ...
چه طوری میای یه بازی که بازی نکردی رو با یکی دیگه مقایسه میکنی ؟!
-----
بچه ها توی قسمت Friend هاتون یه جا نوشته Friend Requests اون رو باز کنید Accept بزنید تا با هم بازی کنیم لطفا !
-----
RANGER_NAVAL_USA به نظر من که ارزش اورجینال خریدن رو داره، شاید سر جمع 2 ساعت هم بازیش نکرده باشم الان ( سرورا قاطیه ) ولی خیلی خیلی از قسمت مولتی BC2 روون تر هست و سرگرم کننده تر، البته هرکی یه نظری داره !