Medal Of Honor-Multiplay

dyhoc.jpg

در این بازی شما میتوانید در قالب 2 گروه نظمامیان ناتو و طالبان(جدیداً به OPFOR تغییر نام دادند) بازی کنید.
بخش مولتی این بازی توسط استدیوی با تجربه دایس ساخته شده است.

نام سربازان کاربرهای سایت:
Kianx
Crystal Vamp
MASOUD
HEAVY BHD
Hootan
Persian0armor
Mulus
MohsenStone
Siavash

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13

من: BC MASOUD
1 ساعت پیش توی بازی زیر نویس کرد که برای سرور ها مشکل پیش اومده و داریم سعی میکنیم زود درستش کنیم!
درکل بازی خوبی هست.
کاش پینگ خوبی هم داشتیم.
...........

میشه لطفا برید جای دیگه دعوا کنید !؟
شما هم یه اشتباه کردی بپذیرش ، انقد نزنید تاپیکارو داغون کنید، برید توی پروفایل اونجا بزنید همدیگرو !
-----------
به نظرم بازی خیلی روونـه، با این که ping ما بالاست زیاد احساس نمیکنی، راحت میشه بازی کرد، فعلا هم که زیر نویس میکنه مشکل تکنیکی پیش اومده هر 5 دقیقه سرور ها رو DC میکنن !
-----------
در کل بر خلاف نظر دوستمون که میگفتن از BFBC2 بدتر هست بازی، من نظرم اینه که خیلی روون تر و سرگرم کننده تر ساخته شده،
من خیلی وقتا توی سرور های BF به خاطر اینکه طرف توی مپ 8 نفره تانک بر میداشت یکی از رفیقاشم با یه تانک دیگه میومد، هی میزدن همرو میکشتن، ادعا گیمری شون هم میشد، یا با RPG و CG کل مپ رو میترکوندن و هر هر می خندیدن، اعصابم خورد میشد، آخه وقتی کل سرور ظرفیتش 8 نفره ( Squad Rush ) با RPG کیل زدن هنر نیست، اعصاب خورد کنیه !
ولی اینجا نه اعصابم خورد میشه چرا بعد از 50 تا گوله که طذف خورد هنوز داره ول ول میگرده نه اینکه چرا یه تیم توی مپ 8 نفره 2 تا تانک بر میدهره کل تیم می چپن توش :دی

پینگتون چغدر هست بالای 300 یا ...؟!

من توی سرور بروزر 170 160 پینگم رو نشون میده توی بازی نشون نمیده ولی ! ;;)

بچه ها بزنم تو نخ اورجینال ارزشش رو داره حتی بهتر از BC2 .

بگیرم اورجینالش رو یا نه. بازی چطوره.

به نظر من کاملا ارزشش رو داره !
توی پست بالایی توضیح دادم !
خیلی روون تر از BC2 ـه

پینگتون چغدر هست بالای 300 یا ...؟!
والا نمینوسه دکسون!
اما باید بالاتر باشه از 300

بچه ها بزنم تو نخ اورجینال ارزشش رو داره حتی بهتر از BC2 .

بگیرم اورجینالش رو یا نه. بازی چطوره.
یعنی بهتر از BC2 بود بنظرت؟
البته سلیقه ای هست ولی من که چندان تفاوتی ندیدم!
اگه سی دی کی میگیری تا 25 تومن ارزش داره و لی پک بگیری 60 70 تومن نه! البته به نظر من!

.............
Kian_X
پیداش کردی یانه؟
.....
شما هم یه اشتباه کردی بپذیرش
اگه اشتباه میکردم میپذیرفتمش!
یه نفر که وارده بیاد قضاوت کنه! کسی که فرق بین لگ و باگ و لاتنسی رو بدونه!
البته شاید به دلیل بتا بودنش بشه توجیه کرد! یا اینکه از بن و پایه بازی اینجوری ساخته شده که خیلی سخت جون باشن!
در دنیای واقعی یه نارنجک اندازه شکلیک کنه در شعاع 10 متری برخوردش زنده موندنت با کرم الکاتبین هست! حالا ایمجا که توی سرش میخوره نمیمیره داستان چیز دیگه ای هست!

آخرین ویرایش:
اگه محاسبه پینگش مثل بتل باشه 100 به پینگ بیرون بازی اضافه کنید میشه پینگ بازی (البته بیشترم داشتیم!)

در مورد مقایسه با بتل باید امتیازاتش بیاد تا بشه نظر داد ولی ندید! عمرا امتیازات بتل بیاره و بهتر باشه (بتل امتازاتش از mw2 بهتر بود!) همین طور که مسعود گفت تا 25 بیشتر ارزش نداره!

در کل بر خلاف نظر دوستمون که میگفتن از BFBC2 بدتر هست بازی، من نظرم اینه که خیلی روون تر و سرگرم کننده تر ساخته شده،
من خیلی وقتا توی سرور های BF به خاطر اینکه طرف توی مپ 8 نفره تانک بر میداشت یکی از رفیقاشم با یه تانک دیگه میومد، هی میزدن همرو میکشتن، ادعا گیمری شون هم میشد، یا با RPG و CG کل مپ رو میترکوندن و هر هر می خندیدن، اعصابم خورد میشد، آخه وقتی کل سرور ظرفیتش 8 نفره ( Squad Rush ) با RPG کیل زدن هنر نیست، اعصاب خورد کنیه !
ولی اینجا نه اعصابم خورد میشه چرا بعد از 50 تا گوله که طذف خورد هنوز داره ول ول میگرده نه اینکه چرا یه تیم توی مپ 8 نفره 2 تا تانک بر میدهره کل تیم می چپن توش
تو این جور جا که همه تیم مقابل میرن تو apcها ! نیابد با rpg زد چون با mg می زنن و سریع تعمیر میشه! چون دید اونا کم شده باید یواشکی رفت نزدیکشون و تو مسیرشون مین گذاشت من هزار بار این کار کردم !:d

والا نمینوسه دکسون!
اما باید بالاتر باشه از 300

یعنی بهتر از BC2 بود بنظرت؟
البته سلیقه ای هست ولی من که چندان تفاوتی ندیدم!
اگه سی دی کی میگیری تا 25 تومن ارزش داره و لی پک بگیری 60 70 تومن نه! البته به نظر من!

.............
Kian_X
پیداش کردی یانه؟
.....

البته شاید به دلیل بتا بودنش بشه توجیه کرد! یا اینکه از بن و پایه بازی اینجوری ساخته شده که خیلی سخت جون باشن!
در دنیای واقعی یه نارنجک اندازه شکلیک کنه در شعاع 10 متری برخوردش زنده موندنت با کرم الکاتبین هست! حالا ایمجا که توی سرش میخوره نمیمیره داستان چیز دیگه ای هست!

برادر من شما برو COD بازی کن، که یه باگ هم داخلش نیست، 80 تومن هم می ارزه، گرنید لانچراش هم 50 نفرو با هم میکشه، اینم یه ریپورت بده به EA توی فروماش بگو باگ هست، اگه بهت نخندیدن بیا یقه ی من رو بگیر، خوبه ؟!
لطفا و خواهشن این بحث رو ادامه نده ..... :)
شما اصلا BEST GAMER IN THE WORLD هستی ، کلمه های BUG ، LAG , Delay و ... رو خودت برای اولین بار به کار بردی و اصلا پایه گذار استفاده از این کلمات خودت بودی، خوبه ؟!
یه چیز رو برام توضیح بده فقط این لتنسی که گفتی چه ربطی داره به باگ یا لگ ؟! یا این بحث کلا ؟!
فک کنم تایم بین رد و بدل شدن 3 بایت بین شما و سرور رو بهش میگن لتنسی ! :)
البته فک کنم، شما بهتر از من میدونی ، هرچی باشه ما SUPER NOOB هستیم و توی سن 20 سالگی بعد از 16 سال بازی کردن فرق بین اینارو نمی فهمیم و شما Super Pro Gameri ، اصلا از برو بکس Old School هستی !
الان راضی شدی !؟
خوبه !؟
شما BC2 رو بازی کردی آنلاین ؟! تا جایی که پستات رو توی فرومش خوندم میگفتی پینگم بالاست و سی دی کی بازی رو نمی خرم و ...
چه طوری میای یه بازی که بازی نکردی رو با یکی دیگه مقایسه میکنی ؟!
-----
بچه ها توی قسمت Friend هاتون یه جا نوشته Friend Requests اون رو باز کنید Accept بزنید تا با هم بازی کنیم لطفا !
-----
RANGER_NAVAL_USA به نظر من که ارزش اورجینال خریدن رو داره، شاید سر جمع 2 ساعت هم بازیش نکرده باشم الان ( سرورا قاطیه ) ولی خیلی خیلی از قسمت مولتی BC2 روون تر هست و سرگرم کننده تر، البته هرکی یه نظری داره ! :دی

سي دي کس اوريجينال؟

برادر من شما برو COD بازی کن، که یه باگ هم داخلش نیست، 80 تومن هم می ارزه، گرنید لانچراش هم 50 نفرو با هم میکشه، اینم یه ریپورت بده به EA توی فروماش بگو باگ هست، اگه بهت نخندیدن بیا یقه ی من رو بگیر، خوبه ؟!
لطفا و خواهشن این بحث رو ادامه نده ..... :)
شما اصلا BEST GAMER IN THE WORLD هستی ، کلمه های BUG ، LAG , Delay و ... رو خودت برای اولین بار به کار بردی و اصلا پایه گذار استفاده از این کلمات خودت بودی، خوبه ؟!
یه چیز رو برام توضیح بده فقط این لتنسی که گفتی چه ربطی داره به باگ یا لگ ؟! یا این بحث کلا ؟!
فک کنم تایم بین رد و بدل شدن 3 بایت بین شما و سرور رو بهش میگن لتنسی ! :)
البته فک کنم، شما بهتر از من میدونی ، هرچی باشه ما SUPER NOOB هستیم و توی سن 20 سالگی بعد از 16 سال بازی کردن فرق بین اینارو نمی فهمیم و شما Super Pro Gameri ، اصلا از برو بکس Old School هستی !
الان راضی شدی !؟
خوبه !؟
شما BC2 رو بازی کردی آنلاین ؟! تا جایی که پستات رو توی فرومش خوندم میگفتی پینگم بالاست و سی دی کی بازی رو نمی خرم و ...
چه طوری میای یه بازی که بازی نکردی رو با یکی دیگه مقایسه میکنی ؟!
-----
بچه ها توی قسمت Friend هاتون یه جا نوشته Friend Requests اون رو باز کنید Accept بزنید تا با هم بازی کنیم لطفا !
-----
RANGER_NAVAL_USA به نظر من که ارزش اورجینال خریدن رو داره، شاید سر جمع 2 ساعت هم بازیش نکرده باشم الان ( سرورا قاطیه ) ولی خیلی خیلی از قسمت مولتی BC2 روون تر هست و سرگرم کننده تر، البته هرکی یه نظری داره ! :دی
درست فهميدم؟ شما سي دي کي اوريجينال دارين؟ از کجا گيرآوردين؟ ميشه به من هم بگين ؟ لطفاً پيام خصوصي بفرستين يا بيايين قسمت بي اف 2 پست بذارين که من جوابتون رو ببينم.

جناب مسعود خان شما که میری صحبتاتو عوض میکنی شما کی COD بازی میکردی موقعی ما بودیم یه MW2 بازی کردی خیال کردی FPS بازی ؟؟؟
واقعا من نمیدونم رو چه حسابی اینجوری به همه میپری؟
خب عزیز من فدات بشم اشتباه میکنی لامصب زدی DELAY داشتی به قرآن به این میگن DELAY چرا الکی اینجا پنکه بازی در میاری؟

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظر منم می ارزه اورجینال بخریم! من که سوئدم. فکر کنم قیمتش اینطور که پیش فروش شده زده بود 70$ . بچه ها این ساعت 10 به ساعت ایران دیگه؟ کدوم Server?

جناب مسعود خان شما که میری صحبتاتو عوض میکنی شما کی COD بازی میکردی موقعی ما بودیم یه MW2 بازی کردی خیال کردی FPS بازی ؟؟؟
واقعا من نمیدونم رو چه حسابی اینجوری به همه میپری؟
خب عزیز من فدات بشم اشتباه میکنی لامصب زدی DELAY داشتی به قرآن به این میگن DELAY چرا الکی اینجا پنکه بازی در میاری؟
خودتو کنترل کن لطفا... بحثی دارید تو پرو فایل مطرح کنید نه تو تاپیک:).

بچه ها به نظر منم می ارزه اورجینال بخریم! من که سوئدم. فکر کنم قیمتش اینطور که پیش فروش شده زده بود 70$ . بچه ها این ساعت 10 به ساعت ایران دیگه؟ کدوم Server?

واقعا می ارزه اریجش حیف که من دستم پول نیست وگرنه منم میخریدم! :دی

الان که این پست رو میدم ساعت دقیقا 6 هستش! 4 ساعت دیگه میریم بازی.
شما ما ها رو اد کن توی بازی هروقت دیدی لیست دوستات مشغول بازی هستی بهشون جوین شو.
من که به عماد (crystal vamp) جوین میشم بقیه هم به عماد جوین شن :دی

من فکر می کنم فقط سرعت گیم پلی بیشتری نسبت به بی سی 2 داره ولی از نظر گرافیک و تخریب پذیری بی سی 2 بالاتره!

برای کسانی هم که از جنگ واقعی که درش تانک و توپ و rpgوcgبی زار هستند این بازی مناسب هستش! :d (دیگه cgنیست خیالتون راحته! :d)
فکر کنم نسخه اصلی مثل بی سی 2 تنوع سلاح داشته باشه!
ولی درکل مولتی پلیر قشنگی داره و می تونه شما را تا مدت معینی سرگرم کنه!

ما که فعلا 6-9 ماهی از بازی انلاین دور هستیم!بعدش ببینیم خدا چی می خواد! :d
---------
اقا کیان ظاهرا دوباره هوس cgکردی ها!!!! :d

بچه ها ی عکس از محیط مولتی بزارید ببینیم . چطوری هست.

گیج شدم . دو دل شدم می خوام یا Medal رو اورجینال بخرم یا COD:BO رو /

دوستان ی راهنمایی کنید از این دوراهی در بیاییم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or